Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, te si aici. Ma bucur ca te loveste mititica din burtica, te atentioneaza sa nu uiti de ea

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-am luat 3 rochite: una alba cu flori mari galbene, asa mai de plaja sau de purtat seara pe faleza. Este larguta, vaporoasa si ma pot ingrasa oricat ca nu se vede. Alta e alba, cu manecuta mica pe umeri, partea de sus e elastica, nu prea stiu eu sa explic cum, si se leaga sub sani. Cealata e partea de sus albastra si restul alba cu flori albastra, la fel se leaga sub sani. Si mi-am luat si 2 bluzite si o pereche de pantaloni scurti. Imi fac aprovizionarea pt mutatul la mare. Le-am luat de la noul mall din Constanta, si in afara de o rochita care a fost ceva mai scumpa, parca 120 lei , restul au fost acceptabile. Adica ceva de genul 50 lei pantaloni, 59 bluzite, 79 rochita. am zis ca sigur mai dau o tura pe acolo pt ca au o groaza de rochite gen baby-doll de la scurte pana la lungi pana in pamant, toate culorile si toate materialele.
Eu am de gand sa ma plimb in fiecare seara cateva ore prin parc/malul marii si vreau sa ma simt cat mai bine, asa ca optez pt rochite.

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Brave Girl daca ne promiti ca nu o sa ne repeti la fiecare 5 min ce ti-ai cumparat poti sa ne spui. Hai sa nu exageram ca stim toate care este ideea.
Maryb deocamdata nu mi-a dat nimic.Doar sa nu mananc sarat.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, relativ la fructe de mare eu am tot zis: depinde de tara in care locuiesti ce cultura are.
in general oamenii se tem de ceea ce nu cunosc. in romania fructele de mare sunt raritati si ciudatenii. probabil ca majoritatea doctorilor daca ii intrebi le interzic in sarcina.

unde stau eu sunt mancare nationala. daca sunt fierte/gatite sunt ok.
insa am citit pe un site de alimentatie al guv. engl. ca nu trebuiesc consumate mai mult decat o data pe saptamana. la fel si somonul.

voi chiar credeti ca femeile gravide din creta de ex din satele de pescari nu consuma fructe de mare, cand asta e baza alimentatiei acolo?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Nu repet, sunt f entuziasmata. Trebuie sa ma intelegeti pt ca eu sunt o mare amatoare de shopaiala si de cand am ramas gravi am ajuns doar o data la cumparaturi. Asa ca ieri, parca nu mai vazusem haine. Bine ca evident, in juma de ora imi era rau si am plecat.
Cherie- mie medicul mi-a zis ca am voie fructe de mare doar gatite. Cat mai bine facute, nimic crud. De preferat la noi, unde nu sunt proaspete sa le fac eu in casa daca poftesc. Asa stiu ca nu le-am decongelat acum 3 zile si au zacut cine stie pe unde.

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata burtici!!!!!
ieri nu am avut timp sa vads ce afaceti....am de pregatit 2 evenimente unul la mare la inceputul lunii iulie si unul in bulgaria la sf lunii....am cautat cazare si pentru noi ca ne-am gandit c apoate stam si noi un weekend la mare in costinesti...destul de scump....in fine.....
forumul asta este numai pentru probleme? se numeste odisee.....adica si cu bune si cu rele....credeam ca sunt un grup de prietene si ca ne impartasim si bune si rele...parca cerem sa se intample ceva rau...eu ma bucur ca nu mai este tristete aici...ma bucur ca pot sa impartasesc cu voi clipe fericite, placute din viata mea...
MARYB....este ceasul 11.49 si eu am deja picioarel umflate....este de la statul pew scaun mult timp cu picioarele in jos..eu am langa mine un scaun pe care imi pun picioarele...aseara am fost la o aniversare si am dansat evident....am ajuns acasa cu niste labe de elefant de toata frumusetea!!!!

DECI: BUCURATI-VA DE PERIOADA ASTA FRUMOASA...PENTRU CA VOR VENI CALDURILE SI SUNT SIGURA CA VOM TRECE DESTUL DE GREU PESTE...VOM AVEA PROBL CU PICIOARELE, ETC!!!! INCERCATI SA ATRAGETI POZITIVUL!!!

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

corina te invidiez. te muti vara la mare, te plimbi pe plaja si pe faleza. si in rochite superbe
eu lucrez 8 ore, am o zgatie de hranit si spalat si jucat seara acasa, vara asta zugravim, construim casa de gradina, planificam/cumparam/montam dulapuri in casa si cate si mai cate. vrem sa facem cat mai multe caci cand vine bb2 s-a cam inchis lucrarea.

si stau la 20 de min de condus de mare!! dar seara abia ma tarai, cum sa mai ajung pe faleza poate ajung de cateva ori la plaja totusi...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor..va pup pe toate!!!!!imi pare asa de bine ca va spuneti of=ul fara ocolisuri,asa trebuie..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cherie crede-ma ca nu au renuntat. Fetele pe care le-am amintit au sarcini obtinute prin FIV, sau asteptari multe, lacrimi si sperante. Deci este imposibila supozitia ta.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Alra- eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt viata linistita pe care o am. Acum ne agitam si noi cu mobilatul casei in care stam si a apartamentului de la mare. Insa mie imi place la nebunie sa decorez case....bani sa fie ca eu am imaginatie. Incerc sa ma bucur cat mai mult de perioada asta cand avem timp sa ne plimbam, sa ne relaxam , nu ne uitam la ceas ca nu avem decat o pisica si 3 papagali care ne asteapta acasa. Cand va veni bebe, va fi altfel. Nu vom mai putea sa ne urcam in masina oricand avem chef si sa plecam. Va admir pe toate fetele care munciti si mai aveti si copil acasa. Imi imaginez ca nu e tocmai usor.

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput