Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Roxanaz-am uitat sa iti multumesc pentru noul capitol!

IrinaC-ma bucur mult ca ai tinut pilaful in stomacel si ca ti_ai facut perfuzii!!

uitati ce am gasit despre peste caam vazut ca vorbeati

Pestele este o sursa excelenta de acizi Omega3 care ajuta la o dezvoltare mai rapida a creierului si a vederii copilului dumneavoastra. Datorita poluarii cele mai multe specii de peste sunt contaminate cu mercur. Mercurul este o neurotoxina care poate cauza probleme neurologice copilului dumneavoastra (dezvoltarea lenta a creierului). Tipurile de peste pe care nu ar trebui sa le consumati in perioada sarcinii sunt: rechinul, pestele sabiuta, friptura de ton, crabul albastru din zona Mexicului. Puteti consuma: somn, pastrav crescut in crescatorii, crab din oceanul Atlantic.

9+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Michelle am vazut ca a venit minunea si la tine...Doamne cat ma bucur si vreau sa te felicit si sa iti spun ca ma rog ptr tine si te imbratisez cu drag

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata!

Irina, ma bucur sa citesc ca esti mai bine si ca nu ai dat afara tot ce ai papat.

Mvb, si la mine s-a cam ingrosat treaba, mai ales ca taior in zona superioara.

Eli, bine ai venit si sarcina usoara!

Miereamara, ai grija cu sangerarea! Sa dea Domnul sa fie un episod izolat si sa nu se mai intample! Oricum, mergi la dr!

O zi buna,

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by IRINA.C

Buna ! eu am fost la ginecolog dimineata , eco intravaginala ,evaziv ca 90% a evoluat bine(10% ce e oare???). Noroc ca ma pricep si eu si va zic eu ca a evoluat cu vf si indesata fata de sapt trecuta.Zic eu ca vars pana nu mai stiu de mine, el ca asa se intampla, io nu si nu , el du-te la tine la spital si pune ti o perfuzie.Ceea ce am si facut: dr mele pediatre au intrat in mine ca intr un bebe mic si au turnat cu duiumul, 4 pungi.Nu mai aveam 70 kg anyway ci 66 asa ca de varsat am varsat.Ba pe la ora 2 mi-au adus si pilaf si mi l-au indesat.Am si branulica pt zilele urmatoare.In plus colegii mei mai mari , dr adevarati mi l-au cautat pe bebe la transabdominala si i-au gasit un capusor de 3 mm si INIMIOARAAAAA ceea ce eu nu vazusem pana atunci.Dupa faza asta m-au perfuzat si mai cu spor in ideea de a ma pune pe picioare.am primit si un metoclopramid pastilutza , mi l-am asumat , e pe lista B , nu e chiar de neluat in sarcina si am putut papa acel pilaf.ce sa zic...am venit cu metroul acasa greata cat cuprinde dar am pastrat pilaful...Doamne ajuta ma sa rezist pana la capat.

Multumesc tuturor pt cuvinte , sunteti un mare sprijin.
Yubi e groaznic , insa ceva ceva era in plus nu doar disgravidia forma grava , mai ales tratata (perfuzata).Imi pare extrem de rau si ma trec fiorii cand ma gandesc

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Irina, ce ma bucur ca ai facut perfuzii. Sa dea Doamne Doamne sa iti fie mai bine de acum incolo.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagicute
miereaamara sper ca esti ok si sangerarea nu s-a mai repetat. tin pumnii sa fie totul ok.
dark bendis imi pare bine ca iti prieste vacanta, asteptam poze frumoase! distractie placuta in continuare!
Irina te simti mai bine azi? hai, ca trebuie sa faci cumparaturi pentru nunta. succes!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

bine v-am regasit!!!

miereamara la fel a fost si la mine, sangerarea de la hematom. M-am scapat pe mine, fara sa ma doara nimic, fara sa banuiesc ceva. Numai ca eu am eliminat si niste tesut. Din tot ce am citit, sangerarile fara dureri sunt de la exces de placenta sau hematom si nu-i nici o problema. La mine s-a oprit la fel de repede cum a inceput, iar eu am fost la doctor de-abia peste o sapt si jumatate. Daca nu continua sangerarea, nu te doare nimic, nu faci febra si ai in continuare simptomele de sarcina, totul este ok.

roxanaz sa-ti traiasca frumusetea cu ochi albastri!! si sa mai faceti una!!

mvb nu m-am cantarit ca nu ma trage ata, dar SIGUR m-am ingrasat. Nu stiu la voi cum este, dar eu in fiecare seara cand ma bag in pat, am o burtica respectabila ca de 6 luni asa , daca nu si mai mult. Indiferent ce mananc, acelasi rezultat.

irina asa mai vii de-acasa! foarte bine ca ai fost la doctor si nu te-ai lasat pana nu s-a ocupat cineva de tine. Ma bucur ca esti mai bine!

La mine simptomele s-au cam rarit, in afara de sani, nu mai am greata si deja nivelul de energie mi-a mai crescut, nu mai este nevoie sa dorm in fiecare zi. Ma simt bine si mananc orice. Digestia este cam inceata, sunt inca constipata, dar in rest totul este surprinzator de bine deocamdata.

Catalina

10+

Bebelusa

Mergi la inceput

Yubi, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste incercarea asta!

Roxanaz, fain baiat ai! Sa fie sanatos!

Aseara am fost la eco. Am vazut imediat pe ecran o mogaldeata cu inimioara pulsand . Bb e bine, nu retin dimensiunile. Dr. mi-a dat emotii la un moment dat cand m-a intrebat daca sunt gemeni in familie. Dar nu, e doar un bb.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

fetelor, cine a creat userul comun ianfebr09 si adresa de email mamici_ianfeb09@yahoo.com pt odiseea noastra? ne trebuiesc parolele ca sa putem folosi conturile...

le-a facut cineva si a fugit?

Catalina

10+

Bebelusa

Mergi la inceput

Firma ne-a facut abonament la Medsana, si am constatat ca e taaaaare bun. Ieri am facut eco gratis, azi toate analizele de sarcina (inclusiv toxoplasmoza, listeria, etc.) au fost gratis. La Tudor am cheltuit o gramada cu ecografii si analize. Macar atat, ca in rest ne munceste ca pe hotii de cai.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'Neata fetele,

BillyBilly, tu esti cea mai avansata cu sarcina dintre noi...deci o sa scapi prima de simptomele astea urate din primul trimestru.
Te secondez insa si eu...azi am intrat in 11 saptamani dar inca am stari de greata si oboseala...poate la sf. sapt sa fie mai bine.
Si mie mi se pare ca am mai pus ceva pe mine...UF

Andrea_ea, FELICITARI!! Sa-ti traiasca grauntelul si sa va bucurati de el/ea...ce-o fi

Mvb, te inteleg perfect. Si la mine situatia e asemanatoare..mi s-a umflat abdomenul si seara zici ca sunt gravida in 5 luni!! nu stiu cu ce sa ma mai imbrac...probabil in in maxim o luna o sa trec la hainutele mele de gravida pastrate cu grija de la prima sarcina..

Va urez o zi frumoasa si cu cat mai putine !!

Alina10+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

BillyBilly, ai un PM de la mine...

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput