Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 15
ocebine spune:
Azi ziua de lucru merge cu viteza melcului...am fost super ocupata de vreo 2-3 saptamini dar parca azi este amortita total...telefonul mi-a sunat de 5 ori (si de 2 ori fu mama si o data sotu')...
Mai am nitel si adorm aicea colesea la racoare...burta o am plina...
Acuma rontai o ciocolata neagra cu coaja de portocala.
Honey, nu stiu daca ai masina de piine...dar un cozonac s-ar potrivi, sau chec...tine bine la caldura si americanii se dau in vint dupa "coptura". Mai putin le au ei cu cremele fine si chestii siropoase.
Ramona ma duc sa bag si eu nasul la reteta de steak rapida...
Sinzi La Multi Ani...si nu te vaicarii...vorba lui Liris, te vedem mai incolo dupa ce sari trezeciusiceva...Oricum arati trazanet si est fericita...se vede pe fata ta, asadar vei imbatrini mai greu cu asa "outlook" pozitiv. Sinteti o familie superba. Distractie placuta in doi.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Liris, pt barbatu frumos de 42 de ani, as stii eu un cadou, dar se aplica doar daca nu e insurat!!!
Cu virusul la stomac nu ai sanse sa slabesti ca apoi cand te simti mai bine trebuie sa te pui pe picioare si ti se face o foame....hihi...
Sunteti bine acum???
Honey, eu pe 15, tu??? La multi ani si tie!!! Ne bucuram impreuna de ultima rasuflare a varstei de 28!!!!
Ana-maria, mersi mult (emoticon rosu pana in varful urechilor)...Deocamdata ne distram...sotu la meci...eu pe Dc Dar mi-a promis ca daca nu fac galagie ma scoate la lunch!!!!
Ramona, unde te grabesti???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
Ana-maria, pana la urma transportul pt carne ma costa 42$...sper sa merite (o trimit cu avionul, altfel nu ajunge in timp!!!)
Am cautat si la fermele locale ceva asemanator, dar nu am gasit...asa ca am decis sa ii incerc pe astia!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Mami si tati
alintaroma spune:
Ciuf iti scriu reteta de Tiramisu la "Americancele gatesc" sectiunea "La bucatarie"
Oana si husbandu meu viseaza la obiective colorate in gri ... dar il las sa viseze macar
Sinzi La multi ani fericiti si sa fii iubita ! mi-a luat-o Liris inainte cu intrebatu "ce iti face la treidzetzi si tzeva?"
Ramona multam de reteta
Iar reteta de tort a lui mamaluilucas e super ... o fac si io dar rar de tot ca are colesterol gramezi-gramezi
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ana-maria, pana la urma transportul pt carne ma costa 42$...sper sa merite (o trimit cu avionul, altfel nu ajunge in timp!!!)
Am cautat si la fermele locale ceva asemanator, dar nu am gasit...asa ca am decis sa ii incerc pe astia!!!!
Mami si tati[red]D-ale lui David
NU stiu unde in Florida esti, dar baga un oki aici: http://florida.uscity.net/Organic_-_Natural/ si aici www.greenpeople.org/healthfood.htm" target="_blank">http://www.greenpeople.org/healthfood.htm
Mai incearca pe la restaurante mai de soi si intreaba de unde te poti aproviziona cu produse locale. Trebuie sa fie ceva piete locale si pe acolo...
Anamaria
Ramona J spune:
Sinzi, am dat papa la copii. Erau infometati ca am fost la piscina. Acum sa vad daca o fi sa doarma Anuta, slabe sanse...
Am niste chicken tenders, cum sa le fac? Eu intreb aici, dar scrieti la retete please. Cel mai simplu ar fi sa fac snitel (s-ar putea sa aleg varianta asta), dar as fi vrut sa incerc vreun soi de stuffed chicken. Aveti ceva idei, retete testate?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Eu le tai bucatele si le pun cu bulgur ( fiert 40 de minute) si bame. Bamele le iau numai inghetate sa nu fie baloase, mai poti pune un ou batut si soy sauce.
De obicei folosesc grinele de la astia:
http://www.neareast.com/home.html cele care au peste 5 grame de fibra pe serving sint alea whole grains.
La multi ani Sinzi!
A inotat Marcu ieri ca un maestru, nu mai pot dupa pestisor ( am incurcat orele si am ajuns la avansati, a iesit out-of-breath din apa).
Astazi vine ala cu gardul, in sfirsit, sa stau si eu mai linistita.
I-am luat water-slide-ul e cam mare, dar numai pe el ar sta copiii astia,
A
PS am uitat sa adaug ca nici eu n-am chef de nimic, de abia astept vacanta, de ceva timp nici nu mai gatesc
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Sanzi, eu pe 27.Iar pe 28 plecam la drum, condus pana in NJ.
Suna bine si salamul de biscuiti.Si cozonacul.
Pana la 5 pm trebuie sa iau o hotarare, ca apoi imi vine sotul si iesim sa ma aprovizionez cu ce-mi trebuie pentru reteta.Iar maine, sa coc.
As fi copt Vienri, sa fie totul fresh fresh, dar... ei vor sa fim la party la 9 dimineata. Ufa.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Andrada spune:
Honey, daca nu vreti sa va abateti prea mult din drum nu-s multe de vazut. Noi am mers cu masina pina in Florida, ne-am oprit numai in Savannah si Durham.
Daca aveti timp opriti-va in Baltimore si Washington amindoua minunate si ieftine ( numai centru, restul e durere).
In New Jersey e Cape May (puteti trece cu Ferry-ul din Delaware, sint si poduri fireste) , Atlantic City.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Andrada, uite genul asta de grine nu le pot minca...am asa un blocaj la cerebel si nu le pot agreea (stiu...irational) dar nu imi plac couscous, bulgur si altele de genul asta. Orezul e sigurul care il pot accepta...am senzatia ca ma inec. Fiecare cu pasarelele lui (eu am un stol, chiar as vrea sa mai impart).
Chicken tenders le-as face un soi de pui cu lamiie...un strop de ulei in tigaie, date intr-o unda, apoi turnat zeama de lamiie, patrunjel tocat, usturoi pisat, sare, piper si terminat cu un strop de unt deasupra la cuptor.
Anamaria