Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
asparagus spune:
Buna dimineata fetelor!
Angelliquemultumesc de urari! da, suntem la prima sarcina. dupa 3 ani de cand ne straduim (ovare polichistice si probleme cu tiroida), cu tratamente si 2 inseminari fara rezultat, in mai am plecat la weekend la niste prieteni in alt oras, si crezand ca oricum luna este pierduta, nu prea m-am gandit la calendar, etc. ...si minune, sunt in 7 saptamani pe cale naturala. Inca nu ne vine sa credem!
Prima ecografie am avut-o la 5+5 si nu s-a vazut decat sacul embrionar. Bineinteles ca acum imi fac griji ca ceva nu e in regula. Doctorul zice ca e normal, mai ales ca am avut ovulatie la 17-8zile. Voi ce ziceti?
Asa o sa ne facem griji pentru puiutul nostru de acum cat traim, pe diferite teme, nu?![]()
Va pup!
Ioana
6+1
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Cami, ne intalnim si aici! Bine ai venit! O astept si pe Jasmi!
Asparagus, Vikki, sarcina usora!
Vikki, din cate stiu eu, iti scrii numele si in dreptul lui iei din smile list din stanga paginii iconul pentru gravi; scrii saptamana si il copiezi in profilul personal care se gaseste in bara din susul paginii "contul meu"; apoi apare automat si trebuie doar sa o adaptezi pe masura ce saptamanile trec si sarcina creste. Sper ca am explicat bine. Nu stiu daca e calea cea mai usoara, insa la mine a mers.
Cum se mai simt burticile? IrinaC, cum a fost ieri?
Eu ma simt mai bine si plina de incredere. Saptamana viitoare, inainte de a pleca din tara pentru 2 saptamani
, ma duc sa mai vad samburelul inca o data, sa fiu eu sigura ca e bine, scumpul de el!
Va doresc o zi buna, fara greturi!
Bee
6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
BillyBilly spune:
salutare burtici!
cami_antonia, asparagus, vikky bine ati venit!
Felicitari pentru sarcina!
cami la alimentele pe care le-au mentionat deja fetele, as mai adauga maioneza sau orice altceva facut cu ou crud sau insuficient fiert. Simptome nu prea sunt la sapt a 5-a: urinare frecventa, balonare, dureri de cap, sani durerosi...la mine asa a fost. Din sapt 6-7 incepe distractia cu greturi, voma si pofte, dar doar daca le vei avea, nu-i obligatoriu. Eu iti recomand o eco prin sapt a 6-a. Analize iti da doctorul, cand te duci la primul consult sapt 5-6.
darkbendis bine ai revenit!
Am uitat sa te rog sa-mi cumperi si mie niste shalvari turcesti
...cum am vazut eu anul trecut pe acolo o multime...ideali pt plaja si pt burtica, pt ca sunt cu talie joasa, fff comozi si aerati si sexy
. Eram sigura ca n-ai sa poti sa vezi tot ce ti-ai propus. Noi am luat mare teapa cu Luvrul, la care nu m-am gandit ca-i chiar asa de mare si pana am intrat si ne-am dumirit care-i treaba, deja obosisem de picioare. am vazut la repezeala ce-am putut si am iesit in viteza mare. Data viitoare ma duc hotarata la o anumita sectiune si numai prin aia ma plimb. Am inteles ca se viziteaza intr-o saptamana de la cap la coada.
Catalina
10+
Bebelusa
Angellique spune:
BillyBilly, la fel am patit si eu la Paris.N-am stat decat 5 zile, si am renuntat sa mai vad Luvru, pentru ca iti trebuie minim 3 zile sa vezi macar o parte din muzeu.Eu ma simt bine, in afara de greturi,deja mai rare,si constipatie, n-am nimic
.Decat ca-s agitata, am insomnie (eu care ma culcam la 22-23 si ma trezeam abia dupa 8-9 ore), acum dorm 4 ore pe noapte, si rar apuc ziua sa ma odihnesc.E groaznic cu oboseala![]()
![]()
.Va pupic!
10+
DarkBendis spune:
Buna, fetelor!
Multumesc frumos pentru primire! Intr-adevar, desi am stat o zi intreaga in Louvre, am vazut totul intr-o fuga. Partea buna e ca stiam cam ce ma intereseaza (eu sunt pasionata de tapiserii medievale) asa ca am mers direct la susrsa si am petrecut "un pic" acolo. Dar e clar, mi-ar trebui cam 3-4-5 zile in Louvre sa vad "tihnit" cam tot ce as dori sa vad. BillyBilly, salvari chiar nu am vazut (dar nici nu am cautat)... dar sa stii ca o sa caut pe aici, in Glasgow sunt multi asiatici si ar trebui sa gasesc. Te anunt daca dau de ceva interesant.
CamiAntonia, mie doctorita de aici mi-a zis sa nu pap branzeturi din lapte nepasteurizat, carne negatita bine, pate, fructe de mare, si salata preambalata (aici poti sa-ti cumperi fel de fel de salate gata mixate si ambalate la punga, dar nu ai garantia ca-s spalate bine). In rest... cica tot ce vreau cu moderatie si cu bun simt, si nu mai mult de 6 cani de ceai sau 6 doze de cola pe zi (i-am zis ca eu cafea nu beau deloc). Oricum, 6 cani/doze mi se par mult, asa ca bag maximum jumatate
. Alcool 0 (eu oricum nu eram amatoare nici inainte), fumat daca se poate 0 (m-am lasat de 4 ani, deci e OK). In orice caz, atat de la ea, cat si de la neamuri si prietene care au copii, cuvantul de ordine e: take it easy, bucura-te de lunile astea, gandeste-te ca totul va fi bine - chiar va fi 
Duminica placuta la toata lumea!

Dark Bendis
9+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ank24 spune:
Bun venit noilor gravidute sa aveti bebei sanatosi si la termen!
http://bd.lilypie.com/Tzb9p3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ank&year=2009&month=1&day=23&babycount=1"
ank
7+
danotino spune:
buna fetelor!
va citesc deja de cateva zile, dar n-am avut curajul
sa ma inscriu si eu pe listuta de viitoare mamici.
ma bucur ca sunteti atat de multe si v-am indragit de la inceput. vreau si eu sa ma alatur voua si sper sa fim alaturi pentru urmatoarele 8 luni.
UM 03.05.2008, DPN 06.02.2009.
am fost ieri la dr, desi stiam ca e prea devreme...avusesem dureri mai mari in partea stanga si mi-era teama sa nu cumva sa nu fie bebe acolo unde trebuie. bebe este la locul lui, dar n-a vazut mare lucru dl dr...a zis ca este sarcina in uter dar este prea mica, ca sa poata spune ca este ok. n-am venit acasa prea vesela, dar eu sper sa fie bine.
va pup

danotino
Angellique spune:
danotino felicitari de sarcina!Stai linistita ca sarcina este ff bine!E normal sa nu se vada decat saculetul acum,asa ca nu are cu ce sa-si dea cu parerea,decat sa zica daca este "la locul lui".La fel ma ingrijoram si eu cand am aflat.Tu va trebui de-acum sa ai grija de tine,sa te odihnesti cat poti, sa te bucuri, vorbeste eventual si cu medicul, sa-ti dea acid folic, este foarte bun pt dezvoltarea bebeului si evitarea anumitor afectiuni,poate-ti recomanda si vitamine.Felicitari mamico si sarcina usoara

10+