Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madutza-sa-i porti sanatoasa!
Carmendu-viroza? Hai ca m-am speriat..pai nici nu m-am gandit la asta. Nu am niciun alt simptom.
Si nu e vorba de carcei, ci de o durere asemanatoare febrei musculare.
==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

de unde tot apare ALE??ma asteptam sa o vad..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bravegirl - n-am adus vorba de carcei. iti spun din experienta personala ca durerea musculara fara motiv e cauzata de lipsa calciului. se mai intampla.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

oricum , cata, ultimul tau post m-a facut sa.....hai ca esti haioasa!!

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by carmendu

bravegirl - n-am adus vorba de carcei. iti spun din experienta personala ca durerea musculara fara motiv e cauzata de lipsa calciului. se mai intampla.

15+

Eu ziceam de carcei pt. ca am avut. Dar intr-adevar, durerile musculare sunt date si de lipsa de calciu. Sper sa iti treaca bravegirl.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

daca-mi permiteti...
revizuiti paginile anterioare si numarati cate fete i-au raspuns lui Mada ieri la doua intrebari f simple :"unde ati facut analizele? si cand ati aflat rezultatele?",in conditiile in care majoritatea dintre noi stiam raspunsurile...(curioasele pot accesa pag 3 a cap trecut)
si apoi numarati cate raspunsuri a primit Mary in legatura cu ccc cursul de engleza/apa...

Mary,
fara suparare...,ramasese sa scriem bolduit si cu rosu intrebarile...,nicidecum mesajele oarecare...,ultimele scrise de tine imi dau impresia ca tipi la mine si zau ca nu-mi place...

sper ca s-a vazut ca sant pe pace...,ca de nu...,scot scutul...si mai apoi sabia

Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

PACE, va rog.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carmendu multumesc, ai fost mai clara decat mine, exact asta era mesajul.
bebecris eu nu ma supar, cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun, probabil nu am fost eu explicita. Iar discutiile despre soacre sunt chiar haioase si cred ca te-ar ajuta sa te descarci. Toate ne dorim vacanta, relaxare, odihna.
maryb ca sa ma fac si mai inteleasa iti sugerez sa recitesti ultimul capitol. Dar daca te deranjeaza ceea ce am spus, eu nu vreau sa te agiti, asa ca spune-ne draga mea de fiecare data cand bei apa si o elimini.Eu doar o sa trec mai departe.
Micky si eu nasc la Municipal. Daca vrei sa ai o siguranta ca sunt ok conditiile viziteaza si camerele private.
Cherie iti multumesc ca imi apreciezi simtul umorului pt ca eu asa abordez cam toate problemele si incerc sa nu iau lucrurile in tragic, dar da-mi voie sa iti spun ca gresesti din nou. Sunt multe fete care vorbesc pe mess.
Exact asa am aflat maryb ca fetele nu mai intra pe forum din cauza plictiselii.
Iar lucrurile in viata nu sunt numai alb si negru. Nu a spus nimeni fratilor hai sa vb numai despre necazuri si sa ne transformam in corul bocitoarelor.
Dar pana la urma este corect ce spuneti. Vorbiti despre ce vreti ca e un forum liber.Dar or sa plece multe persoane care ne-ar putea invata, ajuta, sugera multe lucruri interesante.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dandusa, nu am tipat nici la tine si nici la altcineva....era o intrebare ca sa stiu si eu cam despre ce doriti sa se discute pe acest topic ca sa fiti multumite....oricum nu toate pot fi multumite, asa cum eu si alte fete au fost de acord sa se discute si despre altceva, tot asa sunt si fete nemultumite de aceste discutii....deci.......cand mie nu mi-a placut ceea ce se discuta la un moment dat am stat deoparte, nu am intrat sa va spun ca discutati aiurea...iar daca sunt fete care scriu o data la luna si ar citi acest topic ar afla ce le intereseaza....cred ca s-au discutat toate aspectele sarcinii pana la momentul asta....aceasta "ignoranta" se datoreaza acestui fapt....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

catalina, nu vreau sa intru in conflict cu tine si nici cu altcineva, dar atunci cand se fac remarci la adresa mea iau foc...asa ca o sa scriu de cate ori am chef ca apa este importanta in sarcina, cred ca sunt cateva fete care au inteles acest lucru si se gandesc cum sa bea mai multa apa. Si cred ca ma confunzi...alta problema....eu nu am spus de cate ori am fost sa elimin apa bauta, asa ca te rog pe tine sa revizuiesti ultimul capitol...da ?
Dar fiecare sa faca ce vrea, in fond este vorba de sarcina fiecareia si o trateaza cum vrea.
nu vad de ce m-as stresa eu sa va fac pe voi sa faceti ceva ce e bine cand voi nu vreti....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput