Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
mvb
multumesc mult de tot pentru sfaturi si recomandari....eu am scris f mult pe celelalte dar nu am citit f multe la gravi si mamici....de aceea nu stiam prea multe....
sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie in uter sarcina....si sa decurga totyul normal.....asta va doresc la toate cele care scrieti....
sper sa ma treaca si pe mine cineva pe listuta....
va pup
Camelia
cami_antonia spune:
cred ca ar trebui sa ma invat sa imi pun si eu o semnatura
sa incerc sa vad daca imi iese
5+
Camelia
justme25 spune:
Mama ce de-a gravidute noi!Bine ati venit burticilor si o sarcina cat mai usoara va doresc!
Justme
10+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cami_antonia spune:
hei...
nu mai este nimeni pe aici???
vroiam sa va rog si pe voi sa calculati in ce saptamana sunt daca um a fost pe 8 mai....
Camelia
Angellique spune:
quote:
Originally posted by cami_antonia
hei...
nu mai este nimeni pe aici???
vroiam sa va rog si pe voi sa calculati in ce saptamana sunt daca um a fost pe 8 mai....
Camelia
Buna Cami!Felicitari de sarcina!
.Ti-am calculat pe muc cel mic DPN: 12.02.2008, am vazut ca asta stiai deja, iar acum ai cam 4 saptamani jumatate,spre 5.Pupici

10+
DarkBendis spune:
Bine v-am gasit, fetelor!
Am ajuns in sfarsit acasa. Tare ma bucur sa vad ca au aparut gravidute noi! Sarcina usoara doresc la toata lumea!
Vacanta noastra la Paris a fost minunata - 6 zile de explorat in sus si in jos, in medie 6-8 ore de "tropaiala" zilnica (cu pauze bineinteles)..bineinteles ca nu am vazut nici jumatate din cate ne-am fi dorit. Dar am ajuns la Louvre, am vazut Versailles-ul, ne-am cocotat si pe Tour Eiffel, ne-am dus si la Sacre-Coeur, si pe Champs Elysee, ne-am dat cu vaporu' pe Sena, am mers sa ii salutam pe Jim Morrison, pe Enescu, Chopin si o multime de alte personalitati la Pere Lachaise, am vizitat Notre Dame si La Conciergie, am tras o tura-doua-trei prin magazine (da' am fost cuminte, numa o geanta mi-am luat - plus juma' de valiza cu Emmenthal), ne-am indopat cu bunatati (eu am fost fericita ca am descoperit Coullomiers - o branza "moale" din lapte pasteurizat)... punem zilele astea si pozele
. Offf pacat ca s-a terminat vacanta. Mai vreau!
Burtica e bine, se pare ca seman cu mama, si ea a avut sarcini fara greturi, sanii tot mai mari sunt (spre bucuria sotului), sfarcurile si-au schimbat culoarea, nu am curajul sa ma sui pe cantar da' simt ca nadragii au cam intrat la apa hi-hi. La baie merg muuult mai des - hamster bladder, cum ma alinta dragu' consortu'...iar pofta de mancare.. tot acolo-i. As papali toata ziua![]()
Acum cred ca ar fi cazul sa ma duc la culcare ca e tarziu. Pe maine

Dark Bendis
9+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Angellique spune:
DarkBendis, ne bucuram ca te-ai distrat in vacanta si ca ai o sacina usoara
!Abia asteptam sa vedem pozele!Pupici!
10+
Angellique spune:
Asparagus, vikky bine ati venit in randul mamicilor

!Sunteti la prima sarcina?Va pupic si sarcina usoara

10+
Angellique spune:
Cami Antonia, apropos de alimente nerecomandate in timpul sarcinii, vezi ca exista la inceputul forumului Odiseea un subiect cu titlul Listeria. Incearca sa te feresti de branzeturi si lactate nepasteurizate(branza de la tarani, cea moale, branza cu mucegai),cred ca doar cascavalul este 100%sigur;spala fructele si legumele f bine, evita ficatul(contine multe toxina si cantitate mare de vitamina A), carnea care nu este bine preparata,inghetata la dozator.Incearca, in general sa eviti alimentele a caror procesare nu-ti inspira incredere.
10+
vikky spune:
Multumesc Angellique.Eu sunt la a doua sarcina,mai am un baietel de doi ani si o luna.Ma gandesc oarecum cu teama la ce va urma caci la prima sarcina a trebuit sa fiu internata pentru ca nu puteam sa mananc nimic,si apa o vomitam.Dupa greturi au inceput arsurile ...si tot asa.
Marti am programare la ecograf,de abia astept sa vad daca e bine sarcina.