Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Von Helen revin. Si eu tot de la utrogestan am facut candida. Dupa clotrimazol a trecut, pt ca am repetat analiza. Eu eram mare consumatoare de Lomexin pt alte probleme iar dr. mea stia. In momentul in care am ramas insarcinata mi-a spus de la inceput sa nu cumva sa il mai folosesc. Dar vezi tu...parerile sunt impartite.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Mirtha spune:
Amalia bine ca mi-ai atras atentia ! Am lasat sa se inteleaga ca aceste medicamnte pot fi luate fara a consulta medicul. NU , a nu se intelege asa ceva. Am exemplificat doar tipurile de medicatie din info. culese. Oleaca de paranoia a mea. Dar intodeauna trebuie consultat medicul fie cel care ne-a monitorizat sarcina , fie un altul dca ne hotarim sa megem de urgenta in spital sau sa-l schimbam.
Personal nu iau nici macar ce imi indica medicul decit dupa ce ma citi si rasciti informatii despre un anumit medicament si prescriptia acelui medicament.
Von Helen , nu stiu ce sa zic despre doca ta. Decit poate ca merge pe o practica mai putin profesinista. Genul ala de urechista - merge si asa . Oricum dupa 12 sapt. sunt putine sanse sa mai produca pagube respectivul medicament. Eu am primit ca tratament, acum pe sarcina Canesten , stiu ca trebuie sa fac si sotul tratatment dar atunci cind mi-a fost prescris la acea consultatie am uita sa intreb medicul si despre tratatemntul sotului - am schimbat medicii ginecologi destul de des pina am reusit sa ramnem gravizi. Stiu sigur ca trebuie sa urmeze si sotul pt. la noi a recidivat si de fiecare data a luat si sotul tratament. Nu imi aduc aminte acum dar era o pastiluta pe care a luat-o si el tot trei zile la rind plus un unguent- pt. el. Trebuie sa plecam la petrecere si suntem cam presati de timp.
Datorita schimbarilor hormonale prezente pe toata durata sarcinii , schimbari care afecteaza PH mediului vaginal este posibil sa nu scapi pina nasti de aceasta infectie.
Maryb petrecere frumoasa si la multi ani pentru sotior!
Mirtha
20+
catalina2307 spune:
Fetelor eu am trimis un PM la Anes dar daca stie cineva cum o pot contacta urgent rog sa imi spuneti. Multumesc
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
VonHelen spune:
da..acum aflu si eu...
de ce oare am luat pastilele alea nu stiu!! asta inseamna sa ai incredere in doctor si sa nu te informezi mai mult...
15+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
catalina2307 spune:
Pt soti se recomanda canesten unguent, 5zile dimineata si seara dupa toaleta. (spalat, curatat, primenit
)
Von Helen exact asta incercam sa iti spun. Daca ti s-a recomandat probabil stie dr ta ce stie. Imi amintesc ca eram in spital cand am avut sangerari si o pacienta a sunat un dr (sef de sectie la Municipal).Am auzit numai raspunsul medicului. De fapt urletul. "Atunci cititi prospectul si nu mai intrebati medicul." Si a inchis telefonul. Nu or fi ei tocmai inconstienti...
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
VonHelen spune:
da , intr-adevar parerile sunt impartite!
dar ma deranjeaza ca mi-a prescris un tratament destul de nou, despre care nu sunt prea multe studii. intr-adevar aveam putin peste 12 saptamani cand mi-am pus primul ovul (am folosit 2 la interval de 3 zile)!!! putea sa imi dea canesten sau alta chestie utilizata de ani de zile si despre care exista deja suficiente informatii.
oricum raul a fost facut..dar tinand cont ca sunt pareri si pro si contra sper ca bb sa nu fi patit nimic.
15+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
VonHelen spune:
aaa..si inca ceva! pe prospect scrie ceva de genul " in sarcina cereti sfatul medicului dv"; deci nu scrie ca este contraindicat sau gradul de risc pt sarcina.
15+
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by VonHelen
da , intr-adevar parerile sunt impartite!
dar ma deranjeaza ca mi-a prescris un tratament destul de nou, despre care nu sunt prea multe studii. intr-adevar aveam putin peste 12 saptamani cand mi-am pus primul ovul (am folosit 2 la interval de 3 zile)!!! putea sa imi dea canesten sau alta chestie utilizata de ani de zile si despre care exista deja suficiente informatii.
oricum raul a fost facut..dar tinand cont ca sunt pareri si pro si contra sper ca bb sa nu fi patit nimic.15+
Eu sunt sigura ca bebeul tau nu a patit nimic si o sa ai o galusca frumoasa si sanatoasa. Oricum dupa 12 saptamani sunt mai rezistenti decat ne imaginam noi.

13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Mirtha spune:
Catalina poti incerca sa ii trimiti si mail lui Anes desi este putin probabil sa nu intre pe forum dar sa isi verifice mailul. Dar orice este posibil. Apasa pe numele ei , iti va aparea profil personal si are deja mailul activat.
Mirtha
20+
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by Mirtha
Catalina poti incerca sa ii trimiti si mail lui Anes desi este putin probabil sa nu intre pe forum dar sa isi verifice mailul. Dar orice este posibil. Apasa pe numele ei , iti va aparea profil personal si are deja mailul activat.
Mirtha20+
Multam Mirtha...am trimis deja. :)
Ma gandeam ca poate o cunoaste cineva...
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama