Bucurii de sept-oct 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Roxana, Ioana (Pufymic) e bine, ne mai intalnim in parc (cam rar e adevarat), mai vorbim la telefon, e mai ocupata in ultimul timp.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare fetelor!

Hai ROMANIA! Doamne ajuta!

Fetelor la capitolul prostioare nu pot sa va spun decat ca eu cred ca-l fac pe Victor alpinist.Se catara peste tot, distruge aproape tot pe ce pune mana, pe Dragos tot timpul il loveste dupa care il pupa si cand nu-i convine ceva ne spune "POTULE" un cuvant pe care cred ca de la Dragos il stie. Jucariile pe care Dragos le-a pastrat si s-a jucat frumos sunt majoritatea rupte sau sparte, chiar si cartile de povesti trebuie sa am mare grija .

Asta e bucuria de a avea 2 baieti cucuieti.Si sa nu va mai povestesc cand incep sa se bata pt acelasi lucru.Degeaba sunt 2 identice cel mai bun e cel din mana celuilalt.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monique, am vazut motzata scumpa, .

am facut o praji - Bounty si cand am ajuns la intinsul glazurii, uitati ce ajutor de nadejde am avut!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

uitam: HAI ROMANIA!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pupic fetelor

Multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi,asa e ne-a ajutat Domnul si a fost ca de fiecare data alaturi de noi.O chestie din asta te face sa-ti iesi din minti.
Am citit tot,am vazut pozici mai putin a lui Lili nu se vad.
De alaltaieri ma framanta o alta treaba in schimb,am vazut pe cei 4 dintisori din fata ai lui M au inceput sa faca tartru,am vb cu dr a zis sa-l mai las 6 luni si eventual sa-l duc la nu stiu ce facultate de stoma,am vb si cu prietena mea Andreea (stomatoloaga )si mi-a zis ca e cel mai probabil de la ceai combinatia miraculoasa de (menta,tei si musetel) se para ca teiul coloreaza dintii,a zis ca ea i-a facut nepoticii ei la 2 ani jumate primul detartraj asa ca sa nu-mi fac probleme,dar pe mine ma seaca ca pana acum vreo 2 saptamani avea niste dinti albi superbi.A mai patit cineva asa ceva?Acum am trecut pe compot si am inceput sa-l spal dupa fiecare masa,pana acum o faceam doar seara si dimineata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Monique, am vazut motzata scumpa, .

am facut o praji - Bounty si cand am ajuns la intinsul glazurii, uitati ce ajutor de nadejde am avut!

_

Carmen, delicios ajutorul tau!
Pune te rog reteta la Bounty.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17615/Bounty-Bars/" target="_blank">reteta, vezi ca am scris cum am procedat eu (ultimul raspuns). Se face ft. repede si e ft. buna.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

avem poze de la mare

si una bucata copil marait, bleg si bolnav ...cu bube in gura, nu stim daca e stomatita sau doar cateva afte, o fi de la apa de mare sau de la mancare, habar nu am

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutareeeee lumeee-lumeeeeeeeee!!!

Mi-a fost dor de voi!

Gata am ajuns si noi ieri acasa cum va spunea Lilina...De luni reincep serviciul...a trecut atat de repede luna asta...a fost frumos, ne-am odihnit..ne-am obosit cu bagajele...pt ca vreau sa va spun ca am facut 6 randuri de bagaje pt dus- intors...la munte la tara si la mare si de fiecare data a fost la interval de 1-2 zile...adik dormeam 1-2 nopti acasa si apoi iar impachetam...Sotul saracul a facut la drumuri carat-urcat pana la masina si inapoi de cate 3-4 ori...cred ca detinem recordul. De fiecare data spuneam ca luam mai putin si ajungeam sa caram si mai mult parca...ziceai ca plecam cu toata casa...carut, patut, catel, purcel, oale, ulcele, castronele, suzete, lapte praf, haine la greu, mancare pt papusik...sa va mai zic?.

Am avut pana si o plita electrica mica la mare pt ca le-am gatit pt Ana-Maria si Vladut. O sa ziceti poate ca sunt exagerata...dar eu nu ii dau mancare de la restaurant sau terase...rareori ii dau ceva sa guste (gen piept d epui la gratar) si am preferat sa ii fac eu cu mana mea o data la 2 zile...pt ca nu este o corvoada pt mine ...prefer sa o stiu sanatoasa. La munte am fost la o pensiune unde am avut acces la bucatarie ...asta a fost un criteriu cand am ales-o...noi am mancat la restaurant dar pt ea am gatit special. Borcanele nu a mancat niciodata...Asa ca va inchipuiti ca am avut si legume si lada frigorifica cu carne pt ea...asta e...important a fost ca ne-am simtit bine peste tot. La mare am stat in Mamaia, si am inchiriat 3 apartamente...ultimele 3 (pt noi, socrii mei si Lilina)...in loc de 3 camere duble...pt ca cei de la agentie ne-au spus ca nu e diferenta mare de pret si a meritat...am avut 2 bai, un hol , un dormitor, un living si 2 balcoane...Deci am avut conditii berechet pt a le gati in hotel.

In primele 2 zile la munte si apoi la mare insa nu a mai vrut laptele de seara...nu era ritualul ei...rezemata de pernuta ei, cu muzica pt copii pe fundal si cu ochii pe piticii de pe pereti...cum am ajuns acasa l-a baut fara probleme...Curios e ca dimineata il bea...La fel si la tara..poate pt ca era atmosfera mai intima si familiara, si cu parintii mei acolo decat in camera de hotel/pensiune unde socrii au avut camera si apartament separat la munte si la mare.... Cum am ajuns acasa l-a baut fara comentarii...ba chiar il cerea ea.

In rest a fost o cumintica...atat pe drum, in scaunul auto cat si in deplasare...a mancat excelent si a dormit dusa mereu. La tara la bunica mea ...vreau sa va spun ca nici nu termina bine ceva de mancat ca dupa juma de ora cerea iar de mancare...ne-a speriat...nu stiam ce sa ii mai dau.

La mare a fost super cu Lilina & company...copiii s-au jucat si au comunicat din ce in ce mai mult...acum se striga prin casa de cum se trezesc...si vor afara...stateau afara de dimineata d ela 9-9 jumate pana seara la ora 22...cu exceptia orelor de somn de la pranz cand picau lati amandoi si se trezeau la aceeasi ora. Vremea a fost super...cu exceptia unei singure zile in care a fost innorat am facut plaja zilnic. La pranz ardea soarele asa tare incat la ora 11 le puneam cate un tricou pe ei...plus crema cu factor 50 si sapcutza pe cap...iar la 12 jumate ridicam ancora si plecam spre hotel...ca nu se putea sta...

Cam asta...despre co nostru...am pozeee...nu multe ci fooooarte multe...cateva sute...o sa le incarc si le voi posta...o parte din ele desigur...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Carmen, mersi, am salvat link-ul, arata f bine prajitura!

Itzy, asteptam si pozele tale, a Lilinei le-am vizionat. Se vede ca ati avut un concediu reusit.

Mergi la inceput