Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anca, anes, miki - multumesc pentru urari

anca si eu stau cu teama cu centura de siguranta, dar sa stii si cand stai in spate este indicat sa porti centura. de prin luna a 7 parca mai bine nu o porti. protejeaza-ti si tu burtica tinand cu mana de centura sau evita soferii agresivi.

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

in BE centura e obligatorie oriunde ai sta si oricat de insarcinat ai fi. trebuie insa pozitionata sub burta.

carmen, si eu voiam sa te felicit, nu numai pentru baietel ci pentru normalitate. mult succes!

maine merg sa imi ia sange de TT si de analize generale. sun din concediu pentru rezultate. incerc sa nu ma gandesc si sa am emotii.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alra - multumesc. si tie maine bafta la analize. si concediu placut.

16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mesaj primit pe adresa comuna cu ceva timp in urma (PM catre userul comun de la stewie):

"Hello nov-dec2008

Ai primit un mesaj de la : stewie (stefana_istrate@yahoo.com)

La: http://forum.desprecopii.com/forum/

Hello
As vrea sa ma inscriu si eu pe lista
DN 23/11/80
UM 01/03/08
DPN 06/12/08
Multumesc:)"

Stefana, bine ai venit. Sarcina usoara si bebic sanatos, esti pe listuta. Te asteptam aici sa ne spui mai multe despre tine.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele, daca vreti puteti intra pe adresa comuna de email si veti gasi multe carti foarte interesante, stiu ca o parte din noi le-au descarcat deja dar poate mai sunt fete care nu stiu inca de ele.

Dani, Diana, Otilia, Kati, Toriceli

Va urez un weekend cat mai placut si linistit (exceptand bebeshuturi ).

Va pe toate.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by anes

Fetelor, la prima sarcina cum simtiti miscarile lui BB si cam de la ce saptamana? Eu cred ca am inceput sa simt ca o zvacnire, sau ca si cum m-ar apasa cineva cu degetul din interior. Ce spuneti astea sunt miscari ale lui BB, nu?

18+

Fetelooor... lasati cearta si va rog sa-mi raspundeti si mie. Sunt destul de anxioasa pt. ca inca nu stiu ce ar trebui sa simt. Cele care sunteti mamici si cele care il simtiti deja pe bebe poate ma lamuriti. Eu am si placenta inserata anterior si am inteles ca si asta ar fi un factor care o impiedica pe mama sa simta devreme miscarile lui bebe.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

CARMEN,aaa...nu plec de aici pt ca sunt suparata pe cineva anume,nuuu..pur si simplu forumul ma "mohoraste" din ce in ce mai des..la concluzia asta am ajuns..s-a ajuns la frica de a spune un banc , mai in gluma mai in serios, nu mai stiu care dintre noi a postat o gluma..si inainte de asta..aproape ca a cerut " voie"!am inceput sa ne ferim una de alta !la inceput erau mai multe fumatoare ..as vrea sa cred ca s-au lasat toate!dar de ex..dimineata la cafelutza..parca mi-e si jena sa adaug acolo, o tigara, sau la amiaza un paharel de vin, ca sa nu atrag antipatii si .."ia uite-o si pe aia ce neserioasa si denaturata!"come on..asa am simtit eu, poate imi fac si filme in cap, dar am auzit in privat parerea altor fete si tind sa cred ca nu imi imaginez ceea ce spun acum..

suntem inscrise la odiseea cu fetele care fac totul la superlativ..(f putine sunt cele care sunt intr-adevar sincere, sincere de la inceput pana la final..sau care stiu sa foloseasca un anumit ton cand dojenesc pe careva,fara sa jigneasca direct sau indirect...nu stiu dar nu as putea supara o graviduta pt chestii marunte ,never ever)..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by anes

[quote]Originally posted by anes

Fetelor, la prima sarcina cum simtiti miscarile lui BB si cam de la ce saptamana? Eu cred ca am inceput sa simt ca o zvacnire, sau ca si cum m-ar apasa cineva cu degetul din interior. Ce spuneti astea sunt miscari ale lui BB, nu?

18+

Anes ti-as raspunde cu drag dar habar nu am...cand am auzit ca unele fete au inceput sa simta nu stiu ce la 10 saptamani eu am inceput sa ma intreb daca nu e ceva in neregula cu simturile mele.Eu am auzit de la veterane ca simti fluturasi ,sau o valuri...acum cum se face diferenta intre bebe, mate si gaze sincer nu stiu.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cherie pe cuvantul meu ca nu intentionez sa fiu ironica sau rau intentionata. Jur. Este pur si simplu o curiozitate. Daca vrei imi raspunzi, daca nu, nu. Nu e bai.Cum iti dai tu seama care dintre noi este sincera si care nu?

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Azi am fost la medic la ecografie, am 17 sapt ecografic, 18 sapt dupa UM, bebe are in jur de 200 g... urmeaza sa fac a doua morfofetala la inceptul lunii iulie.

Anes, pe primul bebe l-am simtit tarziu pe la 20-21 de saptamani (atunci am fost sigura abslout), ca asa pe la 17-18 saptamani, mi se parea asa o falfaire, asa ca si cand ai gaze in stomac
Si acum tot asa am niste senzatii vagi, si iar nu sunt sigura daca e bebe sau nu

Maduta, eu o parte din analize le-am facut la Cantacuzino, - intr-o saptamana rezultatele, si alte cateva la IDS (ce m-a mai trimis medicul sa fac, ca alea la cantacuzin le facusem eu inainte de a ajunge la medic), iar cele gratuite la medicul de fam. La IDS au venit rezultatele mai greu, ce-i drept am prins si perioada cu sarbatori Pasti si 1 mai.

Vis a vis de picoare umflate, si eu le-am avut la prima sarcina, pe vara, adica sfarsit de mai, iunie, iulia pana am nascut, adica cam acum un an pe vremea asta. De la caldura, si ceva retentie de apa. dar in rest, fata, maini nu m-am prea umflat. Doar putin la degetele de la mani, ca ma strangeau inelul si verigheta.

Nu stiu ce sa mai scriu, ca am uitat daca au mai fost intrebari.
Specific ca eu scriu mai rar din lipsa de timp, vand un copil mic in custodie peste zi

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 16+ Ana Maria

Mergi la inceput