Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, pai dupa ce s-a plimbat si jucat atata, e normal ca ultima poza sa fie inainte de nani.
Foarte dulce Cosminuta, si cu basmaluta alba, si cu ochelari si in lada de la pat. Acolo s-a bagat si Maria mea si s-a mai bagat in sertarul cu jucarii.

Am mai cascat odata ochii la parcurile amenajate pentru joaca copiilor (ma refer la astia mici, pana in 2 ani). La noi nu este asa ceva, sau cel putin n-am vazut eu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Gety la noi sunt la fiecare colt de bloc aproape....ma refer la sectorul 3 doar.

Sa va spun ce pasiune are mai nou Cosmina......vrea la "amne amne" , adica la biserica - la doamne doamne. Pe buni "o pacaleste" zilnic sa o duca dimineata. Cum vede o biserica spune " amne amne amin " si se inchina. E foarte incantata cand merge la biserica sau cand vede o icoana.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lullabay, Monique, mersi de incurajari!

Lilina, Itzy, bine ati revenit!
Frumoase poze cu mamici si pitici super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, nu stiu cum reusiti sa fiti atat de active pe forum ca eu abia reusesc sa deschid calculatorul o data pe saptamana si atunci abia reusesc sa citesc, sa ma pun la curent cu ce mai fac bucuriile noastre dragi. A mea bucurie imi aduce numai bucurii, dar ma si supara tare zilnic, e tare incapatanat si neascultator, face numai prostii. Mai nou ne luptam dupa o luuuunga perioada in care musca cu ciupitul/zgariatul(tot numai in casa pe mine) si cu scuipatul. Toata ziua scuipa pe jos pe parchet si intinde cu mana, ba chiar ieri lingea parchetul, un vechi obicei de-al lui pe care il avea si in perioada cand mergea de-a buselea pe la 8-9 luni. Ma termina psihic nu alta, toata ziua stau cu o carpa sa spal parchetul. In rest nu e zi sa nu faca cate o boacana macar, de la spalat wc cu prosopul de fata la aruncat chei la ghena de gunoi(ghiciti cine a scotocit o jumatate de ora prin gunoi dupa ele intr-o putoare infernala si un gunoi de 2 metri!!!!).

Cu niste canini ne luptam si noi, doi au rasarit, unul e umflat cat o mazare iar celalalt nu da inca nici un semn. In afara de agitatie si o noapte de maraiala nu m-a chinuit foarte tare in ultima vreme.

Lullabay, imi pare rau ptr pierderea ta. Timpul te va face sa treci peste toate, tot ce trebuie sa faci este sa iti canalizezi intreaga atentie catre Stefan, vei trece mai usor peste perioada asta grea. Trebuie sa gandesti pozitiv si sa fii optimista si tot ghinionul acestui an se va sparge. Stiu si eu senzatia de an urat care nu se mai termina, dar ulterior am realizat ca aveam tendinta de a ma adanci si mai rau intr-un hau in care cazusem.

Lexi si noi cred ca o vom lua cat de curand pe urma voastra cu aparatul, Rares de cate ori il prinde il butoneaza si de cateva ori l-a aruncat pe jos cand ma vedea ca ma duc sa i-l iau (stie ca nu are voie cu el). Aveam si un ap mecanic care facea poze f f bine, dar i l-am dat lui Rares sa se joace cu el in speranta ca nu va mai fi interesat de camera foto, dar se pare ca nu a fost asa. Daca va strica camera nici cel vechi nu cred ca va mai fi functionabil.

Alexutza, tot la Tutu mergi? Mie la 10 saptamani mi-a spu ca nu i-a crescut inca nimic, apoi la 14 ii crescuse deja putza. Fie ce vreti voi sa fie, dar mai important sa fie sanatos.

Roxana, ce putin mai ai!!!!!!

Sephora, daca te linisteste cu ceva, si noi avem zilnic macar cate o patanie, ma tine in tensiune sa nu carecumva sa ma dezobisnuiesc. Asa e cu baietii, in general sunt mai neastamparati, in plus sunt la varsta la care experimenteaza tot, nu le scapa nimic. Rares e musai sa dea el banii si sa ia restul la magazin, iar monezile le pastreaza cel putin 5-10 min pana incepe sa le piarda sau gaseste altceva mai interesant, iar eu stau cu grija sa i le numar mereu si sa nu bage vreuna in gura, ca mai are obiceiul asta.

Multa bafta scolaritelor la examene. tasia, daca doresti iti dau eu din pofta mea de dulciuri. As manca orice e dulce, dimineata, pranz si seara.

Monica, rares cand vine tati acasa dupa 3-4-5 zile lipsa e innebunit sa stea numai dupa el, sa ii dea tati apa, sa il culce tati, sa il spele tati, dar sa fiu si eu prin preajma, nici mie nu-mi da unda verde.

Cu imbracatul ne luptam si noi. Daca aude de plecat afara vine repede cu hainele la mine :"Baca, baca", dar dupa aceea fuge si vrea direct incaltat, ba mai mult vrea afara in pielea goala. Avem si noi preferinte de haine, i se pune pata ca vrea pantaloni scurti cand afara e frig sau geaca pe caldura. E musai sa ii fac pe plac ca dupa 10 min sa o luam de la capat cu dezbracat/imbracat.

Xandrutza, sigur ceilalti doi copilasi sunt ai tai? Si tu sigur esti gravidutza sau doar balonata? Eu la 24 de saptamani cred ca eram cat o balena deja. Te tine Narci in forma am impresia. N-am ratat poza ta, vezi, toata lumea o astepta.

Cristina, daca nu il duci pe Vladut la cresa cu gandul ca va fi bine, cu siguranta nu vei avea rabdare sa se acomodeze si vei renunta prea repede. Pleaca din start optimista si hotarata sa nu renunti f usor si va fi cu siguranta bine. Intr-adevar, ai nevoie de putin respiro. Iar el are nevoie de putina schimbare.

Si eu abia astept sa il dau pe Rares la cresa la toamna, ptr ca simt ca a venit vremea sa taiem din cordonul ombilical. Eu vreau multe, dar se pare ca el nu prea e hotarat sa renunte nici la tzitzi. Aseara mi-a cerut cu inversunare tzitzi, i-am explicat de n ori ca e baiat mare, ca nu mai e tzitzi ca e bolnava, pana la urma l-am lasat sa dea o limbutza si a renuntat singur. se pare ca laptele nu mai e deloc pe gustul lui. Nu a mai papat de pe 25 mai.

Am vazut toate pozele anuntate, copilasi eleganti la nunta si pitici la joaca.

Lexi, capul sus, e o faza, eu aproape lunar trec prin stari din astea de simt ca imi vine sa fug in lumea larga.Si incearca si ceva magneziu, o doza forte, face minuni la psihic.Am cateodata zile in care mi-e frica sa ma mai gandesc ce se mai poate intampla si abia astept sa vina seara sa se terime toate. poate ar trebui sa vezi si daca nu cumva ai o dereglare hormonala, eu ma lupt din rasputeri cu ea, ma da rau peste cap, dar nici tratam hormonal nu mai vreau, dupa atatia hormoni luati in sarcina sunt satula si de pilozitate si de tot.

offf, deja m-am intins ca o zi de post, fi-miu trebuie sa se trezeasca, asa ca va pup si numai bine tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am trecut sa va salut, macar asa 2 vorbe sa va spun... nu ma mai plang ca sunt ocupata ca o stiti deja...

Vreau sa va spun ca am luat teapa cu Quelle, astept de 1 luna jumate tricicleta de la ei si nu a mai venit, i-am sunat si nici ei nu stiu daca va mai veni... neseriosi...

S-a facut parc "electoral" in cartier, mergem zilnic si e tare incantat, plange cand plecam de acolo.

Face pipi la olita doar daca e fara pampers, daca e cu el tace malc... chiar ieri era asa de simpatic, fugea in putza goala prin casa dupa taxu "tatiiii, foniiiiiiiiin=Florin pitzucuuuu" si nu a facut pana nu i-am adus olita, intr-o zi a luat galetusha lui de joaca si a facut acolo, numai ca face din picioare, nu vrea sa stea... caca nu vrea...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am gasit ceva interesant aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Simt si eu ca traiesc. Mi-a mai trecut durerea de gat, ma tinea ca o gheara.

Tanima, nu "merge" link-ul.

Am citit ce-ati patit cu aparatele foto. Eu il cocot undeva unde Maria nu ajunge la el si de asta a scapat.

Mirabelac felicitari pentru ca-ti face baietelul la olita.
Maria nu vrea sa faca deloc, sta pe oala dar nu face, se pisa pe ea intr-o veselie si eu am de spalat non-stop.
Suntem la a doua saptamana fara pampers. Oare mai dureaza mult? Auzisem de la cineva ca vreo 2 luni.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, raspund telegrafic, pt ca s-au trezit berbecii si-i aud sus cum striga: "Ieee, 'mania!" - ieee, romania!. Deci cuvantul minune e "Zäpfchen für Zahnen und Schmerzen" de la Weleda, le gasesti la farmacie cu vreo 5 euroi cutia de 10, scuzatzi offtopicul :).

O zi minunata!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, saru-mana mult!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, pe fuga intru si eu. din superstitie, daca la meciul cu Franta am facut galerie pe forum si n-am pierdut, fac si acum

ROOOOMANIAAAAROOOOMANIA!!!

HAI ROMANIA, DE DATA ASTA LA VICTORIE!!!!

deci: Itzy si Lili, bine ati venit! asteptam noi poze!!!! Monique, ziceai ca nu stii cum rezist... sincer, nici eu nu stiu...

Tanima, eu care credeam ca daria a luat-o pe cai gresite... dar cand citesc ce patesti tu, ma mai linistesc, norocul meu ca nu ma aplec toata ziua sa strang dupa daria, ca atat mai imi trebuia... sa ma vedeti acum, o burta mmmaaaaaaaaaaaareeeeeee!!!!

multa sanatate bucuriilor bolnavioare...

ah, vroiam sa intreb mai demult: mai stie cineva ceva de Pufymic? e ciudat ca nu mai scrie si chiar ii simt lipsa.

va pupam

ah, iar am uitat sa schimb semnatura : +38 sapt

Roxana, +37 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Mergi la inceput