Mamici de Noiembrie-Decembrie (40)
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
Si o mica completare. Eu nu cred ca cineva a intentionat sa jigneasca pe altcineva. Nicidecum.Iar eu cred ca de apreciat ar tb. sa fie tocmai aceasta sinceritate, faptul ca fiecare are dreptul la un punct de vedere, nimeni nu ar tb. sa ia lucrurile personal si agresiv, poate doar sa incercam un min sa vedem cam ce a vrut respectiva sa spuna.Si poate sa incercam sa gasim o cale de rezolvare. Credeti ca daca ar fi un forum plin de "pupincurisme"si toate ar bate din palme cand una dintre noi face un part atmosfera ar fi de basm? Doamne...ce plictiseala ar fi.
Si cherie are dreptate. Pt sb. care au un interes limitat exista mess.
Hai sa lasam copilariile cu imi iau jucariile si plec si sa ne comportam ca viitoare mamici. Asa ne calim .
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Olivia26 spune:
Anes hai sa incerc sa-ti raspund eu ca inca mai sunt pe aici, astept sa-mi ajunga sotul acasa sa iesim pe afara ca am stat azi numai in fata calculatorui.
Eu tot anterior am placenta inserata asa ca ma asteptam sa il simt tarziu daaaar...fluturasi am simtit de vreo 2 sapt (foarte vag si doar cand stateam intinsa simteam, cand ma concentram la ceea ce simt, aaa si mai mult dupa ce mancam dulce) insa abia dupa echo de sambata cand bebe avea echografic 18 sapt am simtit mai bine incat am stiut ca e el, difera de ceea ce simti cand esti balonata. Ai asa senzatia ca burta se misca de una singura si mereu imi starneste cate un ranjet...hihi e tare placut. Si da, cam tot asa as descrie ca niste zvacniri si ca si cum ar apasa cineva cu degetul. Exact asa i-am descris eu sotului, adica ii puneam degetul pe burta asa rapid pe ici pe colo ca sa-i explic cam cum il simt. Eu sunt sigura ca e bebe si la tine. Felicitari.
Monica, ce frumos ca l-ai vazut pe bebe asa de bine ma simt si eu dupa ce vin de la o echo. Ma bucur ca totul e ok.
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
cherieactiv spune:
cata
,pune intrebarea direct, hai sa nu ne mai scuzam atat!!cu riscul sa fim percepute rau intentionate sau..nu mai stiu cum...
..
ginger(ve)
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
cata,pune intrebarea direct, hai sa nu ne mai scuzam atat!!cu riscul sa fim percepute rau intentionate sau..nu mai stiu cum...
..
ginger(ve)
Pai nu am incercat sa fiu subtila (am vazut ca azi nu stau bine la cap. subtilitati). Pur si simplu asta era intrebarea. Ai un detector de sinceritate? Cum faci?
Aaaaaaaaa...tu vrei sa fiu carcotasa si sa intreb daca poti publica lista cu cele percepute ca fiind nesincere. dreapta nume, stanga motivul pt. care se afla pe lista.
Olivia ce te gelozesc...asa imi place Cipru de ma topesc. Mare mai calda ca acolo nu am vazut. (simtit). Aanul asta aveam in plan dar cu interdictiile mele...nu mai ajungem. In urma cu un an am vizitat si parte ocupata. Sotul meu este si grec si masochist.
Dar daca am unda verde dam o fuga. Ca avem si noi un ritual(cipru, o insula greceasca , vara de vara. si dupa...vine restul :) )
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
cherieactiv spune:
cata,revin..ce m-a facut sa intru la dubii?cand am avut io cearta aia crancena cu diana (demuuult)..au fost cateva forumiste care mi-au lasat PM sau mail nu stiu care ce inseamna ca io nu ma pricep asa mult la astea..cu mesaj privat, deci,ee...pe forum parerea era una..iar in pm la mine..alta...dar nu-i bai..hehe..atata bai sa fie..
..am uitat demuult intamplarea ,past, past..
...mai citesc si asa, printe randuri,am simturile mele..
ginger(ve)
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
cata,revin..ce m-a facut sa intru la dubii?cand am avut io cearta aia crancena cu diana (demuuult)..au fost cateva forumiste care mi-au lasat PM sau mail nu stiu care ce inseamna ca io nu ma pricep asa mult la astea..cu mesaj privat, deci,ee...pe forum parerea era una..iar in pm la mine..alta...dar nu-i bai..hehe..atata bai sa fie....am uitat demuult intamplarea ,past, past..
...mai citesc si asa, printe randuri,am simturile mele..
ginger(ve)
Pai asta e de cacat. Si apai mi se face o scarbaaaaaaaaaaaaa
(pm nu ti-au lasat ca nu e activat. activeaza-l)
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Olivia26 spune:
Daaaaa, cata si mie imi place! Suntem de aproape 2 ani si tot nu m-am saturat inca. Parca si oamenii aici is mai calmi si mai lenti dar cred ca asa e si sotul tau daca e grec...siga siga, personal ma simt tare bine aici m-am obisnuit pana si cu volanul pe dreapta, daca ajungi prin Limassol aici ma gasesti. Cat despre partea turca, o singura data am fost dar mi-a placut am fost pana in limba aia a insulei chiar in varf, mi s-a parut insa mult diferit de partea asta; acum e mai lejer de mers de cand s-a schimbat persedintele.
Si apropo de Fetal Medicine foundation, am vazut si pe foaia mea de la DT ca software-ul cu care a interpretat rez. e de la ei si in plus medicul meu a terminat in UK deci e posibil sa aiba si el vreo legatura.
Olivia
17+ 

Cuculetul mamei
catalina2307 spune:
Olivia pai si al meu tot in UK a terminat, deci sigur exista o legatura. Oricum astia lucreaza cu un soft care are o probabilitate f mare in depistarea riscului pt Down si restul.
E superba partea ocupata...de fapt acolo a fost zona de lux a insulei...dar oricum este dureros sa vezi in ce hal de paragina e totul.Sotul tau este cipriot?
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ancaoradea spune:
Olivia26 uraa! am reusit sa-mi schimb semnatura cu 19 sapt, dar numai pt ca reclama nu era...
As vrea si eu userul si parola comune daca spui ca sunt informatii, chiar si carti in plus. Sunt mare amatoare. Numai sa-mi spui cum se folosesc. Pls!
19+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Olivia26 spune:
Sotul e roman. A obtinut un contract ca programator aici dar compania e off shore. Si uite asa am lasat totul in Ro si am venit in tarile calde dar nu regret nicio secunda.
Fetele, scuzati ca am fost off topic. 
Olivia
17+ 

Cuculetul mamei