Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
JulyMorning spune:
Nocom, felicitari pentru bebelina!
. La mine, la eco de 22s+5 zile bebelina a iesit cu o saptamana mai micutza si avea 480 de grame si doc a zis ca e ok.
Amanda, pe mine eco morfologica de trim II, cu toate masuratorile plus 3D si 4D m-a costat 410 lei la Medsana.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andreea_and spune:
Nocom felicitari pentru fotomodel!! Ce zice fratiorul de ea? Nu-ti face probleme legate de greutatea ei, din ce am vazut pana acum la celelalte fete, inclusiv la mine, fetitele sunt mai slabute, cu exceptia Carlei care e o nazdravana
.
Kllemi felicitari pentru fetita, super ca e exact ce va doreati!
Amanda pe mine eco morfo de trim 2 (4D) m-a costat 350ron la Fortis la Iosup si tot cam atat la CMU.
25+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
AmandaR spune:
July, merci de raspuns. In Oradea mi se pare ca 3d e distinct de 4d. Si 4d costa 190 ron, cu cd si poze cu tot. Din ce am citit, intr-un articol, singura dif intre 3d si 4d e factorul timp, adica la 3d nu-l vezi pe bebe miscandu-se in timp real, dar masuratorile se fac la fel. De aceea nu intelegeam de ce va costa atat de mult. Eu stiam ca eco morfofetala e acelasi lucru cu 3d. Poate stiam gresit, corectati-ma. De aici din Oradea majoritatea merg la 4d fie in Debrecen fie in Cluj, depinde cu cine colaboreaza medicul fiecareia. Dar eu nu am voie sa ma hurduc prea mult cu masina asa ca probabil o sa fac in Oradea. Dar ma gandisem ca ori fac 3d ori 4d si nu pe amandoua. O sa vad ce zice si medicul meu, ca saptamana viitoare trebuie sa merg la el la doppler. 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png
andreea_and spune:
Acum am vazut si eu ca tickerul meu arata ca mai am 100zile pana nasc
..Deja intru in panica desi ar trebui sa sarbatoresc..
AMR 100 zile
25+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
Nocom, felicitari pentru bebelina sanatoasa! E OK 600 g, atat avea si Carla mea cea nazdravana la 23 de saptamana. Ma bucur ca e totul in regula cu colul tau!
Andreea_and 

Kllemi, felicitari si tie pentru
. Pentru raceala poti lua si Vitamina C cu propolis, pe langa Paracetamol si ceiutz.
Ma bucura mult vestile bune de pe forum
. Bravo burtici dragi, sa o tinem tot asa pana la capat!
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
tzitziri spune:
Klemmi,Nocom, felicitari pentru fetite
...ca sa nu cumva sa incline balanta prea mult spre albastru![]()
Nocom, bravo de col..se pare ca probleme cu colul s-au cam rezolvat si la mine, si la tine, si la cine mai era pe aici - unele oricum fusesera alarme false.Sa fie asa pana la capat![]()
July, la Medsana banuiesc ca nu ai dus tu cd,nu?Adica iti dau ei in pretul ala si CD si poze, nu?
22+ 
bebe David
JulyMorning spune:
tzitzi, da, in pretul ala au intrat si pozele si dvd-ul, ca n-a fost cd.
amanda, morfofetala se cheama pentru ca masoara toate cele lu' bebe, pentru ca se uita cu atentie la dezvoltarea organelor interne, adica ti-l diseaca din cap pana in picioare
. Raportul de la ecografia mea morfofetala e de 2 pagini. Toate masuratorile se fac de fapt in 2D, in 3D si 4D mai trece doctorul din cand in cand, se mai uita la unele organe si face poze pentru parinti :) De obicei 3D si 4D vin la pachet, nu prea se mai fac separat. Cred ca depinde si de ce fel de ecograf dispune doctorul, cat de nou si dotat este.
_
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Ajunsei si io acasa de la intalneala, nu m-am mai dus la birou, fuse prea fain ca sa ma mai acresc pe la munci
S-a mai zis ca din saptamana 25 de sarcina ar fi bine ca actul sexual sa se petreaca de asa natura incat sperma sa nu mai intre in contact cu colul uterin pentru ca datorita continutului de progesteron poate conduce la contractii si de aici scurtarea/inmu'ierea colului. Insa suntem femei si nu trebuie sa ne privam de a ne simti bine, asa ca nu e nici o interdictie, mai ales ca se pare ca bebele simte placere in timpul orgasmului femeii
Eu am citit ceva asemanator intr-o carte despre sarcina. Dar acolo scrie asa: Sperma contine ceva care poate da drumul la contractii si de aceea se recomanda actul sexual in momentul cand a venit timpul si copilul nu vrea sa mai iasa. Atunci chiar e indicat si ajuta.
Si mai scriu ei acolo sa nu ne speriem pentru ca inainte de vreme, nu se vor genera contractiile.
Acum, trageti singure concluzia, probabil fiecare organism reactioneaza diferit.
21+Piersicutza
JulyMorning spune:
Piersicutza pai da, e cam acelasi lucru. Eu stiam ca progesteronul ar fi de vina.. e posibil sa ma insel. Si sigur daca e indicat sa ai contact sexual pentru declansarea travaliului, atunci logic ca asta se poate intampla si mai inainte, in lunile avansate de sarcina. Doamna asta doctor a zis ca din sapt 25 se poate intampla. Si se pare ca sperma e de vina, nu contractiile uterului din timpul orgasmului.
_
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nocom spune:
Multumesc mult fetelor pt felicitari. Va pup pe toate. Am tras concluzia ca totusi nu este asa de mica fetita mamii...va multumesc pentru informatii si valori.
Amanda eco morfo m-a costat 310 ron la Medicover, cu CD meu.
Am ajuns acasa si tre sa ies cu piticu la plimbare cu trotineta.
Vorbim maine
23+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png