Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Roxanaz-am uitat sa iti multumesc pentru noul capitol!

IrinaC-ma bucur mult ca ai tinut pilaful in stomacel si ca ti_ai facut perfuzii!!

uitati ce am gasit despre peste caam vazut ca vorbeati

Pestele este o sursa excelenta de acizi Omega3 care ajuta la o dezvoltare mai rapida a creierului si a vederii copilului dumneavoastra. Datorita poluarii cele mai multe specii de peste sunt contaminate cu mercur. Mercurul este o neurotoxina care poate cauza probleme neurologice copilului dumneavoastra (dezvoltarea lenta a creierului). Tipurile de peste pe care nu ar trebui sa le consumati in perioada sarcinii sunt: rechinul, pestele sabiuta, friptura de ton, crabul albastru din zona Mexicului. Puteti consuma: somn, pastrav crescut in crescatorii, crab din oceanul Atlantic.

9+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Roxanaz copchilul tau cel mare e un super dulcel. Cand ai un asa spiridus chiar ca iti vine sa mai faci unu. Bravo voua, faceti copii frumosi!

9+

Fetelor, nu stiu voi cum sunteti, dar eu m-am ingrasat cateva Kg...la cantar nu-i mare lucru, insa pantalonii(cam toti) ma strang la burta, iar blugii abia imi mai vin. Incep sa ma simt si pe deasupra si . Saptamana viitoare ma duc la cumparat de pantaloni.....se ingroasa treaba! am 58 kg si problema e ca sunt in pana de haine ......azi un sacou cand l-am incheiat la nasturi, era cat pe ce sa crape si el si eu ca n-aveam aer......urat moment!

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxanaz, frumos baietelul tau ..si ce ochi are!

Eu am umblat ca o capiata azi, am fost si la piata si cand am ajuns acasa am simtit cum mi se scurge ceva cald pe picioare si cand m-am uitat era sange...Acum stau si astept sa vad ce se intampla, a fost un singur episod, nu ma doare nimic, daca mai curge ma voi duce la urgenta. Sper sa nu fie nimic grav!

Va pup si bun venit noilor gravidute!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Miereamara, in caz de sangerare trebuie sa mergi neaparat la medic!Mai bine mergi, ca sa stai linistita!MULTA SANATATE

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Fetelor, va sarut pe toate ( am intrat 5 minute la un net cafe sa vad ce mai faceti)

8+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Fetelor voi fumati?V-ati lasat acum in sarcina?

10+

Mergi la inceput

Buna DarkBendis? Ce mai faci?Cum merge sarcina?Pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

ufff...keyboard frantuzesc. Burtica e bine, vacanta e superba, am umblat mult si am vazut o multime. Aveti grija de voi

Va sarut

Dark Bendis

8+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Angelique, nu ma pot duce asa, dupa un singur episod de sangerare si fara durere. Aici regulile sunt un pic altfel, oricum am sunat si mi-au spus ca dc in decurs de doua ore se repeta atunci sa merg la urgenta.

Eu am fumat inainte de a ramane insarcinata, eram o fumatoare inraita, cam 15 tigari pe zi. M-am lasat, a fost destul de greu, fumam de aproape 12 ani (de la 18 ani). Nu m-am lasat brusc, mi-am cumparat virginia slims ultra lights si treptat, in decurs de doua saptamani am ajuns la o tigara pe zi. Acum trec saptamani si nu mai simt nevoia..., dar o data cu mine s-a lasat si sotul meu. La petreceri este mai greu, dar nu ma fortez, dc mi-e pofta f f f tare, fumez jumatate de tigara, dar nu trag in piept. Oricum am observat ca nu mai simt nevoia de a fuma, dimpotriva imi face greata mirosul de tigara.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Eu nu mai fumez de 3 luni,m-am lasat.Ma bucur ca n-am fost nevoita sa ma las acum,ca mi-ar fi fost greu.Doar ca de cateva sapt imi e pofta taaaaaaaareee si cu greu ma abtin.Oricum fumul de tigara imi face si mie rau si probabil ca nici n-as putea sa fumez ca mi s-ar face rau. Dar ma cam tenteaza si mama ca fumeaza slims kent nanotek

10+

Mergi la inceput