Bucurii de sept-oct 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
GETY
Lili bine ati venit. Ma bucur ca ati avut vreme buna.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GETY spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Lullabay, da, ma intrebam daca vom lua banii (indemnizatia) si in septembrie...ar fi salariul + indemnizatia pe august, primita in septembrie...?
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
La mine la servici e altfel: pe 15 octombrie sa platesc drepturile pentru luna septembrie, deci, teoretic nu iau nimic daca ma intorc cu 10 octombrie la servici si primul salariu l-as lua in 15 noiembrie.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Alina, am facut vaccinul anti hep. B.
Se face la mine la servici gratuit si m-am dus si eu.
Eu decolez cu Maria un pic de acasa.
Am vazut pozicile de la mare ale Lilinei si o sa "savurez" pozicile cu Cosminutza cand ma intorc.
Am mai citit in urma despre copiii "vorbareti".
Felicitari!
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
lullabay, Maria nu stie inca sa pedaleze, momentan o s-o impingem noi si in plus pedalele se blocheaza astfel incat ea isi va putea sprijini piciorusele pe ele.
Monique, am comandat deja tricicleta, cel tarziu marti trebuie sa soseasca.
Fug sa ma uit la poze si revin. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Am vazut pozele cu Cosmi, foarte frumoase! Eu nu pot mai nene sa-mi explic cum la Monique in casa nu se vede o piesa de lego aruncata prin camera, nimic. Cred ca daca ai veni la noi ti-ai pune mainile in cap. Eu nici nu ma mai obosesc sa le strang decat o data pe saptamana. Jucariile la noi nu stau ever in cosul lor. Cosmina ta e incredibvil de cuminte ca sa nu mai spun ca sta si cu parul prins in codite ceea ce a mea nici nu concepe.
Foarte frumoase si pozele cu Itzy, lilina si copiii, dar prea putine! Mai vrem! de
Monique_new spune:
lexi multumim, dar crede-ma ca a mea copila nu e chiar asa cumintica.Nu pot sa spun ca face chiar dezastru, dar string si eu dupa ea.Avem 2 cutii de lego unul ZOO unul doar cuburi, care stau mai mult imprastiate ....bine macar ca se si joaca cu ele ca altfel chiar ma scotea din minti. Iar cu parul in codite sta de ceva timp...dupa ce o imbrac o intreb daca vrea sa-i fac. Mai nou asta e metoda sa o si imbrac ...trebuie intrebata daca ii place sau daca vrea.....altfel spune ca vrea in blugi.
Celelalte mamici aveti probleme cu imbracatul,ma refer daca deja au preferinte la anumite hainute ??
POZE COSMI 1 ANISOR
anangel_lexi spune:
Eu nu o intreb pe Maria cu ce vrea sa se imbrace, uneori isi scoate ea din sertar un anumit lucru, dar de obicei scoate ceva nepotrivit si atunci ii spun "nu luam asta, mami, ca nu se asorteaza cu pantalonii" si atunci accepta ceea ce scot eu. In schimb ca s-o imbrac trebuie sa alerg dupa ea prin toata casa. La noi imbracatul de iesit afara decurge cam asa: dezbracat la piele, bagat body curat pe cap, urmeaza o tura prin casa, eu alerg dupa ea, reusesc sa-i bag o manuta pe maneca, apoi alta fugareala prin toata casa, cea de-a doua manuta pe maneca, apoi alta tura, prins copilul, luat in brate, incheiat capsele la body dupa care incep sa-i pun ciorapii, timp in care fii-mea se rostogoleste prin pat. Cand ajungem la bluzita si pantaloni deja e ceva mai simplu dar pana acolo, curg apele pe mine cand o imbrac. de
Monique_new spune:
Lexi imi si imaginez faza. La noi se intampla doar partial din ceea ce povestesti tu. In momentul in care este goala fuge sa nu ii mai pun pampersul. Daca trecem de faza asta e destul de usor..asta nu inseamna ca nu ma trec toate apele pina iesim din casa.
POZE COSMI 1 ANISOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Adina, concediu placut! Sa aveti vreme buna!
Bine ati venit de pe Litoral, Lilina si Itzy! Am vazut pozele cu Bucuriile la mare! Foarte draguti, iar mamicile lor la fel! Asteptam povesti despre nazbatiile copiilor!
Monique, dulce Cosminuta cu coditele ei si haioasa rau cu cornetul de inghetata!
Lexi, sa stii ca si Rares face exact la fel cu imbracatul, eu deja ma amuz cand il vad cum se impotriveste si daca ma vede ca rad de el renunta la atitudine asta!
Rares si-a gasit o noua preocupare cand mergem in parc: ia taticii la fotbal, le da pase cu mingea si ii ia de mana sa se joace cu el, asta cand nu suntem cu taticul nostru!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
GETY spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
[brCelelalte mamici aveti probleme cu imbracatul,ma refer daca deja au preferinte la anumite hainute ??
POZE COSMI 1 ANISOR
![]()
![]()
Cred ca ar trebui sa raspunda aici mamicile cu fetite bucurii mai mari, ca Mariuca mea cu ce o imbrac, cu aia merge. Adevarul e ca nici nu vorbeste ca sa protesteze in vreun fel.
Asa creste Maria Diana