Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Buna dimineata!!!

va invit la CAPITOL NOU

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by mav

....Desi am vazut ca nu mi-a dus nimeni dorul (nu ca as fi avut asemenea asteptari), sunt prea dezamagita ca sa pot sa tac si tin sa va atrag atentia ca am intrebat si eu ceva serios in legatura cu concediul de maternitate, acum mai bine de 22 de pagini....
Nu doresc sa-mi cautati mesajul si sa-mi raspundeti, pana la urma m-am lamurit.
Insa mi-e greu sa cred ca toate cele care au scris dupa mesajul meu sunt casnice si de aceea n-au stiut sa-mi raspunda sau ca mesajul meu era atat de neinteresant si... offtopic... incat a meritat sa fie total ignorat.

Toate cele bune!

19+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Abia acum am vazut mesajul tau, ce sa fac, n-am intrat si eu cateva zile pe forum! Chiar daca ai primit raspuns, mai zic si eu o data. Primele 5 zile de concediu medical se platesc de firma, restul de casa de asigurari (asta la concedii medicale normale). La sarcina si lehuzie se platesc integral de asigurari. Insa intervine un spil: cand vine ziua de salariu, firma e cea care iti da banii apoi depune dosar la Casa de Sanatate sa isi recupereze banii pt concediul medical respcetiv. Mai revin cu informatii daca mai e nevoie.

Mihaela 16+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput