Strumfi de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai ca nu am mai scris ca nu cumva sa-mi raspunzi , sa nu te dea aia afara de la lucru.

Multumsec de comentarii, imi prinde bine sa vad cum faceti voi. Voi face si acum cum am facut cu toate, adica voi cumula mai multe informatii din care unele le voi aplica, altele ba dupa pasarele din capul meu de mama.

P.S. M-ai impresionat cu gesturile facute de Adelise.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, am ras cu hohote cand am citit concluziile lui Cosmin referitoare la sex. E antologica. Sa o notezi ca sigur ii va "placea" cand va fi mare.

Mergi la inceput

Luna, mie nu mi se pare urat costumul de baie cu protectie. Daca e ok as da banii, dar de unde sa-l iau? Fetele din romanica, voi ati vazut asa ceva la noi?

Andicu, va pup si va anunt ca de luni sunt la mare pentru toata vacanta. Adica vre-o 3 luni.

Nu o sa merg zilnic la plaja. Cand o sa merg,imi doresc sa stau dupa orele 18 pana vin pescarusii.
Si eu o sa o las pe Ilinca cu funduletul gol, macar cat sta tolanita pe prosop. O sa o tin sub umbrela si cremuita bine cu factor de protectie.
Vigantolul....cred ca nu il voi da. Stiu ca la Alexia in lunile fara r nu administram.
De ce trebuie sa manance la o ora dupa venirea de la plaja?

Mergi la inceput

Luna, astept poze.

Mergi la inceput

Lavi si Loriiiiiiii, unde sunteti?

Pandaaaaaaaaa!

Cristinaaaaaaa!

Stefaniaaaaaa!

Timiiiiiiiiii!

Alinaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hihi, la tanc
Noi am avut in vizita una matusa din Tmisoara, resp una bucata verisoara din Germania, si asta sapt trecuta, asa ca nu am apucat nici sa respir.
N-am citit din urma decat ultimele 3 pagini, dar recuperez eu cumva.
Caferuta tare frumoase printese ai . Si multumim de strigare , esti o dulce.
Astept pozici cu Adelicioasa

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Si ca sa va amuz putin ca am vazut ca Ghinetz spunea ceva de achizitiile flacaului de la gradinita.

Iata ce imi zice Cosmin in concediu: mama copiii la scoala zic ca pentru a avea copii trebuie sa faci sex. Eu raspund:da asa este. El zice: deci tu mami ai facut sex de doua ori, o data pt mine si o data pt Adelise.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

welcome back LUNA!
ai scris tu mult azi, eu am citit tot, dar din tot, asta mi-o ramas in cap, ca-i cu sexu' tare de tot replica lui COSMIN! daca ramane baiatul cu impresia asta pana la adolescenta, o sa se insoare si-apoi o sa ... ca deh, apare cupilu'

si abia astept si eu pozele din TURNEU! faina vacanta dupa cate ai povestit! sunteti de invidiat, dar nu te invidiem prea tare ca acusica plecam si noi hai-hui!

multumim de complimentele adresate noua! recunosc ca si eu incep sa vad diferenta asta si ca Adeluta incepe sa semene un pic si cu mine ; dar bine ca macar ea-i frumoasa rau de tot!

asa... si mai completez cu doua poze care m-au fermecat pe mine: www.flickr.com/photos/22361756@N03/2479682503/" target="_blank">asta e prima!!! www.flickr.com/photos/22361756@N03/2480491034/" target="_blank">si asta e a doua!!! - amandoua sunt SUPERBE! (shhhht, sa vedem daca citeste 'NUMITA' - o sa o pun pe mama ta sa te intrebe de sanatate cu "vre-o" ala! [bataita!!!!])

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara fetelor,

Mi-a fost dor de voi.
Cafera multumim ca ti-a adus aminte de noi.
Noi suntem bine, sanatoase. Catarina a inceput la cresa saptamana trecuta si nu e prea usor.
Ne adaptam amandoua. Cred ca e mai greu pentru mine. Aici ai o saptamana la dispozitie sau chiar mai mult sa iti obisnuiesti copilul treptat la noul ambient.
Saptama trecuta am fost doar 3 zile pentru ca nu s-a muncit si am lasat-o 1-2 ore la cresa, am stat cu ea, ne-am jucat. NU reusesc sa o fac sa manance la cresa educatoarele. Nu vrea sa manance. Mananca doar cand ajung eu. Mai dureaza pana se adapteaza.
Sunt un pic preocupata dar am incredere ca totul o sa mearga bine.
Va pup si ma duc sa mai citesc din urma.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Stefania, nici Sophie nu manca la cresa la inceput dar acum rade tot ce-i pun. Ei nu prea ii place carnea, acasa face mofturi da la cresa papa tot. Sper sa vezi progrese cat mai curand. Stiu cat de greu iti este

Luna ma bucur ca a-ti avut asa o vacanta frumoasa, readaptare usoara la serviciu iti doresc!

Cafera aici mi-s! Ti-am admirat domnisoara, am mers si la pozele unde era si Ilinca care va fi la fel de frumoasa ca surioara ei mai mare.

Pupam strumfimea, noi mane plecam in Franta. Sper sa va gasesc pe toti sanatosi, voiosi!

La multi ani strumfilor care vor implini un anisor in absenta noastra si felicitari parintilor ca i-au crescut cu atata dragoste!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Noi am avut un week end de dezmaturi. Pe Ines am serbat-o vineri acasa si duminica la un restaurant cu loc de joaca pt. copii numa ca sarbatorita s-a cam speriat de musafiri si a tipat la ei cat de mult a putut. I-am rupt turta iar de pe tava a ales papiota, oglinda si ruleta. Maine va pun si poze.Luna, bine ai revenit; dupa cantitatea mesajelor postate trag concluzia ca ti-a priit vacanta. Ce-as mai vrea si eu in vacanta...culmea, stau acasa de 3 ani si vreau in concediuCafera, minunate fetele taleKarligutza, shi fashesi mai? Shi fac fetili?

Mergi la inceput