Bucurii de sept-oct 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Roxana, deci incepe numaratoarea inversa! Sa va ajute Doamne Doamne sa fie totul bine, iar Victorasul sa fie sanatos si cumintel!
Gety, vazut pozele, frumoasa rau fetita ta! Si curtea tatalui tau este frumoasa!
Mamilili, sa speram ca nu ne-or aduce nurori asa batrane la usa! Sotul meu e "ingrozit" de ideea asta!
Hai sa va spun ce mai face feciorasul meu: a invatat cum le cheama pe toate vecinele de bloc, de cartier, toti cateii din cartier si cand ne plimbam si ajungem la blocul unde sta vreo cunostinta de-a noastra incepe sa strige: Lili, Gabi, Andrada, Alina, Dana etc. Daca nu mai stie cum le cheama striga "tanti" sau "nenea".
Daca trece cineva pe langa el si ii zambeste, el face pa pa cu manuta si ii trimite pupici! Asa l-am invatat noi sa isi ia la revedere.
Cand mergem la plimbare in parc, Rares merge dansand, adica mai face un pas, mai face o figura de dans, are apucaturi de smecheras de pe acum!
A, si daca se rusineaza de cineva nu mai fuge in brate la mine, ci cauta un paravan, o banca, un zid si se piteste acolo, apoi scoate cate un ochi si urmareste persoana respectiva!
E dulce rau de tot!
De fapt, cred ca asa sunt toti copii la varsta asta, niste scumpi!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AdinaF spune:
buna fetelor!
Lili, ce pacat ca nu ai fost impreuna cu sotzul, ar fi fost o ocazie minunata sa ne cunoastem! Eu n-am mai fost de mult timp in Stuttgart, cred c-am innebunit dar io am mai nou obsesia sa nu merg in locuri aglomerate , daca-mi rapeste cineva copiii ??
Sephora, chiar bine de stiut cum sa procedezi in astfel de situatzii, eu ii rezolv cu supozitor, dar na, daca nu-l ai la indemana... Eu daca as avea ocazia sa ma mut dintr-un oras infernal, undeva mai retras la casa, n-as sta nici o secunda pe ganduri, e clar ca Matti e f. fericit acolo, are mai mult loc de destrabalare :).
Cristina, si aici e la fel, in primele zile e musai sa stai cu ei pana se adapteaza noii situatzii, e si normal asa, altfel ar fi prea traumatizant pt ei. Eu sper sa primesc loc din martie anul viitor.
lexi, n-am vazut tricicleta, eu as zice s-o probezi intai intr-un magazin, ai mei abia de curand ajung calumea la pedale, altfel risti s-o tzii nefolosita intr-un coltz.Si lui Alex cred ca-i ies maselele de 2 ani, azi-noapte i-am dat un supozitor Weleda, am mai vorbit despre el si s-a linistit a dormit pana la 8.30 dimineatza.
xandrutza, in poza aceea asa, mai umbrita, parca semeni putzin cu mine la contur si la par, esti super slaba si cu sigurantza iti vei pastra silueta si dupa aceasta sarcina. Pardon, diferentza e ca eu m-am ingrasat ca un elefant in ultima vreme, deci "semanai" cu mine, candva, in vremurile mele bune.
beatrix, sa treci cu bine peste perioada asta stresanta, eu cand aud de examene mi se face rau...
noi suntem acum in febra pregatirilor, in weekend plecam in concediu o saptamana, vremea o sa fie ca naiba, dar principalul e ca nu stam acasa. Copiilor nu le mai spun ca mergem la mare, fiindca ei odata isi iau papucii si ies pe usa afara,ca sa mearga la "male" cu "auto", cred ca mai dureaza pana au notziunea timpului .
Vorbesc si ei tot mai multe cuvinte , vad ca invatza si de la ceilaltzi copii cu care suntem in grupa, pana acum aveam impresia ca nu-i baga in seama, iar acum dintr-odata ii numesc pe totzi si ii povestesc si lui "papa" despre ei.
Va pup si revin!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Princess, chiar ce dulce e, pupe-l mama, pardon, matusa!
Si Fabi cand l-a vazut pe doctor i-a zis "Hallo nenea dotol!", se uita saracul om, oare ce-o fi ala "nenea"?
Roxana, nastere usoara iti doresc , cred ca ai niste emotzii pt marea intalnire!
Sephora, ma bucur ca Matteo n-are nimic la inimioara, alex al meu n-ar sta asa linistit la doctor, pt nimica in lume!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
eleņia spune:
buna ziua
roxana cum a inceput numaratoarea inversa sa dea DD sa fie totul bine
s victorasul sa vina sanatos,iar tie iti urez nastere usoara
sephora ma bucur enorm ca matti este ok cu inimioara
princess intradevar tare dulce rares
xandrutza anm uitat sa iti spun ieri arati tare bine s as fi vrut s eu sa arat asa cand eram gravida numai ca...........
beatrix multa bafta la examene s sa trei cu bine de perioada asta stresanta
sa va spun despre fiumiu ca e deja un mare fotbalist,cand merge in parc nu pleaca de acasa fara una din mingi
mai nou se catara peste tot s ii place sa scrie cu creta pe orice suprafata ii permite,iar cand se plictiseste te cheama sa ii desenezi tu
ii place tare mult la curte la bunici are acolo loc sa alerge s animale pe care le striga pe nume s le imita pe fiecare in parte
eleņia spune:
in rest e un rasfatat s asta nu imi place
ii tot zic bunicasii ca asa nu se poate dar nu am cu cine ca acolo is o armata de matusi s etc ca sa ii faca toate voile
mai are azi s maine merge la mama mea unde nu isi mai face el de cap ca mama stie ce are de facut cand face mofturi
fetelor abia astept sa pot merge dupa el in tara in septembrie
asta in cazul in care reusesc sa ii fac actele in asa fel incat sa nu mai am nevoie de semnatura lui taicasu(Doamne ajuta)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Roxana, nastere usoara, tinem pumnii! Eu scot deja majoretele pentru galerie
Adina, tricicleta asta e reglabila, adica se poate regla pe lungime in asa fel incat sa ajunga si copiii mici la pedale. In descriere scrie ca se poate folosi de la 15 luni. Sa vedem, am zis ca daca nu ne place, o trimitem inapoi. E cea de la Smoby, Ferrari.
Gety, eu am Nokia 3220 iar sotul Nokia 5200. Al lui e mai bun si face poze foarte frumoase dar la fel, nu reusim sa le descarcam de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Incercati link-ul www.schnaeppchenjagd.de/cgi-bin/go/show/show.pl?toshop=50654872&level=2&sj_tmp_trpam=115457817" target="_blank">asta, poate aici se vede tricicleta.
Editez: la mine se vede poza, dar trebuie sa asteptati putin pana se incarca pagina, vreo 10 secunde dureaza la mine. de
eleņia spune:
fetele ma bucur enorm ca am avut un pic de timp sa vorbesc cu voi s sa va citesc
acum trebuie sa ma pregatesc sa plec din nou la servici
asa ca o iau din loc
va pup s sa aveti o zi minunata
ps anangellexi super tricicleta
anangel_lexi spune:
Adina, te-am mai intrebat eu mai demult dar cred ca nu ai vazut atunci intrebarea: cum se spune in germana supozitor? de
mephala30 spune:
: fetelor, noi luam indemnizatia pentru luna in curs?
Xandrutza, am vazut o burtica frumusica tare! Pozele cu Narci si M. nu le-am putut vedea, nu stiu de ce.
Tortul sah il gasesti pe culinar, de acolo m-am inspirat. A fost bunicel, nu m-a dat pe spate (deh, a avut gelatina in compozitie).
Alina Morostes, am admirat pozicile de la nunta: frumosi mirii, Adelina - o scumpa, Dragos la fel si tu arati bine de tot.
am vazut si pozele Sephorei, pe Maria lui Gety, pe Tasia, mi-au placut mult.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)