Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
flowerbee spune:
Angellique, cred ca voi lua si un un no-spa, poate are efect si impotriva durerilor de cap.
In rest, de dimineata ma simt tare rau, am tensiune 8 cu 5 iar dupa o cafea 9 cu 6 si un puls de 98 batai. Ma simt de parca m-a calcat trenul si nu pot face nimic. Abia astept saptamana viitoare sa merg la medic.
Cristi, si eu am auzit ca in sarcina, dar mai ales dupa nastere naturala, dioptriile pot creste.
Ma duc inapoi in patut. Va pup.
Bee
6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Angellique spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
eu am 4 si 4.59+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Eu am 1+ si 1.5.Eu cred ca pot naste natural,nu?N-am discutat inca cu doctorul pe tema asta.In rest mai am 1malformatie la vezica biliara.Sper sa nu fie nici asta problema.
10+
Angellique spune:
Si noi te pupam flowerbee, sa te faci bine
.Oricum si durerile de cap fac parte din simptomele sarcinii...
10+
crisia spune:
Buna, fetelor!
Noi stam in casa, Iulia a facut varsat de vant 
A avut un pic de febra si s-a umplut de bubite, saracutza. Acum i-a scazut febra. Jumatate din colegii de la gradi au facut, chiar ma miram cum de a scapat. Eu am avut cand am fost mica, din fericire, la fel si mama si sotul meu, deci din punctul asta de vedere e OK. O sa-mi iau concediu medical sa stau cu ea 10 zile cat n-are voie sa iasa din casa, o sa fie un chin, ea e foarte activa. Acum incerc sa o conving sa nu se scarpine...
Pa si sanatate tuturor.
Crisia & Iulia-Nicole (2.12.2002) & bebe2
http://bd.lilypie.com/Uz37p3.png
http://community.webshots.com/user/iulianicole
mvb spune:
Crisia bine ca ai facut varsat de vant. Mama mi-a spus ca nu am facut nici o bola a copilariei, pt ca la vreamea aceea erau la moda vaccinurile. Ei, as! Anul trecut, in noiembrie, am facut varsat de vant, si dupa 14 zile a facut si sotul meu. Toti spun ca in copilarie simptomele sunt mai mici, insa nu va pot spune cat am putut suferi din cauza varsatului de vant la 29 de ani. La momentul ala am spus ca toate pacatele pe care le-am facut au fost sterse dupa cat de mult am suferit! Groaznic, eram toata o buba care ma manca , iar eu nu puteam face nimic!
Crisia sa ai grija de fetita si sa fii cu ochii pe ea sa nu-i ramana semnisoare!
mvb3
cris30 spune:
Miereamara, m-am gandit la amniocenteza, sotul meu nu -prea vrea ca zice ca e riscant si pot pierde sarcina.Drept sa-ti spun inca nu sunt hotarata, daca e nevoie am sa o fac, noroc ca mai e timp de gandire pana in saptamana a-16-a.
La noi la New-York azi au anuntat o caldura de 96gradeF asta inseamna vreo 33 Celsius, o sa se simta ca 38 plus umiditatea.Maine si luni la fel.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+
Doamne ai grija de bebeii nostri
cami_antonia spune:
fetelor buna seara
as vrea sa ma primiti si pe mine in randul vostru...nu stiu daca e prea devreme sa intru sa va scriu dar o fac totusi...
am scris foarte mult la rugaciune pt un bebe si la aspirante optimiste....si de ieri am 2 teste cu 2 liniute....dupa calculele mele fixe am intrat deja in saptamana a 5a....nu am mers inca la eco sau la vreun doctor...caci sunt pacienta doctorului marinescu din bucuresti desi stau in constanta.....nu am ramas niciodata gravida....si ma chinui de 5 ani....am facut si o laparo cu domnul profesor si in urma acesteia am ramas....
as avea si eu cateva intrebari pentru cele cu mai multa experienta...ce analize trebuiesc facute in aceste prime saptamani???
este vreo restrictie la ceva de mancare???? eu sa stiti ca nu am nici un simptom....si am o finuta care este in luna 7 si nu a avut deloc greturi....ca si cand nu ar fi fost gravida.....nimic nu a incomodat-o....nimic nu a durut-o.....si am luat sper din calmitatea ei.....asa ca nu e nimic deosebit sa nu ai simptome....singurul lucru e ca urinez ffffffffffff dessssssssss.....si eu aveam deja cateva probleme in acest sens....
datele mele sunt< DN> 04.06.1975...UM<08.05.2008....DPN 12.02.2008
si inca ceva....cand imi sugerati sa fac prima eco transvaginala sa vad si eu ceva?
multumesc
Camelia
asparagus spune:
buna seara,
ma primiti si pe mine in randurile voastre?
De 3 ani de zile speram si ne rugam si, cand nu ne mai asteptam, s-a intamplat minunea!![]()
Ma numesc Ioana, DN 04.11.1978, UM 25.04.2008, DPN 03.02.2009
Mai sunt pe aici si alte gravidute din Germania?
multumesc!
6+1
vikky spune:
Buna fetelor.Ma inscriu si eu in clubul vostru.Am facut 3 teste de sarcina,toate pozitive,sunt in saptamana a cincea .Mai am un bebe de doi ani si acum ne-am hotarat sa-i facem un fratior.Datele mele sunt:
DN 11.05.1981 UM 7.05.2008 DPN 10.02.2009.
Deocamdata nu am decat dureri de cap si mici intepaturi in uter.Stiu ca la prima sarcina greturile au inceput in saptamana 7 si au durat pana in luna a patra.
mvb spune:
Cami Antonia bine ai venit in grupul nostru! Ma bucur despus de mult pt tine ca ai ramas
, mai ales ca spui ca de 5 ani te chinui pt un BB.
Ia-o incet! Am sa-ti spun cum am facut eu. In saptamana a 5-a, dupa ce a iesit testul pozitiv, a doua zi mi-am facut programare la medicul meu ginecolog. Intalnirea cu dr. s-a produs cam la jumatatea sapt 5, cand dr. mi-a facut si o ecografie transvaginala, ca sa vada daca BB e plasat in uter sau inafara lui. E esential acest lucru!Mi-a mai dat atunci si o lista cu analizele pe care trebuia sa le fac: analizele curente la sange si urina + cele speciale: tozoplasmoza, citomegalovirus, rubeola, hetatita B si C, herpes care pe mine m-au costat 5 mil. Toate analizele astea le-am facut la sf sapt a 5-a. Am mai facut o ecografie in sapt a 7-a, pt ca ma durea putin, adica aveam mici crampre la nivelul abdomenului.
Cat despre ce sa mananci si ce nu......evita carnea in sange. fructele sa le speli bine-bine si cam atat.
O sa-ti mai scrie si celelalte fete. Ai sa vezi ca suntem un grup de fete saritoare care ne sustinem una pe alta.
Cand ai cate ceva neclar, scrie-ne, nu ca ne-am pricepe , dar macar ne dam cu presupusul si asta face mult.
Iti doresc sarcina usoara si va dea Dumnezeu copilasul pe care vi-l doriti de atata timpt.
9+
mvb3