Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 6

alra spune:
alra spune:
 corina, am vesti bune 
cu un singur copil, si mai ales cand e mic, te poti urca in masina cand vrei tu si merge oriunde. totu e sa nu lasi babele sa iti bage in cap ca e nociv sa faci asta 
si mie imi place sa ma ocup de decorarea casei si planificarea mobilei. dar ma ucid cele 8 ore state la servici si faptul ca nu ma pot odihni in timpul zilei. iar seara cu laura sunt lucruri care trebuiesc facute, nu am cum sa ma eschivez sau sa le aman ca urla de foame 
daca prin dureri de muschi va referiti la carcei, se trateaza cu magneziu. eu iau zilnic o combinatie "Ca+Mg+Zn"
Vacanta cu Laura in Romania

carmendu spune:
carmendu spune:
 anes  - multumesc pentru gandurile bune. acum avem un singur  bebe sanatos si am inceput sa traim "normalitatea" 
il asteptam cu drag si nerabdare sa apara in viata noatra in noiembrie. 15+
15+

Miky-ea spune:
Miky-ea spune:
 madutza,sunt preocupata de conditiile de la MUNICIPAL ,insa pana la urma cel mai important este sa fie sanatos bebita.Eu o sa nasc cu d-na doctor Vasiliu.
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

cherieactiv spune:
cherieactiv spune:
 PAS...imi vine oarecum greu sa cred ca motivul absentei ar fi...prea multa vorba offtopic sau discutiile cu subiecte care cad in cotidian..noi scriem fff mult,adevarat, am obs ca e un forum f activ ,la inceput si pe mine ma enervau "maruntisurile", dar nu mai trec peste pagini intregi fara sa le bag in seama, citesc tot,eu am devenit mai sensibila de cand v-am cunoscut, ma bucur si ma intristez langa voi.asta e..unele gravi sunt mai curajoase, mai tari, altele sunt mai slabute si fricoase,si isi scriu si cele mai marunte nedumeriri..sau ..satisfactii...ma repet...cu rabdarea se trece marea!rabdare, rabdare...unele stau acasa toata ziua, mai spala un geam ,etc ...dar se plictisesc..sunt si zile de astea..si se gasesc (ne gasim)..cateva active pe forum....si na...se discuta despre vrute si nevrute..da, ar exista si yahoo messenger pt asta , dar poate ca nu s-a creat acea confidenta intre noi..pt moment..alra spunea , daca imi aduc aminte bine,ca s-a cam terminat cu perioada urata si stresanta din primele 3 luni, cam toate am depasit momentul,(pfuuu ce binee)..si acu...ramane sa ne bucuram de perioada asta, sunt sigura si asa e, ca daca cineva are vreo problema, o intrebare, fetele astea sar imediat !!!sunt prezente ...cand cineva trecea prin perioade mai putin placute..se scriau pagini intregi..incurajari, caldura,sustinere!si asa va fi si de acum incolo..

quote:
Originally posted by catalina2307
Cherie crede-ma ca nu au renuntat. Fetele pe care le-am amintit au sarcini obtinute prin FIV, sau asteptari multe, lacrimi si sperante. Deci este imposibila supozitia ta.13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ginger(ve)

anes spune:
anes spune:
quote:
Originally posted by carmendu
anes - multumesc pentru gandurile bune. acum avem un singur bebe sanatos si am inceput sa traim "normalitatea"
il asteptam cu drag si nerabdare sa apara in viata noatra in noiembrie.15+
Ai tras ceva emotii. Ai facut si TT (intreb pt. ca avem varste apropiate)? Eu maine astept rezultatul la TT si am o caruta de emotii. DT mi-a iesit bine dar m-a mancat ca pe Zambilica sa fac si TT
 .
. Marti merg la eco si sper ca dr. sa fie sigura de sexul bebelui. Nu de alta, dar sa ne gandim si noi la un nume...

Pe mine ma "ingrijoreaza" (daca pot sa spun asa) faptul ca ma simt destul de bine (excluzand constipatia si balonarile pe care oricum le aveam). Am citit ca trimestrul doi de sarcina este cel mai frumos din punctul asta de vedere.
 18+
 18+  

maryb spune:
maryb spune:
 eu cred ca multe fete nu mai scriu din cauza atmosferei tensionate care e tot timpul aici, nu din cauza ca nu se discuta numai despre probleme.....cum e liniste si pace cateva zile....cum trebuie sa iste careva o problema.....ADEVARUL E CA ERA PREA LINISTE PE AICI !!!!!!!
maryb  18+ cu
18+ cu 
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
 sa fii sanatos puiul meu 
pozele mele

cherieactiv spune:
cherieactiv spune:
 e foarte normal sa existe simpatii si antipatii...dar ..putina toleranta nuuu???incepe sa mi se incarce sufletul..acum o ora eram asa de happy..acu..mai bine inchid si ies la o plimbare chit ca ploua..nu imi place defel tensiunea asta!ciao!
ginger(ve)

alra spune:
alra spune:
 maryb te contrazic - eu sunt nesimtita si nu remarc tensiunile 
asa ca sa nu va speriati daca in mijlocul unei certe voi veni cu reteta de macaroane cu creveti, piper de cayene si mascarpone, hihi 
Vacanta cu Laura in Romania

anes spune:
anes spune:
 Referitor la durerile de muschi, trebuie sa vem grija cu carceii si intinderile musculare. Sa intrebam medicul despre asta. Eu am avut saptamana trecuta un carcel groaznic de dureros, iar spasmul muscular a durat foarte mult. Am crezut ca ma urc pe pereti. S-a declansat cand m-am intins, iar piciorul m-a durut vreo cinci zile. Cred ca am facut o intindere musculara. 18+
 18+ 

Alé spune:
Alé spune:
quote:
Originally posted by maryb
eu cred ca multe fete nu mai scriu din cauza atmosferei tensionate care e tot timpul aici, nu din cauza ca nu se discuta numai despre probleme.....cum e liniste si pace cateva zile....cum trebuie sa iste careva o problema.....ADEVARUL E CA ERA PREA LINISTE PE AICI !!!!!!!
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.