Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
danotino spune:
angellique, multumesc pt incurajari. iau deja acid folic, de fapt iau de cativa ani, cu ceva pauze.
am mai pierdut o sarcina anul trecut, la 5 saptamani - avort spontan, iar in 2005 am mai avut una oprita din evolutie. am facut toate analizele posibile, in plus si alte investigatii - laparo, histero. acum sunt dupa o histeroscopie in urma caruia mi s-a extirpat un polip. sunt sigura ca asta era cauza pt care nu ramaneam
... sau cauza pt care am pierdut sarcina de anul trecut.
acum, sper ca acesta sa fie bebele meu si sa nu mai trec prin ce am trecut anul trecut.
sper ca saptamana viitoare cand ma voi duce iar la dr sa am vesti bune. dupa calculul meu acum as avea 5 saptamani. oare saptamana viitoare se va vedea mai bine? sau tot asa evaziv...
va pup
danotino
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by dany83
buna fetele...ajutati ma si pe mine cu un sfat...la cat timp bate inima bb?pt ca aud tot felul de pareri citesc tot felul de lucuri...eu am facut primul eco la 5 sapt si doctora mea m a chemat din nou pe 24 as avea cam 8 sapt sa vada dc bate inimioara...se poate vedea si mai devreme asta ?
sunt tare ingrijorata..si stresata pana ajung la doc sa vad ca e totul ok
In mod normal, la 6 sapt. incepe sa bata inima.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
fetelor buna seara
as vrea sa ma primiti si pe mine in randul vostru...nu stiu daca e prea devreme sa intru sa va scriu dar o fac totusi...
datele mele sunt< DN> 04.06.1975...UM<08.05.2008....DPN 12.02.2008
si inca ceva....cand imi sugerati sa fac prima eco transvaginala sa vad si eu ceva?
multumesc
Camelia
Felicitari pt. sarcina. Si vezi ca ai gresit anul nasterii bebelui, e 12. feb. 2009 nu 2008.
Iar eco transvaginala nu e prea recomandata, cel putin aici nu, pt. ca e posibil sa se atinga sacul embrionar si sa se desprinda, provocand avortul. La 8 sapt. eco normal, abdominal e suficient, se vede f. bine embrionul. Eu asa am facut .
Poze de tot felul
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
hei...
nu mai este nimeni pe aici???
vroiam sa va rog si pe voi sa calculati in ce saptamana sunt daca um a fost pe 8 mai....
Camelia
UM 8 Mai 2008, DPN miercuri, 11 febr. 2009, la o menstra de 28 zile cu ovulatia in ziua 14. Si ai 4 sapt.+ (3 zile) .Puteti sa calculati si voi singurele , aici :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
Poze de tot felul
eli spune:
Buna! Va multumesc mult pt primire si urari!
Ce vorbarete ati fost!
Felicitari si noilor gravidute! Bine ati venit si sarcina usoara!
Roxi, da, vreau o fetita. Asteptam si parerea Ioanei. Vazut pozele de la Sibiu, Superbe peisaje, frumoase si dulci personaje!
Eu am inceput sa ma simt un pic mai bine, sunt zile cand ma dor sanii si zile cand nu. Grata a mai trecut, dar nu ma bucur ca cine stie... La mine foamea e mare, trebuie sa mananc des si putin (sau mai mult, depinde si de pofte
).
Fetelor care trec prin momente mai dificile, stiu ca nu e usor, dar capul sus, vor trece si clipele acestea, si macar se merita, e pentru fiinta aceea mica din burtica care ne va inveseli de acum inainte clipele (ca ne vor da si de furca, o gramada, asta e alta poveste
).
O sapt frumoasa!
7+
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
ank24 spune:
quote:
Originally posted by danotino
angellique, multumesc pt incurajari. iau deja acid folic, de fapt iau de cativa ani, cu ceva pauze.
am mai pierdut o sarcina anul trecut, la 5 saptamani - avort spontan, iar in 2005 am mai avut una oprita din evolutie. am facut toate analizele posibile, in plus si alte investigatii - laparo, histero. acum sunt dupa o histeroscopie in urma caruia mi s-a extirpat un polip. sunt sigura ca asta era cauza pt care nu ramaneam... sau cauza pt care am pierdut sarcina de anul trecut.
acum, sper ca acesta sa fie bebele meu si sa nu mai trec prin ce am trecut anul trecut.
sper ca saptamana viitoare cand ma voi duce iar la dr sa am vesti bune. dupa calculul meu acum as avea 5 saptamani. oare saptamana viitoare se va vedea mai bine? sau tot asa evaziv...
va pup
danotino
felicari pentru sarcina si de data asta sa fie la termen.
nu stiu daca vrei sa-mi mai aduci aminte dar totusi te intreb:ce semne ai cand se opreste sarcina din evolutie?
eu am 7 saptamani si nu imi este rau, doar pofta de mancare si pana acum 2 zile somnolenta care a cam disparut si stau cu grija la bebic oare mai e acolo?
Nu am nici un fel de dureri si nici scurgeri nimic nimic..

http://bd.lilypie.com/Tzb9p3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ank&year=2009&month=1&day=23&babycount=1"
ank
7+
Michelle81 spune:
Vai cat ati scris fetelor!!!
Bun venit la odisee fetelor noi si sarcina cat mai usoara!
9+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle81 spune:
Vikky-te-ai descurcat cu semantura de gravi?Te duci la profilul personal din stanga,te loghezi apoi in dreapta jos unde scrie"semnatura" scrii gravi intre paranteze patrate si nr de saptamani apoi dai trimite.
Danotino-imi pare rau pentru ca ai pierdut o sarcina si te inteleg ca stai cu frica acum.Incearca sa fii optimista,de data asta trebuie sa fie bine!
IrinaC-cum a fost la nunta?Sper ca ai reusit sa rezisti si ca te simti mai bine acum.
Ank24-nu te gandi la asemenea lucruri,simptomele apar si dispar,la multe fete nu sunt prezente zilnic.
Eli-bine ai venit la odisee.Stiu ca starile acestea,greata si toate vor disparea cu timpul si oricum pentru bebika as indura orice!
Irlandeza-foarte frumos din partea ta ca le-ai ajutat pe fete sa calcuze si cu informatii despre cand incepe sa se vada inimioara la bebe!
La mine greata e prezenta in continuare foarte tare dar cand iau pastiluta de greata nu mai vomit si tare ma bucura.Ieri am avut o stare ff nasoala,m-a luat de cateva ori si ameteala nu mi.a fpst bine deloc...nu mai am rabadare pana pe 23 cand trebuie sa merg la eco,abia astept.
10+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Iris2002 spune:
quote:
Originally posted by Alina1976
Fetelor, care sunteti la prima nastere si va ganditi sa faceti cezariana, eu va povestesc din experienta mea cu o nastere naturala la activ si nu din auzite...
Este MULT mai usor decat va imaginati! Si eu eram speriata si ma gandeam pe unde o sa iasa ditamai copilul..dar va spun, EPIDURALA face minuni!!! Nu mai simti nimic, eu nici nu am stiut sigur ca a iest copilul, am impins de 3 ori si atat. Nu m-a durut nimic, copilul a fost FOARTE BINE, a primit nota 10. Iar EPIZIOTOMIA ti-o face medicul cand esti anesteziata si nu simti nimic, apoi te doare un pic locul dar MULT mai putin ca la cezariana. Acum zici ca nu am fost taiata in viata mea...NU am nici un semn! Nu ma doare nimic. Epiziotomia s-a vindecat foarte repede si bine. In 2 sapt. nu ma mai durea deloc. Si recuperarea mea a fost excelenta...NASTEREA SPONTANA este cea naturala!!! Asa e normal si asa e bine. Si pt copil si pentru mama care se reface mult mai repede si mai bine.
Parerea mea sincera, NU faceti cezariana la cerere decat daca este absolut necesar. Si mai e ceva, eu am fost la CURS LAMAZE. Acolo daca va duceti o sa vedeti cum vi se spulbera cateva mituri..de exemplu acolo am auzit si eu prima data ca dioptriile NU sunt caz obligatoriu pt cezariana. Numai daca sunt de nivel foarte, foarte mare!!
Una peste alta, ganditi-va bine si mergeti la cursul Lamaze care o sa va schimbe mult conceptia si perceptia asupra intregului proces al nasterii. Eu una nu as naste cezariana nici moarta!!
Alina10+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Buna fetelor,
Cit ati mai scris, incerc sa va prind din urma.
Miereamara, ma bucur ca e ok bebe mic.
Alina, eu sunt absolut de acord cu tine, si nu am avut o nastere usoara, iar aici nu te lasa cu epidurala dupa ce ai ajuns la 10 cm dilatatie(si nu ti-o da inainte de a te dilata cam 3-4 cm ceea ce la mine a durat 10 ore, nu usoare), trebuie sa impingi pe viu, si la mine nu a mers perfect asa ca a aparut pompa vacuum sa o scoata pe domnisoara....
Si tot prefer nasterea normala, si sper asa sa fie si cu al doilea...
Apropo de miopie si mie mi se spusese in Romania OBLIGATORIU CEZARIANA, avind - 10 la ambii ochi, ei bine am nascut natural, cum am mai zis nu a fost o nastere usoara si ochii imi sunt in perfecta stare.(la cererea mea expresa am fost controlata de oftalmolog inainte si dupa nastere, evident ca ginecologul a zis ca nu a auzit pina acum sa fie nevoie cezariana din cauza de miopie).
Doar daca pruncul sau mama sunt in pericol e ok cezariana, e parerea generala aici.(sau sunt motive medicale pt a o face).
Am citeva prietene aici, o romanca si doua olandeze, care au avut cezariana intai si dupa aceea naturala, au spus ca oricind ar alege nasterea naturala.
Iris2002 spune:
Fetelor dragute care m-ati intrebat de Francesca, e bine fetita, fusese un pic constipata si de aceea o durea burtica. Acum e bine si speram sa ramana asa.
Fetelor noi, bun venit si sarcini usoare si bebei frumosi va doresc!
Dark Bendis, si eu am fost la Paris gravida, data trecuta, si imi e drag de numa`... e un oras superb, de cite ori am fost am stat cite 4-5 zile si nu e niciodata suficient.
Fetelor, la noi sunt niste zile frumoase si am profitat ca sa mergem mai des la o statiune care e la 10 minute de mers cu masina de noi, Scheveningen... i se mai spune Monte Carlo al Olandei, si desi e altfel un pic (Monte Carlo coboara intr-un golf, are de sus o priveliste care iti taie rasuflarea si auzi in jur italieneste si frantuzeste, si e in general foarte foarte elegant) mi se pare ca merita numele acesta... e o statiune cu multe cladiri vechi, frumoase, impozante, multa lume de tot felul, si mai ales acum vara plina de atractii de tot felul pentru copii.... Francesca a mers 2 ore pe jos, cascind ochii in jurul ei, cind la catelusi carora le zice hamham spre nedumerirea olandezilor cind la oameni si copii... si ne-am delectat pe terase cu poffertjes (un fel de clatite micute) cu capsuni proaspete si frisca, hmmmm....
Trebuie sa mai spun ca am avut o gramada de priviri admirative pentru pruncuta mea, pe care am imbracat-o cu rochita si palarie si era dulce ca o papusa...(si ok, stiti ca de-acum ca sunt o mama laudaroasa, asta este).
Maine incepe iarasi saptamina de lucru, e saptamina mea "grea" (lucrez, alternativ, o saptamina 3 zile si una patru) insa daca o sa fiu prea obosita imi iau o zi in plus liber.... sunt cam somnoroasa, parca maninc mai bine insa imi e in continuare greata...fiecare sarcina e altfel, se pare...
Va imbratisez si o seara placuta