Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 15
catalina2307 spune:
pt relaxare (cu sonor)
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=75647
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
seara buna fetele
off ce prostioare mai facurati? na na bataita...eu sunt happy am scapat de reclama de la pampers am activat antivirusul su numai pare yuuuuuppppppiiii hehhe ce imi place ![]()
mirtha pai eu ti-as da adrese vi tu in tg-jiu? ca in alte locatii nema cunoastere ![]()
brie ma bucur ca ati descoperit cauza sangerarii nasucului...lasa o sa treaca cu medicamente in rest te rog sa ai grija de tine nu imi place cu kg mami draga ai o bulina la burtica mami mami eu pe tine te iubesc
si felicitari si pentru titrare
maryb sa iti traiasca sotul si sa te distrezi cu bb-le la botez 
carmendu sa iti traiasca minunea sa te bucuri de
si sa cresteti mari mari ..40 de sapt ![]()
bravegirl ce ai facut iubita la examen...ne ti in suspans ne spui de shoping si in rest nimic 
off imi fu rau toata ziua ca de daca azi de dimineata citi despre scoicile si ...caracatitele voastre ma gandi toata ziua la ele si seara imbratisai cu drag toaleta de 2 ori ca de de atat pofta
bataita na na na na gata merg sa imi cumpar caracatita ca nu se mai poate
fetele care lipsesc va dam absente si va luam din salariu
maine la apel toata lumea hihi sa nu va suparati pe mine
va
pe toate sa ma iertai daca uitai de careva noapte buna sa aveti un somnic placut si usor
17+
Dimitrie
elilov3 spune:
catalina la mine se deschide link-ul dar nu pot sa vad nimic ....o fi de la antivirus....ahhhhh ce imi place fara reclama...hihihaha
17+
Dimitrie
Mirtha spune:
Elilov cind pleci la eco in Bucuresti daca nu te hotarasti sa cumperi de acolo , sa ma anunti. Pe oricare dintre directii te vei intoarce te pot directiona spre magazine cu specific , preturi rezonabile , marfuri ok.
Tg. Jiu , nu stiu cind voi mai ajunge. Depinde de zona in care ne vom decide sa facem concediul. Cit priveste indicatiile despre Tg Jiu nu e cazul. Cunosc orasul destul de bine. Am stat in Tg. Jiu un an , cu chirie , 2004-2005.
Mirtha
20+
BraveGirl spune:
Am fost la dr si a zis ca totul e ok. Ne vedem peste o luna.
Si acum: Felicitari Carmendu pt cuculetz!!!
Monicabo-ma bucur ca bebe e bine.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Mirtha-mesajul tau m-a lasat fara cuvinte. Pai mie nu mi se pare nimic mai frumos decat o femeie insarcinata. Oricat de multe kg a pus pe ea. Numai fericirea ei o face o FEMEIE FRUMOASA. Nu pot sa inteleg atitudinea oamenilor 
Eu de abia astept sa am burta, sa stie toata lumea ce minune am eu. Sa va spun azi faza la cabinetul dr. Ma striga asistenta si ma ridic sa intru , la care ea: nu sunteti insarcinata, nu????
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Elilov- pai nu prea imi sta gandul la examene
. De cate ori ajung la Constanta eu sunt incantata de mare, soare...Pana acum nu am picat nici un examen (am luat si note mai mici, dar nu-mi pasa)si maine am ultimul examen. Apoi am o restanta ca pe 21 cand am fost la eco aveam examen si nu m-am dus ca bebe e mai important. Pe 12 iulie am licenta si nu am invatat nimic.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
oceanborn spune:
Neatza!
, azi dezlegare si la un paharel de bere(pt pofticioase)ca doar e WE..
ancaoradea,babyzapi v-am trimis Pm cu mailul comun.
Marguta acid folic am luat pana la 9 sapt cand mi-a dar ginec prenatale care au in continut acid folic in aceeasi cantit in care luam si inainte.
Carmendu felicitari pt caruciorul albastru!
Maryb sa-ti traiasca sotul si distractie placuta!
Mie ginceologul mi-a zis ca pe bebe o sa-l simt cam in jurul sapt 20...asa ca mai am de asteptat. Nu ma pricep, de fapt habar n-am ..cele cu placenta inserata post. au sanse sa-l simta pe bebe mai repede decat cele cu pl inserata anterior?eu o am post.
Brie multa sanatate la fetita si felicitari pt vestile bune legate de rh.
Cat despre neintelegerile de ieri,peace!!!..fiecare scrie ce-i trece prin cap(in fond sunt gandurile unei gravidute,nu?)e odiseea noastra, a tuturor, eu daca nu am avut probleme de nici un fel(Doamne ajuta sa nici nu am)sau nu pot ajuta cu info inseamna ca nu mai scriu deloc? cred ca unora le prinde bine si cate o vorba buna din partea colegelor de odisee..e normal sa aiba fiecare preferinte(chiar si virtuale)pt ca suntem multe ... decat probleme mai bine discutii banale!
Weekend placut si buna dispozitie va doresc tuturor!
14+
BraveGirl spune:
Ce liniste pe aici....sa inteleg ca profitati de week-end si ati iesit sa va relaxati?
Eu strang putin prin casa, mancam si plecam la Constanta.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu