Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
mvb spune:
Billy un banc cu
O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic.
Bruneta spune: - Cred ca al meu va fi baiat! - De ce? intreaba roscata si blonda. - Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat. - Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba: - Al meu va fi ied?
Ups, sunt bruneta....voi avea baiat!
9+
mvb3
Naty spune:
bine ai venit eli!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
Eli bine ai venit si aici, scriu din nou felicitari si sarcina usoara! ce zici, punem de cate o fetita? poate o cooptam si pe Ioana daca nu cumva ea a planificat altceva
Leditia treci la facut injectia! spor la examene de pe 7, trebuie sa fie totul ok.
miereaamara super oraselul St Augustine il stiu de la niste prieteni din state.... abia asteptam poze!
mvb spune:
Naty tocmai m-am uitat pe pozele Ioanei. Ai o dulceata de fetita.Noi deja am ales numele copilului. Daca e fetita va fi Ioana, daca e baietel va fi Cristian. In ton cu sarbatorile de iarna.
9+
mvb3
BillyBilly spune:
Eli bine ai venit!! Felicitari pentru vestile bune de la eco!!
Ion pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Vasile:
- Ce faci, Ioane?
- Stau…
- Da’ ce tii in mana?
- Nu stiu…
- Pai si de ce il tii? Arunca-l!
- Arunca-l tu, ca eu m-am saturat…
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in fund !
- Afara !
- Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !
Intr-o noapte, tiganca se trezeste si scoate un tipat strident, dupa care incearca sa-l trezeasca pe tigan:
- Tigane, scoala, tigane!
- Lasa-ma, fa, dracu' sa dorm!
- Tigane, scoalaaaaa!
Se trezeste acesta nervos si-i zice:
- Ce ai, fa?
- E un gandac pe perete!!!
- Pai da' ce-ai vrea, fa, sa fie? Un Rembrandt?
Catalina
10+
Bebelusa
IRINA.C spune:
Buna ! eu am fost la ginecolog dimineata , eco intravaginala ,evaziv ca 90% a evoluat bine(10% ce e oare???). Noroc ca ma pricep si eu si va zic eu ca a evoluat cu vf si indesata fata de sapt trecuta.Zic eu ca vars pana nu mai stiu de mine, el ca asa se intampla, io nu si nu , el du-te la tine la spital si pune ti o perfuzie.Ceea ce am si facut: dr mele pediatre au intrat in mine ca intr un bebe mic si au turnat cu duiumul, 4 pungi.Nu mai aveam 70 kg anyway ci 66 asa ca de varsat am varsat.Ba pe la ora 2 mi-au adus si pilaf si mi l-au indesat.Am si branulica pt zilele urmatoare.In plus colegii mei mai mari , dr adevarati mi l-au cautat pe bebe la transabdominala si i-au gasit un capusor de 3 mm si INIMIOARAAAAA ceea ce eu nu vazusem pana atunci.Dupa faza asta m-au perfuzat si mai cu spor in ideea de a ma pune pe picioare.am primit si un metoclopramid pastilutza , mi l-am asumat , e pe lista B , nu e chiar de neluat in sarcina si am putut papa acel pilaf.ce sa zic...am venit cu metroul acasa greata cat cuprinde dar am pastrat pilaful...Doamne ajuta ma sa rezist pana la capat.
Multumesc tuturor pt cuvinte , sunteti un mare sprijin.
Yubi e groaznic , insa ceva ceva era in plus nu doar disgravidia forma grava , mai ales tratata (perfuzata).Imi pare extrem de rau si ma trec fiorii cand ma gandesc
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
cris30 spune:
quote:
Originally posted by IRINA.C
Buna ! eu am fost la ginecolog dimineata , eco intravaginala ,evaziv ca 90% a evoluat bine(10% ce e oare???). Noroc ca ma pricep si eu si va zic eu ca a evoluat cu vf si indesata fata de sapt trecuta.Zic eu ca vars pana nu mai stiu de mine, el ca asa se intampla, io nu si nu , el du-te la tine la spital si pune ti o perfuzie.Ceea ce am si facut: dr mele pediatre au intrat in mine ca intr un bebe mic si au turnat cu duiumul, 4 pungi.Nu mai aveam 70 kg anyway ci 66 asa ca de varsat am varsat.Ba pe la ora 2 mi-au adus si pilaf si mi l-au indesat.Am si branulica pt zilele urmatoare.In plus colegii mei mai mari , dr adevarati mi l-au cautat pe bebe la transabdominala si i-au gasit un capusor de 3 mm si INIMIOARAAAAA ceea ce eu nu vazusem pana atunci.Dupa faza asta m-au perfuzat si mai cu spor in ideea de a ma pune pe picioare.am primit si un metoclopramid pastilutza , mi l-am asumat , e pe lista B , nu e chiar de neluat in sarcina si am putut papa acel pilaf.ce sa zic...am venit cu metroul acasa greata cat cuprinde dar am pastrat pilaful...Doamne ajuta ma sa rezist pana la capat.
Multumesc tuturor pt cuvinte , sunteti un mare sprijin.
Yubi e groaznic , insa ceva ceva era in plus nu doar disgravidia forma grava , mai ales tratata (perfuzata).Imi pare extrem de rau si ma trec fiorii cand ma gandesc
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
Irina ce ma bucur ca te simti mai bine, sunt sigura ca dupa ce ti-ai vazut puiutul la eco ai prins curaj si starea ta de spirit s-a schimbat.Sa nu te mai gandesti niciodata la ideea de a renunta, ai pentru ce lupta si tot sacrificiul merita.O sa fie bine ai sa vezi.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri
IRINA.C spune:
aaaaa de greata nu am scapat nuuu va faceti iluziii
roxanaz spune:
Eli, te-am trecut pe listuta. daca mai sunt alte modificari de facut va rog sa imi spuneti.
si pentru ca pana acum nu vi l-am aratat pe copchilu' meu cel mare va invit sa vedeti pozele de zilele astea de la Sibiu: http://travel.webshots.com/album/563701625aPUAuz
enjoy