Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
neata buna fetele
oceanborn multumim de paharel eu vreau cafeaua 
mirtha eu ajung in buc pe 17 iulie sa il vad pe bb in plina actiune la morfofetala de trim II..te anunt daca vreau eu ceva...cat despre tg-jiu ia uzi mai nene unde era enamicu si nu stiam
glumesc
bravegirl ma bucur pt tine si rez tale bune de la examne tinem pumnii si pemai departe la examene 
pe restul va pupic si va doresc we placut eu ...raman acasa tot vreme urata afara acum merg sa bag o
si am o lene de zile mari 
17+
Dimitrie
carmendu spune:
catalina - ieri am salvat lik-ul pe care l-ai postat si azi am avut timp sa ma uit pe el. m-am uitat in special la lectura dr nicolaides (cred ca i-am retinut bine numele). el este medicul tau?
cu ocazia asta am inteles si eu cum sta treaba cu markeri si toate lucrurile combinate.
ti-e in grecia ti-a facut si testele astea?
pentru ca asa cum se face n romania, la varsta gestationala de care vorbeste el, ar fi pt DT dar analizele de care vorbea el pareau sa fie pt TT.
miercurea asta am facut eco si medicul mi-a spus sa-mi ia si sange pt TT. am completat formularul si in el nici vorba sa ma intrebe daca am facut FIV sau nu. si din explicatiile dr nicolaides se pare ca e foarte important.
sunt totusi linistita ca la 11 sapt mi-a facut super ecografii in germania si a urmarit acolo osul nazal si toate celelelte (si sunt absolut convinsa ca le-au masurat corect), si apoi o sa mai plec in sapt 20 acolo si o sa fac morfofetala. intre timp, a vorbit cu cei din germania si mi-au spus sa nu fac nicio investigatie in romania (amniocenteza). oricum nu vroiam sa o fac aici.
daca testele tale au iesit bine, te-ai mai linistit si nu mai faci amnio, nu?
16+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Olivia26 spune:
fetite cu burtici!
Mary am intrat sa-ti urez petrecere frumoasa la botez si La multi ani sotului
. Vezi ce-i dai cadou, chiar si maine.![]()
Weekend placut tuturor!
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
catalina2307 spune:
carmendu eu nu mai fac amnio. De fapt sotul meu l-a intrebat pe dr. daca este cazul de amnio si a fost extrem de revoltat.I-a spus ca prezint riscurile unei gravide in varsta de 15 ani.Da , mie mi-a facut toate testele. Si combinat cu eco(ai vazut ca lucreaza cu un soft extrem de complex) mi-a iesit risc total de 1:8728 pt Down si 1:14824 pt 18+13.
O sa merg aici la eco de 16 saptamani si 23, dar oricum ma bazez pe cea de la 12 saptamani si cea de 22 din Grecia.
Iar eu spun acelasi lucru. Nu te apuca sa faci nimic la sfaturile celor de aici. Bazeaza-te pe concluzia nemtilor ca e mai sigur.
Aaaa....si sa nu uit....fe formularul ce mi l-au dat era clara intrebarea referitor la modul de obtinere a sarcinii.Cica este important.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
BraveGirl spune:
Nu am nici un chef de invatat. Ma gandesc numai la mancarea pe care mi-o face mama 

...Si ma plictisesc!!! Nu ca n-as avea o groaza de treaba, dar mi-e LENE!!!!
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
carmendu spune:
catalina - o sa le spun eu cand primesc rezultatele de FIV.
ma mir ca nu m-au intrebat, ca la medlife se face si fiv, dar si eu cretina ca nu m-am sesizat. ca doar era medicul langa mine si am zis ca stie el mai bine.
in germania m-au pus sa scriu si daca era fiv cu icsi, ca cica e foarte important si aspectul asta.
romania!
16+ 
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by carmendu
catalina - o sa le spun eu cand primesc rezultatele de FIV.
ma mir ca nu m-au intrebat, ca la medlife se face si fiv, dar si eu cretina ca nu m-am sesizat. ca doar era medicul langa mine si am zis ca stie el mai bine.
in germania m-au pus sa scriu si daca era fiv cu icsi, ca cica e foarte important si aspectul asta.
romania!16+
Probabil nu stiu....
Nici macar nu folosesc soft-ul asta in Romania.Si sa fim seriosi....de cati medici ai auzit ca nu au putut face eco morfofetala ca nu stateau in pozitie buna.
Iar medicul meu din Gr este in permanenta in Anglia, la seminarii, conferinte,cursuri, ca de altfel toti medicii carora le pasa. Aici cat sa te perfectionezi?Si daca iese banu cui ii pasa.
Asa ti se ia.....
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
anes spune:
catalina ce minunat ca ai rezultate bune la TT! Pentru voi fetele cu FIV am o afectivitate aparte (am o relatie speciala, mai ales cu fetele care au soti cu probleme de fertilitate).
Si mie mi-a iesit ok TT, ma duc acum sa il iau de la lab. si va spun rezultatele mai tarziu.
18+ 
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by anes
catalina ce minunat ca ai rezultate bune la TT! Pentru voi fetele cu FIV am o afectivitate aparte (am o relatie speciala, mai ales cu fetele care au soti cu probleme de fertilitate).
Si mie mi-a iesit ok TT, ma duc acum sa il iau de la lab. si va spun rezultatele mai tarziu.18+
Anes multumesc dar asta a fost geva gen DD la noi.
Dar ce te sensibilizeaza la sotii cu probleme?(la noi eu am fost cu probleme majore , fara nici o explicatie dealtfel,pt ca nu a fost ceva palpabil, concret)
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
VonHelen spune:
Buna burtici!
dupa cum v-am spus sapt viitoare sut programata la eco si TT!
din pacate iarasi ma confrunt cu o problema. acum 4 sapt (12 sapt de sarcina) mi s-au recomandat 2 ovule de lomexin pentru micoza de sarcina. le-am luat desi una dintre doctorite nu este de acord cu nici un tratament pana in saptamana 18; am respectat reteta de la cealalta dr si mi-am administrat corect tratamentul.
timp de 3 saptamani m-am simtit perfect, dar acum observ ca a revenit din nou candida. stiu ca infectia cu candida poate duce la ruperea prematura a membranelor si implicit nastere prematura. nu stiu ce sa fac!!!
daca tot imi da tratament si recidiveaza mi-e teama ca mai multe tratamente sa nu afecteze copilul.
voi v-ati mai confruntat cu asa ceva? ce tratament ati luat?
15+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin