Bucurii de sept-oct 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
GETY spune:
Eu sunt ametita dupa un vaccin pe care l-am facut.
Mephala, atat scriu: mie mi-au intrat banii in cont de vreo 2 zile.
Ne citim maine. Pupici si noapte buna!
Asa creste Maria Diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Mephala, multumesc!
Gety, ce vaccin ai facut?
Cristina, conduc, dar nu singura deocamdata, cu sotul langa mine, a devenit mai suportabil (sotul!).
Vineri dupa masa am condus pana la Bihor, 100 km. Mai nasol e cu pruncii in masina ca tot timpul "mama, mama".
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
lullabay spune:
Salutare.
Bravo Alina,sa conduci ,sa nu te opresti ca asa capeti experienta si incredere in tine!
Seph ma bucur ca a fost bine la echo!
Xandrutza arati super bine!
Mephala eu nu stiu sigur dar presupun ca pe luna trecuta cum ar veni la tine de pe 6 mai pe 6 iunie...da habar nu am sincer ,imi dau cu presupusul...ma gandesc ca pe septembrie vom lua banii doar pentru cateva zile..
Lili ai devenit workholic(a)?
Lexi Maria stie sa pedaleze?sau te bazezi ca o mai impingi tu?se blocheaza pedalele,ca sa poata tine picioarele cand o impingi?
Gety multumesc de raspuns.
mephala30 spune:
Lullabay, da, ma intrebam daca vom lua banii (indemnizatia) si in septembrie...ar fi salariul + indemnizatia pe august, primita in septembrie...?
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineata. Am un pic de timp liber.
Lexi imi place bicicleta, ati cumparat-o sau intentionati? Noi nu ne-am hotarat inca la una.
Xandrutza, am vazut pozele cu Narci si cu burtik mic. Nu stiu daca am retinut, parca spuneai ca pleci la mare.....vroiam sa te rog sa imi dai reteta de tarta. Am reusit sa achizitionez o forma si vroiam sa fac in weekendul asta cu visine.Daca nu o sa "sap" in urma sa o gasesc.
Fetelor aseara am reusit sa ne vedem cu Roxanasi Daria. Sincer o admir, nu stiu cum reuseste sa se descurce avand in vedere ca mai are un pic pana sa apara Victoras. O cam alerga Daria.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Sephora ma bucur ca Matty e bine si ca v-ati linistit.
Indemnizatia eu stiu ca se ia pe luna care a trecut.
alina felicitari pentru sofat. Cati mai multi km fara incidente. Eu sa sti ca abia dupa un an de sofat zilnic, m-am simtit stapana pe mine.
POZE COSMI 1 ANISOR
Monique_new spune:
Daca tot am reusit sa intru sa scriu cate ceva, sa va mai arat Poze Cosmi. Sunt cam multicele dar va descurcati voi..
POZE COSMI 1 ANISOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
salutareeeee
am revenit si noi din concediu, ieri am despachetat de mi s-a acrit
am avut un concediu superb, vremea a fost delicioasa iar compania cel putin placuta
revin cu poze dupa amiaza, cand intru in posesia lor, pana atunci doar va amagesc cu astea
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
GETY spune:
Monique_new, uite aici reteta, ca sa nu mai pierzi timpul sapand:
Lilina, uite reteta:
Blat: 125 g faina se amesteca cu 125 g zahar tos, unplic de zahar vanilat si o lingurita praf de copt; se adauga 125 g unt si 3 oua si se mixeaza bine. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se coace cca 25 minute.
Crema: in comert sunt plicuri cu creme pentru tarte cu fructe, care se fac cu lapte; eu am facut o crema de vanilie asa: am amestecat 2 oua cu 4 linguri zahar si 3 linguri faina, un praf de sare; amestecul l-am turnat in 1/2 l lapte care fierbea, amestecand continuu, pana se ingroasa crema (nu dureaza mult); dupa ce s-a racorit putin am pus un plic zahar vanilat si putin unt.
Peste blat se pune crema, apoi fructele bucati sau intregi (merg orice fel de fructe). Deasupra am turnat o glazura: am folosit un pliculet de Tort Gelee de la Dr.Oetker rosu, preparat conform instructiunilor de pe plic. Am dat la rece.
Asa creste Maria Diana