Strumfi de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Buna dimi plus cafea!
Am fost ieri la Medlife cu laur, i-au facut hemograma si a zis dr ca nu e laringita, ci faringita, adica viroza. Continuam cu nurofen, dr mom si cam asta...mi-a zis sa ii dau cu tantum verde in gat. Oare o fi in regula??
Sper sa ii treaca si sa nu raceasca...
Luna, nici eu nu sunt de acord cu pufu;etzii, bb nu papa sare. Pufuleti (cativa doar) i-a dat nebunul de sotul meu pt ca vroia sa il invete sa roada ceva si sa nu se mai innece, dar l-am potolit si i-a zis si dr sa nu-i mai dea. Oricum, n-a exagerat.
Am remarcat si eu lipsa liei si mai sunt fete...japonezele?
Pup si o zi frumoasa!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
ioanaiub spune:
buna dimineata
Violeta, buna cafeaua
problema cu pufuletii e veche si la noi, inca de pe vremea lui David (adica de vre 2 ani si jumatate ), de atunci ma dispera mamele care ii imbie pe copiii mei cu pufuleti si daca le refuz se uita la mine interzise si nu inteleg de ce copiii mei nu mananca pufuleti ... eu nu le-am dat, nu ca as avea vreo problema cu pufuletii, imi plac si mie, dar eu nu prea le dau "ceva de rontait" cand suntem afara, pentru plimbari prin jurul blocului
David mananca destul de prost asa ca nu-i dau nimic intre mese ca sa nu-i stric apetitul si Mara mananca foarte bine, are tot 5 mese pe zi si intre ele nu-i mai dau nimic (nici nu as mai avea cand)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
CarlaV spune:
Violeta, pupici lui Laur, m-am gandit mult la voi. Daca vrei sa mai incerci la doctorita Sabinei cu siguranta astazi este la cabinet. De tantum verde nu stiu ce sa zic, daca e bun sau nu, dar la mine nu are efect, mi se pare doar anestezic si nu curativ, dar poate la el va functiona.
Monicabo, multumesc pentru primire, da, suntem in Bucuresti, vorbim si ne vedem zilele astea, pup fetele.
Andicu, daca traiam la mare nici mie nu-mi ardea continuu de plaja, mai ales ca am pielea foarte alba si ma ard usor, dar fiind aici imi dau seama de diferenta de aer.
Cafera, vacanta placuta!
Ioana, ce fac fetele?
Andutzy!!!!!!!!!!!!!!!!
Olguttzaaaaaaaaaaaaaa
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Ioanaiub, pup!
Carlav, pup! Mercic mult, nu mai chem dr ca vali si-asa zce ca nu-s zdravana si chinui copilul aiurea
Nu mai bolduiesc numele ca nu ma lasa laur.
cafera spune:
Ha, ha, ha, m-ai prins...
Vazusem si eu dupa ce am trimis mesajul, dar am fost lipsita de chef sa remediez. Si apoi... mi-e dor de bataitele mamei.
Dar ce "mangaieri", ca nu m-a batut nici macar o data. Avem o relatie atat de frumoasa, incat nu am cuvinte sa o descriu. Iar ca bunica, se intrece pe sine.
Zilele trecute imi spunea Alexia: mami, eu o sa fiu vreo( ca sa vezi ca am remediat) data ca tine? Am intrebat-o in ce sens. Si spune: asa...daca o sa te pot ajunge. Eu: cum sa nu, o sa fii mamica si o sa-ti iubesti familia, o sa te ocupi de fetitele tale, le vei ingriji asa cum o fac si eu cu voi, etc. Si tot incercam sa aduc argumente. Si ea imi raspunde sarcastic: eu cred ca nu o sa te pot ajunge, pentru ca nici tu nu ai ajuns-o pe buni. Eu, firesc, am intrebat: de ce? Pai...tu nu-mi citesti povestile atat de frumos cum mi le citeste buni, nu-mi faci baita asa de lunga pe cat mi-o face buni...Si la mancare, zice copilul, eu nu inteleg de ce buni are asa multa mancare si buna, iar noi asa putina si nu chiar asa de buna, desi buni are mai putini bani...
Deci, va dati si voi seama ca imi mai trebuie ani buni pana sa o ajung pe mama...
Ca sa concluzionez, nu stiu nici acum cum reusea mama sa faca in asa fel sa fie o curatenie exemplara in casa, sa-mi calce toate hainele, sa-mi faca mancarea preferata, prejitura care-mi placea si sa mai fie disponibila de fiecare data sa vorbim, sa se joace cu mine sa stam la vorbe, sa ne plimbam si sa ma incurajeze. Sigur a reusit cu multe ore nedormite, dar niciodata nu s-a vazut asta pe chipul ei, pentru ca a facut-o cu multa dragoste. Spun ca nu s-a vazut, pentru ca mama mea a fost si ramane cea mai frumoasa mama din lume, cu o rabdare cat carul mare si care in fiecare clipa a avut un zambet si o vorba buna pentru mine.
Sa ma ajute Dumnezeu sa ma bucur de ea cat mai multe zile de acum inainte!
Karli, multumesc! Mi-ai facut o dimineata frumoasa.
mamii spune:
neatza
Luna nu shtiu de ce aveam eu in cap ca 19 iulie!Te asteptam oricum!Am vazut ca ai mai fost in Roma.Si zii deci ai facut SEX de 2 ORI AH??
Cafera ce vorbe frumoase..cu siguranta ar fii tare mandra mama ta daca ar citi ce ai scris.Superbe pozele
Nici eu nu sunt prea deacord cu pufuletii nushu de ce..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
violetan spune:
Cafera, tare frumos ce ai scris. Sa-ti traiasca mamica si sa va bucurati impreuna de fetitze! Ce gandire logica si ordonata are fetitza ta! Sunt dementziali ce chestii iti trantesc de ramai traznit!
Si eu ma gandesc la mama mea care a crescut 2 gemene (adica eu si sora mea) plus inca una mai mica cu 11 ani...si gemeni e greu si acum, darmite acu 36 de ani!!!
violetan spune:
A, luna, am uitat sa-ti zic ce frumos ai descris tu afectiunea adelisei! Mi-au dat si mie lacrimile! Atat de delicati sunt si dulci copilashii astia, ca simti cum ti se umple inima de fericire la fiecare gest de-al lor!
Luna1 spune:
Cafera costum de baie asa se gaseste si la mothercare aici probabil si in Romania.
Timi am crezut ca ai fugit deja. In ce regiune mergeti voi? Si ce cazare ati luat? Sa aveti drum bun, fara peripetii, vacanta superba si sa va intoarceti sanatosi toti trei.
Valen si cum se interpreteaza ce a ales Ines de pe tava? Si nu puteati si voi sa puneti bani, multi bani si diamante si din astea mai mult?
Despre vacanta si pe mine ma intreaba sotul cand zic unde mergem in vacanta "dar nu ai fost in vacanta 10 luni?" Nu-i acelasi lucru, acasa speli calci faci mancare (bine unele dintre noi, eu nu mai apuc decat sa spla si sa fac mancare, la curatenie mai pune osul si al meu).
Violeta sanatate multa lui Laur trece repede sa vezi. Si al meu barbat i-a cam dat tratatii lui Adelise in vacanta, ba inghetata, ba prajiturele gen chec, l-am lasat ca am zis ca suntem in vacanta ne facem toti de cap, acum insa am zis ca nu vreau sa mai aud.
Insa cred ca i-a dat soacra-mea ieri ceva naspa ca fie-mea urla aseara de burtica. I-am zis lui al meu sa-i transmita azi ca Adelise mananca strict ce ii pun eu in geanta ATAT. Si o suspectez ca i-a dat capsuni ca ii mirosea gurita parca aseara. Oi fi eu paranoica dar suna frate si intreaba ca nu stai tu sa o vezi cum urla de durere saraca.
Cafera ce frumos ai scris de mama ta.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mamii spune:
luna maikmea auzea odata 2 bunici care ziceau ceva de genu ca acu nu ishi mai bat capu cu nepotii ca le fac toate poftele ca nu le urla lor seara acasaele tre sa ishi faca treaba de bunici si sa le faca poftele
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz