Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 20
marguta spune:
Buna!
Anes, am citit mesajul tau si imi pare sincer rau de rezultat, dar eu zic sa nu iti pierzi speranta, cred ca Dumnezeu va avea grija de tine si de BB.Apoi,stii cum se spune ca TT este doar o statistica, nu un diagnostic. Eu cunosc o familie de medici care au refuzat astfel de investigatii tocmai pentru ca nu sunt elocvente. In ceea ce priveste echo, eu am incercat acum trei saptamani sa imi fac priogramare la Herghelegiu, dar nu mai avea loc pana in decembrie. In schimb am gasit liber la Iosup. As vrea sa iti dau mai multe numere de telefon de la clinicile unde este Iosup, sa il suni pentru relatii, dar nu as vrea sa fie perceput ca reclama. ( nu stiu exact politica site-ului). Daca vrei, ti le pot trimite pe PM.Scrie-mi daca vrei!
Oricum, nu iti pierde speranta si nu dispera, sigur va fi bine! M-a impresionat faptul ca va straduiti de 4 ani sa faceti un bb si cred ca Dumnezeu iti va ajuta sa duci totul la capat cu bine si sa aveti un bb sanatos!
Multa sanatate si numai bine!
Ps Fetelor, eu am programata o morfofetala la 14 saptamani,(cea inainte de TT), voi pe la cate saptamani ati facut morfo si ce masuratori ati facut? Am citit undeva ca este un termen limita pana la care se pot vedea anumite chestii(gen pliu nucal) la morfo.(sper sa ma fi facut inteleasa si sa ma lamuriti daca puteti).
Multumesc! Numai bine!
Marguta
12
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
Banu2268 spune:
buna gravidutelor
sunt si eu vravida in 18 saptamani.
data nasterii va fi 4 noiembrie.
18+
catalina2307 spune:
marguta aici ai toate raspunsurile
http://www.fetalmedicine.com/video/11-13+6video.htm
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Amalia spune:
Marguta mie mi s-a masurat pliul nucal la 12 saptamani. Am inteles ca atunci se masuara valoarea optima. Ecografie de morfologie fetala fac abia la 20 de saptamani, la recomandarea doctorei ginecolog.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
19+
marguta spune:
Catalina si Amalia va multumesc pentru raspunsuri.
Va doresc multa sanatate si we placut!
Marguta
12
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
Banu2268 spune:
anes buna inca o data/ am citit si eu acum msj pentru cineva care e ingrijorata cu triplu test sau dublu test.
vreau sa spun ca am facut si eu dublu test dar n-am stiut ca e vorba doar de statistica. si mi-a iesit un risc relativ crescut. si am plans ma deprimasem in asa hal si pana la urma sotul meu m-a convins ca e 1: 341 aveam eu. si mi-a zis sa gandesc poztiv sa ma gandesc ca am 340 de sanse ca bb sa fie sanatos. asa ca nu-ti fa griji gandeste-te ca mine e doar statistica pana la urma!
anes spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru solidaritate si incurajari
. La fel ma gandesc si eu, ca nu este elocvent rezultatul, mai ales ca DT a fost ok si, ceea ce este mai important, pliul nucal a avut 1,8 mm. Si dr. a spus ca nu crede ca BB are asa ceva, mai ales ca la ecografia de azi a vazut foarte clar contnuitatea osului nazal.
catalina
abia acum am intrat in casa, ti-am trimis PM.
18+ 
catalina2307 spune:
Banu bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.Carucior roz sau albastru?
Si inca ceva . Scrie repede 10 mesaje sa te putem vedea in timp real.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
hi fetele
anes imi pare rau de rez tau la TT eu si sotul ne-am hotarat sa nu il facem si asa cum a zis si una din fete ai 1 din nush cate sanse ca bb sa fie bine si cum ai spus si tu DD bine pliul ok nu te mai ingrijora...recomandare mergi totusi la un echo morfo fetal pls 
mav sa nu fi supirita sa sti eu chiar l-am intrebat pe sot cine mi-a platit pre si post natalul la prima sarcina si nu astiut sa imi spuie asteptam la fel ca si tine un raspuns de la o persoana avizata nu ceva de genul 'dupa paerea mea...'
banu bine ai venit si tu la noi in odisee sarcina usoara si sanatate
brie 
kita felicitari pt putica....si fai ceva pt contractii si sangerari ca daca nu na na bataita venim toata gasca si dam bataie te luam pe sus pana la spital ![]()
referitor la subiectul cu micoza si candida si alte cele pana acuma Dumnezeu ma ferit de ele nush ce v-ar putea ajuta dar stiu sigur ca, clotrimazolul este interzis in sarcina sub orice fel de administrare ..asa zice doc al meu
in sfarsit sanatate maxima si sa auzim numai de bine
17+
Dimitrie
cherieactiv spune:
vonhelen, nu m-am abtinut sa nu intru cand am vazut postul tau..si ca esti in need..uite, si eu am depistat la primele analize de trim 1 o inf urinara uratica, pe care mi-o port de ceva timp , chiar dinainte de a ramane gravi..fost la med de familie ..intrebat cate sapt am..raspuns..12..urmat un strambat vizibil din nas..si dat..antibiotic panacef(cefaclor)..doar cu conditia sa fug la gine meu si sa intreb daca e si el de acord..mers la gine ..iar strambat din nasuc..si..asta e..trebuia luat..ee..acum, ce te intere pe tine..ar fi..gyno-canesten..=clotrimazol..crema vaginala cu 6 aplicatoare monouz..impotriva aparitiei unei vaginite..candide..
uite...ideea e ca mi le-a prescris..dar asa de tare a strambat din nas..pt ca eram in 12 sapt..macar de eram in 17, 18..booh..
inca astept rezultat, nu stiu sa iti spun daca a meritat ..
CHERIE 14+
ginger(ve)