Strumfi de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Dana, , mersic de sfaturi. Eu sper sa nu fie laringita, el a mai fost ragusit, dar n-a avut asa ceva...mai ales ca alaltaieri cand a venit dr l-a vazut in gat si a zis ca e fff discret rosu...pup
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
CarlaV spune:
Ne-am intors si noi, abia daca pot respira in orasul asta, nu-mi vine sa cred ca in urma cu cateva ore faceam baie in mare...
Sabinei i-a iesit dintele nr.7 la mare si nr.8 astazi, motiv pentru care mi-a refuzat mancarea ei preferata si s-a trezit urland, ea care de regula se trezeste zambind.
Eu am stat ieri in curent la restaurant si ma doare tot capul cu tot ce e in el, nas, dinti, ochi... Imi vine sa ma urc pe pereti de durere, o inteleg tare bine pe Saby cand e agitata de la dinti.
Merg sa desfac ceva din bagaje si sa ma uit la meci, va pup si revin zilele astea.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Salutare!
Am citit si eu ultimile doua pagini si vad ca sunt strumfi bonavi, imi pare tare rau va uram sanatate multa.
Noi pe scurt am avut o vacanta superba: am condus timp de 4 zile cu opriri dese pana in sud, am plecat de aici si am condus o zi pana la casa de langa Dijon a socrului meu, am stat acolo 2 nopti, apoi ne-am hotarat sa traversam Alpii si am vazut niste peisaje superbe. Ne-am oprit peste noapte la doua hoteluri diferite. Ah si am trecut si prin Elvetia si am avut "placerea" de a conduce prin Geneva. Ah si oricum condusul in Franta e o adevarata "placere", m-am injurat si ne-am aratat anumite degete si eu si sotul in special cu tiristii care vor pur si simplu sa te omoare conducand la 1 m in spatele tau. In plus ne-am trezit cu unul cu o masina "bengoasa" care credea probabil ca el e scutit de accidente, care s-a trezit sa intre in depasire in curba pe serpentine si m-am trezit cu el in fata mea, am albit brusc am crezut ca pana acolo ne-a fost, ne indreptam unul spre altul eu cu vreo 90 km/H (deh legal) el cu vreo 130 km/h. Sincer nu stiu cum s-a incadrat in ultimul moment ca eu deja inchisesem ochii.
Mada nu stiu cum poti conduce acolo, eu m-am socat. In fine, partile frumoase: Am trecut prin Ronchamp unde e o biserica superb construita ceva cu totul deosebit stil corbuzier si sotul a vrut neaparat sa o vada in realitate (el a studiat arhitectura). Pun poze cum prind ceva timp.
Copiii (si noi) ne-am indragostit de sudul Frantei. Locul in care am stat era foarte accesibil pentru foarte multe plaje, nu am fost doua zile pe aceeasi plaja, initial am fost dezamagita caci prima plaja era plina de alge si Adelise vroia sa le manance pe post de biscuiti.
Cosmin a stat numai in apa, Adelise tragea la apa des si am intrat cu ea pana la genunchi iar cand a descoperit ca marea e sarata punea mana in apa apoi sugea degetele. De aceea in mai toate pozicile o veti vedea cu degetele in gura. Normal ca a mancat si nisip chair mam ir ca nu s-a imbolnavit deloc, cu picioarele in apa nu foarte calda, mancand nisip si band apa de mare.
Drumul cu copiii mi s-a parut extrem de usor, ma asteptam la urlete si tipete insa ne-am oprit la maxim 2-3 ore ne-am dat jos faceam pauza de 20-30 min asa ca Adelise nu a protestat deloc. A mancat bine a dormit bine, ce mai super usor, nu ma asteptam.
Cazarea m-a uimit iarasi, cand am facut booking la casuta mi-am imaginat ceva... comunist (chiar imi imaginam cum ma mut cu copiii la hotel) insa am fost uimita cu o casuta de 4 stele, incalzire centrala, dus modern cu apa calda non-stop, toaleta doua dormitoare si living area cu bucatarie foarte moderna utilata cu cuptor cu microunde, aragaz, frigider, filtru de cafea si toate ustensilele necesare. Ce mai pentru o familie cu copii ideala cazarea caci am putut sa le fac micul dejun si uneori si cina in camping apoi ieseam si mancam si noi.
Ne-am bronzat...toti, Adelise cu toata cremea de protectie 50+ tot s-a bronzat de la genunchi in jos, de la coate in jos si pe fata , desi tinuta sub umbrela in mijlocul zilei. Singurul lucru care a protejat-o a fost costumul de baie cu manecuta si crac care are factor de protectie 50+. O sa incerc sa pun pozici in curand.
Va pup si mai povestesc daca aveti chef cand mai prind ceva timp.
P.S. Mamii la Roma vin in August de pe 19.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Buna!
Va pup pe toate. Dupa zile mai mohorate, saptamana care a trecut am avut si doua evenimente ffffffff placute: ziua sotului si logodna unei bune prietene. Ilinca a participat la primul evenument si a facut tot ce stie ea, spre deliciul musafirilor. Logodna a fost pe un ponton privat si in ultima clipa ne-am hotarat sa o luam pe Alexia. Asta ca recompensa, deoarece sambata am fost la o festivitate de premiere, unde i sa-a acordat locul I, la un concurs de desen, desi a concurat cu copii mai mari (clsele I-VIII).
Revin cu poze mai tarziu.
Anya, stiu ca te-am facut curioasa cu medicul care m-a apostrofat. Imi cer mii de scuze insa, ca nu pot sa-ti dezvalui numele. E mai bine asa! Ma bucur ca ai reusit sa evadezi la teatru si spectacol.
Luna, eu chiar astept multeeeeeeeeee poze si multeeeeeeeee povestiri din concediul tau.
monicabo spune:
Neata
Carla, bine ai revenit. ma bucur ca v-ati simtit bine la mare. Daca sunteti in Bucuresti, saptamana asta as vrea sa vorbim si sa ne si vedem.
Anya, merci mult pt cuvintele frumoase...mi-as dori c relatia dintre fetitele mele sa fie la fel de apropiata cu cea existenta intre fetitele tale! Asa frumos povestesti despre ele
Iti trimit un PM cu adresa mea de mail.
Violeta, si noi am fost stricati la stomac, si ne-am reparat cu mancarica de regim...banane, mar copt, morcovi, orez, lapte HN, cereale de orez. Ca si cereale am cumparat din cele fara lapte inclus si i le-am preparat cu laptele HN. In cateva zile si-a revenit complet cu kk, caci facea la inceput destulde apos. Aaa, si la fel i-am dat ceai de menta, cat i-a placut ei, si oricum multe lichide.
Eu cu greutatea sunt cam suparata, cu toate ca papa ok, mancare variata..adica din toate ce are ea voie, nu mai pune pe ea neam. O sa ne triplam greutatea nu la 1 an, ci la Sf. Aspeapta...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 17+ Ana Maria
Luna1 spune:
Fetelor succes cu problemele la stomacel, eu zic ca daca aveti explozie la dintisori e posibil sa fie si de la asta desi la carte scrie ca nu e asa, totusi si prietena mea a patit-o sapt trecuta cand fetitei ei i-au erupt 6 dintisori o data si a facut febra 38 si s-a stricat la stomac insa nu facea apa sau in jet ci doar foarte moale. Eu sper sa va faceti bine cat mai repede si sa scapati de dureri. Si eu stiu de aici ca daca au copiii enterocolita si sunt alaptati la san se continua cu sanul insa se sisteaza alte alimente, numai daca e alimentat la biberon nu se mai da nici lapte.
Am vazut asa pe sarite ca a fost si ziua lui Jadi, La multi ani doamna! Sa fii fericita alaturi de flacaii tai, toti trei!
Tot pe sarite am citit discutiile despre vaccinare, ROR, undeva sunt de acord cu limitarea vaccinurilor insa ce ma fac ca aici ma pun astia sa semnez ca imi asum raspunderea in caz de efecte secundare rezultate din lipsa de vaccinare, plus ca tocmai cand ma cam hotarasem sa refuz ROR-ul am vazut la tv o stire cu un copil ce a murit de difterie in centrul Londrei, asa ca m-am resucit si voi urma schema de vaccinare de aici.
Cafera am vazut pozicile tare frumoase fetele tale, Alexia e superba printre floricele asteptand premiul, felicitari din partea noastra.
Am citit putin din urma si am remarcat absenta Liei. E ok?
Hai ca ma intorc la munca fir-ar sa fie...sunt prin preajma oricum.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Ia uitati ce am primit eu prin posta www.kinderhotels.co.uk/hotels/?submit=Hotelsuche starten&k1.HL=1" target="_blank">kiderhotels
Sunt o serie de hoteluri intre 3 si 5 stele in munti in Austria, Italia si Germania unde au foarte multe activitati pentru copii de toate varstele si au oferte de vacanta all inclusive. Am zis sa va impartasesc si voua poate va tenteaza.
Luna1 spune:
Citesc din urma (chef de munca nu pot avea la ce caldura e afara si eu tocmai am venit din concediu) si am ajuns la vestea data de Loredana.
Loredana imi pare tare rau de sarcina pierduta iti urez mult succes anul viitor sau oricand iti doresti tu bb2. Nu am cuvinte sa te consoleze si imi imaginez ca poate fi greu.
Monica tu te simti bine?
Vad ca vorbeati de copilarie si de comercializarea ei. Eu sincer stiu ca fac greseli poate chair multe in special cu cel mare, desi limitez folosirea lor nu am putut evita cumpararea play station, nintendo si acum de Craciunul viitor probabil urmeaza Nintendo Wii. Sincer motivul este "toti prietenii mei au!". Insa in acelasi timp are bicicleta, trotineata, role, mingii si in general isi petrece timpul afara, prefera oricand o plimbare de vreo 6 km cu mami cu bici sau tati decat sa se joace pe jocuri. Prefera oricand un joc de fotbal cu sotul meu decat jocul. Asa ca sunt multumita. Despre haine si murdarit hainele lui Cosmin sunt de calitate, frumoase insa in stare jalnica din a doua zi dupa ce le-am cumparat. Calca pe blugi se tavaleste pe jos deh baiat. Nu l-am certat nicidata pt asa ceva mi se pare o idiotenie.
Iar Adelise... nu mai zic, desi imi place sa o imbrac frumos ca deh e fetita mamei nu va zic cum arata hainele ei, initial distruse de voma, acum a invatat sa scuipe mancarea spre amuzamentul general. In plus in parc merge pe iarba in patru labe, se joaca in namol daca gaseste, in concediu cum spuneam a gustat alge, nisip si apa de mare plus ceva pietre pe care le-a ros de m-a terminat. Nu suport cuvantul caca, cah, daca eu consider ca e cu adevarat periculos o iau de acolo si ii distrag atentia.
Iarasi nu inteleg cum unii parinti nu ofera o liberate moderata adaptata varstei copilului. Mi se pare normal ca fiul meu la 7 ani aproape sa mearga singur sa-si cumpere o inghetata la 50 m de mine atat timp cat il am in raza mea vizuala, sa se joace in fata casei singur (stau pe o strada inchisa unde vin numai cei ce locuiesc acolo deci nu e trafic si Cosmin se joaca cu vecinii frecvent) atat timp cat stie ca nu are voie sa mearga nicaieri cu nimeni, sa mearga cu trenuletul in parc singur atat timp cat trenuletul merge cu 10 la ora. Spun toate astea pt ca sunt exasperata de o prietena cu o fetita de 8 ani care mai ca mi=a zis ca sunt iresponsabila iar fie-sa la 8ani nu are voie afara in fata casei singura, nu se da in trenulet singura, si ii cumpara mami inghetata ca e prea departe. Mi se pare exagerat, gresesc eu?
Hai ca raspund si eu dupa 5 ani. Va pup
Luna1 spune:
Si ca sa va amuz putin ca am vazut ca Ghinetz spunea ceva de achizitiile flacaului de la gradinita.
Iata ce imi zice Cosmin in concediu: mama copiii la scoala zic ca pentru a avea copii trebuie sa faci sex. Eu raspund:da asa este. El zice: deci tu mami ai facut sex de doua ori, o data pt mine si o data pt Adelise.