Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 5

madutza spune:
madutza spune:
 Catalina, ai dreptat in ceea ce ai spus. Cred ca ar trebui sa acordam mai multa atentie lucrurilor importante. Recunosc ca nu am aceesat link-ul din lipsa de timp, sperand ca o sa il gasesc pe prima pagina cand va fi nevoie. Daca va aduceti aminte si eu am ridicat problama asemanatoare cand am spus ca am scris despre lucruri importante pt mine, cum sunt palpitatiile pt ca ma simteam f. rau si nu mi s-a dat atentie, pana nu am ridicat problema. Si recunosc ca trebuie sa citesc pe sarite, pentru a face fata volumului scris si raspund doar la ceea ce mi se pare cu adevarat important. Multumim, cata, ca ai ridicat acest subiect.
Miky, eu am nascut la municipal acum 4 ani. Am fost foarte multumita. Dr. meu este Horhoianu Valeriu, seful de sectie de la Maternitatea de acolo, proaspat renovata. Asistentele s-au purtat foarte bine, in afara de faptul ca mi-au furat din flori. Le dadeam ceva numai celor care se purtasera frumos, una singura era mai nesuferita. Am stat 2 in camera, cu bebicii. A fost f. obositor, cu cezariana, iti dai seama. Insa mi-a prins bine dupa aia. Nu m-am trezit ca ajung acasa si nu stiu ce sa fac cu bb. Am fost si anul asta pe acolo si arata mai rau, se degradase un pic. Eu as vrea sa iau o rezerva singura, sa platesc si sa stau cu mama. E obositor sa stai cu doi bb-i, care palng pe rand...etc. Ceea ce nu stiu, care sunt scorurile??? Aveti idee? Si despre camera privata, imi poate spune cineva?
Mary, da, incepi sa retii lichide si a venit si caldura. Sare mai putina si tine picioarele in sus, pe perne. Cu constipatia, la 3 zile faceam cand nu eram graviduta....ce sa mai spun....
Si eu mi-am luat 2 perechi de pantofi azi!!!! Ce bine e sa ai card si pe contul sotului, ca al meu e inainte de salariu. Sunt foarte fericita, pentru ca am gasit comozi si in acelasi timp de serviciu, eleganti. Cu piele interior, exterior si talpa: 170 / buc. Cum vi se pare? Cica e pret de producator ca la baga la Bata cu peste 300. Ce, bravegirl, numai tu sa te lauzi cu rochitele? Si promit, cata, ca nu mai scriu inca odata despre pantofii mei noi. 
Madutza ,Mariuca
,Mariuca (17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

anes spune:
anes spune:
 carmendu, m-am gandit deseori la tine si am fost foarte ingrijorata cand la o prima vedere a listei nu te-am vazut. ce ma bucur ca acum esti ok si BB din burtica la fel!
Amalia, m-a preocupat si amniocenteza ta si slava Domnului, ca ai scapat de un stres!
catalina, super ca gemenasii tai sunt fetita si baiat! 18+
 18+ 

maryb spune:
maryb spune:
 bravegirl si madutza, sa purtati sanatoase hainutele si incaltamintea. Foarte frumoase trebuie sa fie rochitele bravegirl 
bebecris, ma bucur ca ti-ai spus punctul de vedere. Trebuie sa mai discutam si despre altceva, concedii, mare, soare, haine de gravi, nu doar sa stam sa numaram cate zile mai avem pana la urmatoarea ecografie sau cate saptamani mai avem pana la nastere si asa mai departe. Pentru mine trece mai repede timpul cand mai diversificam discutiile aici....
maryb  18+ cu
18+ cu 
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
 sa fii sanatos puiul meu 
pozele mele

catalina2307 spune:
catalina2307 spune:
 Maryb draga mea nu a spus nimeni ca nu tb diversificata discutia. Eu am incercat sa fiu subtila. Ideea era ca nu trebuia sa umplem un capitol intreg anuntand cata apa am mai baut si de cate ori am facut pishu (fiind o necesitate fiziologica absolut normala in conditiile in care consumam 5l de apa).Este absolut logic. Bem apa, facem pishu. Dar oare trebuie sa anuntam de fiecare data?
Nu de alta dar in conditiile astea or sa ramana pe forum numai vre-o cinci persoane si de fiecare data cand una va face pishu se vor umple inca 10 pagini cu felicitarile celorlalte 4. 13+ cu 2 louloudakia
 13+ cu 2 louloudakia  

Va iubeste mama

carmendu spune:
carmendu spune:
 bravegirl - durerea de muschi poate fi cauzata de lipsa de calciu.  asa e in sarcina. bebele e mai important si ia de la tine ce e mai bun.
sau poate e viroza. vezi ca e epidemie de viroza. 15+
15+

anes spune:
anes spune:
 maryb si eu am picioarele umflate in unele zile mai accentuat, in altele mai putin. Este recomandabil sa diminuam consumul de sare pt. ca mai tarziu ne umflam ca niste baloane daca deja avem edeme. Sunt si eu nemultumita de asta, mai ales ca ma gandeam sa incep de prin trimestrul al treilea. Rsta este, riscurile de graviduta  .
.
Fetelor, la prima sarcina cum simtiti miscarile lui BB si cam de la ce saptamana? Eu cred ca am inceput sa simt ca o zvacnire, sau ca si cum m-ar apasa cineva cu degetul din interior. Ce spuneti astea sunt miscari ale lui BB, nu? 18+
 18+ 

carmendu spune:
carmendu spune:
 bebecris - ce a vrut sa spuna catalina de fapt a fost ca un subiect superficial invinge orice subiect de interes general. 15+
15+

bebecris spune:
bebecris spune:
 MARYB, ai dreptate...cand apar probleme si semne de intreabre....ne ocupam..analizam...ne sustinem....dar...mai sunt si lucruri frumoase..marea.....abia astept sa o vbad...chiar daca mergem la a noastra mare neagra...dar...inseamna odihna, relaxare...mai ales ca in curand ne apucam de zugravit, pus parchet in camera...etc...mobila noua....eu sunt asa plina de viata....si zambitoare, fericita....ca nu as putea citi despre angoase, suparari, lacrimi...
sper sa nu se supere pe mine CATALINA....dar...eu asta cred...imi ajung nervii de zi cu zi de acasa cu soacra mea....sunt satula....vreau liniste...nici macar nu am spus ce ma supara la ea....din contra...am fost optimista si am incercat sa nu ma si sa nu va incarc cu problemele mele.
pupici 16+
16+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

maryb spune:
maryb spune:
 deja se intrece masura cu acest subiect.....frate, dar fiecare e liber sa scrie ce vrea, este un forum public....eu acum ar trebui sa ma gandesc ce subiect sa mai inventez ca sa fiti voi atrase ????....hai sa fim serioase....se pare ca voi cautati numai probleme.....atmosfera buna nu va prieste.......ce pana mea as putea sa spun eu acum despre sarcina mea ? ca astept ecografia morfo fetala, altceva ce as mai putea spune ??? sa repet intruna acest lucru ? daca vorbim de mancare nu va convine, daca vorbim de apa nu va convine (apa are legatura cu sarcina...) daca vorbim de ce si-a mai cumparat fiecare nu va place....DAR CE VA PLACE BAI NENE ??????
maryb  18+ cu
18+ cu 
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
 sa fii sanatos puiul meu 
pozele mele