Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola gagici!
am citit de 2 zile din urma si nu stiu daca voi reusi sa scriu cate as vrea....cel mai rau imi pare ca momentan nu pot vedea poze asa ca peste o saptamana cand ma repatriez sa-mi dati linkuri!
LA MULTI ANI drag de ines! sa cresti sanatoasa si cuminte ca frumoasa esti foc!sa ai parte numai de realizari si tot ce-ti propui sa se implineasca!na ca te faci designer...
La multi ani deni!multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
loredana imi pare nespus de rau pt pierderea suferita...nu am cuvinte dar iti doresc multa putere si curaj sa o luati de la capat ca merita!
cristina-timi concediu placut si fara peripetii!
luna bine ai revenit,am notat si eu din sfaturile tale noi pe 26 iulie plecam la croati...

noi...ce sa zic de noi cu ce sa incep...stam la soacra-mea intre 4 pereti,ma termina psihic si cainele si stapana....am venit din valcea cu eli supra-mega-ponderala si a slabit instantaneu dupa 3 zile de febra 39...a fost groaznic,dar se pare ca a facut rozeola ca acum ii trec ceva bubite ce au aparut dupa febra pe gat si fata....casa mea e varza in continuare,mesterul e bolnav asa ca 2 zile(sper)pauza la lucru...la valcea am cunoscut-o pe nico(nma) a noastra, o bomboana de fata care are doi copii tare reusiti.alex e demential vorbeste mereu si e tare curios,andra exploreaza tot ce misca si nu misca.a fost o placere sa ma plimb cu ei.
si cam atat....
uitam ioana si eu am slabit dar habar nu am cat ca al meu cantar e sus in santier,nu am abandonat...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mamii stiu si eu teoria asta de la mama "noi ne-am crescut copiii acum suntem bunici, alintam, ne jucam, le dam nas". Tocmai d'aia nu mai vreau sa o vad implicata 100% in cresterea copiilor mei. Ca pe langa faptul ca le stie ea pe toate cel mai bine nici nu intelege ca daca te ocupi permanent mai trebuie si educatie, si reguli. Acum de cand e doar bunica ne intelegem perfect, ii alinta, le da nas insa hotararile majore imi apartin numai mie.

Alina lasa ca se rezolva si cu casa si sa vezi atunci ce bine va fi. Iar cu soacra...da-i cu ignore.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Soacra....

Chiar ca nu ar trebui nici macar sa o sesizezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Doream sa uram si noi cu intarziere La multi ani scumpei Ines!!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!!!
Dana felicitari pentru dintisorii Dariei.
Deni La multi ani cu intaziere!!! Sa fii sanatoasa si fericita.
Karligutza ti-am admirat printesa. Parca pe masura ce creste se face si mai frumoasa.
Timi multumim de incurajari.
Cam cat ar trebui sa cantareasca un copil la 10 luni? Eu nu am mai cantarit-o pe Catarina de la 7 luni. Ciar sa imi aduc aminte sa o cantaresc maine.
Va pupacim

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Stefania, cica 9,500 kg la 10 luni (cel putin la baietzei)...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani pt mihai eugen al mi-ei!! Si lui eric de selut (n-a mai intrat demult!).

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna. intru si eu dupa o lunga absenta si o gasesc pe alina suparata! lasa ca trece si perioada de renovari si cine o sa aiba dupa aia casa pusa la punct???????asta imi aminteste de perioada cand fugeam de la soacramea si smotruiam in apartamentul pe care ni-l luasem fara sa stie ea. cand beam vodca din sticla si mancam merdenele in scara blocului intre doua reprize de carat saci de moloz! uf ce greu a fost!
despre noi, doar de "bine": Andrei tot atasat de tzitzi e, nu prea mananca,sunt zile cand doar san serveste.cu toate astea cred ca bate spre 11 kg. eu sunt moarta de obosita si nu-mi mai ajunge timpu de nici un fel. acu ori nu ma organizez eu cum trebe, ori bebe e solicitant!
mi_a ce mai faci?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Helloooo again!
Greu am reusit sa ajung la zi cu cititul, si na, ca nici nu stiu ce voiam sa spun/scriu, stiti, ca la examenele alea grele din faculta
Eu una ma topesc de caldura si vara nici nu e in toi inca Simo cred ca s-a prelins de tot, ufff, caldura mare, monser, parol!

Ines, cu intarziere,

Dna Hoook esti o mami norocoasa cu o superbitate (nu "egzista" cuv in dictionar dar s-au gandit unii sa-l inventeze, daca va intrebati cumva ce am patit ) de dom'soara, mooa, mooaa pe obrajorii cei proaspeti. Cat despre bucuria apropiata a implinirii unui anisor, las' ca mai stim noi o mamica mandra tare Multumim de urari si pt ca ti-ai adus aminte.

Violeta esti o dulce Sanatate multa lui Lauras

Alina.a of, eu stiu ca e greu sa dai cu ignore la soacra, dar gandeste-te ca nu va trebui sa o suporti o vesnicie, acusica iti vei muta printesa dolofana in camera ei si tu te vei bucura de o baie regeasca

Mamii tare scump e Ale cum merge singurel

Despre pufuleti... Sa fiu sincera eu ii mai dau, nu des si nu mult. Stiu ca nu sunt hranitori, ca au sare, ca... dar (si aici e doar situatia mea, nu m-am raportat si la alte cazuri) fata mea asa a invatat sa isi foloseasca falcutele si dintisorii, sa apuce in mana hrana etc. La inceput ii dadeam 2-4 pufuleti cam la 2 sapt, acum ii dau un pic mai des, dar nu in cantitati prea mari (cel mai adesea in parc de la altii, ca se duce setata si "fura" din mana de la alti copii). Eu sunt adepta moderatiei in toate (doar dulciuri nu ii dau ca si asa e foarte activa).

Aseaaa, despre noi, mai nimic nou, in afara de faptul ca merge singurica fara ajutor dintr-un capat in altul al casei, ca e din ce in ce mai independenta, ca incearca sa coboare de pe patul nostru (dar cu fata inainte ), ca stie sa deschida toate cele (s-a specializat la portofelul lu' tat'su si-i scoate banii, cardurile, carti de vizita, tot), isi ridica piciorul sa sara din patutul ei, deschide capacul de la cutia cu crema de galbenele cu dintii si se unge toata si, bineinteles ca nu sta o clipita locului si muma-sa cade lata ca de la prasit seara de obosita.
www.youtube.com/watch?v=W6C-GAOKouI" target="_blank">O mostra de mers de dom'soara independenta...
www.youtube.com/watch?v=R6HNBD9OXuw&NR=1" target="_blank">si una de mezzosoprana alto
Va pup pe toate si fug la nani

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fata mea a invatat azi sa faca zgomot cu degetelele la buze (nu stiu cum sa explic, stiti voi cand faci bbbbb si dai cu degetele pe buze) in plus cand tocmai instalasem 2 porti catre directia de coborare a scarilor gandindu-ma ca nu are cum urca deci e inca safe momentan, mi-a aratat ca poate urca pe scari fara nicio problema, si se cam pricepe si la coborat cu spatele. Nu stiu cum de invata ea asa repede. Fug, inca selectez la poze sa pun pe site, avem 700.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lunitza,eu tot bag nasul aici la voi sa vad ce mai faci cu puiutii tai si sa stii ca astept cu nerabdare pozele.Am vazut hotelurile alea si mi s-au parut minunate pacata ca nu sunt undeva la mare.Referitor la concediul vostru poti sa-mi spui mai exact cum ati gasit cazarea ca as vrea si eu in Franta dar nu prea gasim nimic la agentii.Multumesc mult va pupam

teo

Mergi la inceput