Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, dragele mele, abia acum reusesc sa postez si eu, in sfarsit a adormit si Maria si pot sa leg si eu doua idei.
In primul si-n primul rand va multumesc din suflet pentru urari, sunt impresionata, n-am primit in nici un an atat de multe si-n atatea forme . Sunteti extraordinare, m-ati facut sa ma simt minunat
Draga mami de trandafirash , observ ca ai capatat obiceiuri de pensionar si te-ai postat la coada cu sacosa in asteptarea tortului, cu noaptea in cap. Practic tu ai inaugurat coada I-ai suflat "onoarea" asta Andreei , deh, ce sa-i faci ea avea de scris ditamai mesajul, asa ca postarea ei a aparut dupa urarea ta. Deci oficial, tu ai biletul de ordine cu nr.1
Aaaa, da' vad ca ati fost mai multe insomniace , acu' am vazut la ce ora ati postat... Nana , Bee ( bine, la mamica de crocodil noctambul era de asteptat sa bantuie pe la ora aia ), ricea ( vad ca tu n-ai mai asteptat ca duamna C tortul si ai bagat repede un pahar de sampanie ); multumesc mult !
Adimercedes, sa zicem ca tu nu intri la capitolul insomniace, dat fiind ca esti pe un alt fus orar. Dar asta nu ma impiedica sa-ti trimit un pupic apasat . Si inca unul pentru minunata Lisa
Danuta, tie cum as putea sa-ti multumesc ? M-a impresionat pana la lacrimi melodia, in prima faza am vazut filmuletul fara sonor, ca dormea Maria, dar dupa ce s-a trezit l-am pus din nou si trebuie sa recunosc ca am dat apa la soricei. Iti multumesc mult pentru cadou, e minunat !
Multumiri multe pentru dedicatie, mandarinutza, mi-a placut tare melodia, n-o stiam.
Prisilica , ramonaiani ( da, abia astept sa ne revedem ), alina.clau ( ma bucur ca ai scris din nou dupa o lunga absenta, iar faptul ca ai facut-o cu ocazia zilei mele ma face sa ma simt foaaarte magulita . Si sa mai stii ca Andra e o dulceatza , prin urmare am schimbat poza din filmuletz cu una noua, care mi-a placut tare mult ), greyeras , amar ( e o frumusete Oana ta, hmmmm, de ce ai tinut-o ascunsa pana acum ? ), Yaia ( ma alatur si eu marturisirii tale - si mie mi-e dor de Marunzika si de Puppi si recunosc ca as vrea sa scrie din nou )

Trimit mesajul asta asa, ca imi face figuri laptopul si mi-e teama sa nu-l pierd. Continui imediat.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Hi,hi,hi, am umplut pagina de pupaciosi... Da' stati ca mai urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani luy!! Sa fii fericita!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Sabinutza draga, ai fost mortala cu poza "Forbidden". Ai vrut sa maresti suspansul, ai ? Glumesc, desigur. Este minunata, nu stiu de unde ai ideile astea. Suflet de artist, ce sa mai vorbim !
Ana iti multumesc mult pt foare, imi aduce aminte de trandafirii din curtea casei parintesti . Trandafiri adevarati, parfumati, cu petale carnoase, care parca te indemnau sa le strivesti in dinti
Iti doresc multa,multa sanatate pentru tatal tau !
Alinus , iti multumesc pentru cuvintele frumoase de azi si de zilele trecute, ca atunci nu am apucat, desi am intentionat.
Mad , papanash , danielle , superb videoclipul, cecilia multumesc mult pt felicitare ( stii cum se spune, ca de multe ori elevii ajung sa-si intreaca profesorii ), Andreea11 ( ai fost tare cu Elmo , eu am ras, dar sunt convinsa ca pt tine a fost tare neplacut la momentul acela ), gabitz , afibebe , Roxali , Rodica

Trimit iar mesaj incomplet, ca mi se tot blocheaza

Mergi la inceput

Mai am de trimis pupici pentru Mada28 (as vrea sa am un raspuns pt intrebarea ta, dar si Maria se trezeste noaptea, de obicei cand ma culc eu, pe la ora 00-01 ), pentru miaunici , pe care as vrea s-o intreb daca nu vrea sa ne trimita o poza cu Andreiutzul ei sa-l bagam in gashca din filmuletz si careia ii multumesc ca a intrat special sa ma felicite, pentru neobosita Sim care si-a facut griji pt mine, pentru Maria , bernix ( cu care m-am intalnit intamplator zilele trecute si arata taaare bine ), pentru Rox si puii ei , pentru Teo si pentru Andruzza

Ah, ma enerveaza la culme editarea mesajelor, imi ia un sfert de ora sa scriu un amarat de mesaj ! Si nu stiu daca e de vina numai laptopul meu sau si reclama lui peste-prajit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Oooo, doamna Luy, ati revenit!

Rox, tu ziceai mai demult ca nu prea ti-a placut de Raluca Bogdan cand a fost pe la voi cu ambulanta? Din cate stiu, mai e dr Calapod despre care am auzit lucruri bune, mai e Rodica Nanu, poate gasesti pe altcineva. Dr Oros nu te incanta?

Au astia de la Pampers niste reclame suuuuuuuuper enervante Pt fetele care nu pot edita mesajele: daca dati refresh pana va vine rau , dispare si reclama aia si e accesibil butonul de edit.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Prisi, imi pare tare rau sa aflu ca aveti alte si alte probleme, offf, voi treceti dintr-una in alta.
Multa sanatate, sa scapati odata pentru totdeauna !
Si pentru Darius si Rodica aceeasi urare de sananate multa !

Ma bag la nani, sunt rupta de oboseala, si inca ma mai resimt dupa ziua de ieri, cand mi-a fost rau-rau ( iarasi ). Asa ca azi n-am petrecut, daca n-ati fi fost voi, parca nici n-as fi simtit ca a fost ziua mea. Asa ca va imbratisez pe toate cu mult drag si va multumesc inca o data ca existati si ma faceti sa simt ca nu sunt singura, izolata de lume si prieteni.
Revin maine cu forte proaspete ( sper ) si cu noua versiune a filmuletzului.

Somn usor !

Mergi la inceput

Sim, ce huhurezesti pe aici la ora asta ? Hai, in scutece cu tine !

Gataaaa, mai am de citit un mail si ma culc !

Aaaaa, sa nu uit ! LA MAI MULTE LUNITZE ! pentru sarbatoritii zilei de azi ( ma rog, ieri )
prea-frumoaselor domnisoare Miruna, Teutza, Ana Maria, Antonia si Maria
voinicilor cavaleri Rares si Tudor
Sa cresteti amri, sanatosi, norocosi si fericiti !

Mergi la inceput

Luy, e tati in delegatie si nu prea imi vine sa adorm singura. Stefan adormise la mine in pat, dar l-am transferat pt ca se foieste si nu ne odihnim bine nici unul daca dormim impreuna. Asa ca bantui pe aici si incarc poze pe flickr.

Mergi la inceput

Incerc sa ma bag la nani, noapte buna.

PS. Marunzika, nu dai si tu un semn de viata?

Mergi la inceput