Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, felicitari si tie!!! super ca vei avea pereche!
bebe meu avea in sapt 22+1 zi, 605 grame...daca te ajuta cu ceva. oricum, bebelusii au ritmul lor propriu de crestere, nu cred ca suporta comparatii, sau oricum nu foarte fine

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nocom si Klemi, felicitari pentru fetite!!!! Uite asa mai ingrosam randurile fetitelor!!!
Nocom vad ca masuratorile oscileaza, fetita prietenei mele la 24 sptamani avea 545 g si medicul i-a zis ca e ok. Cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

klemi, felicitari pt fetitza. multa sanatate!
nocom, felicitari pt micul fotomodel sanatoasa sa fie! la nume v-ati gindit?
noi plecam la socrela la curte, la un gratar

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Fetelor , merci mult de primire. Eu am stat mult in spital la inceput fiindca nu era prinsa bine sarcina, am avut si ceva sangerarari din cauza asta asa ca am stat peste 2 luni atunci fiindca medicul meu voia sa ma vada stand in pat si nu credea ca acasa am sa stau atat in pat. Stia el ceva :) Oricum, la un moment dat a zis ca depinde doar de bebe daca vrea sa ramana si de mine daca stau in pat asa ca am fost cuminte. Apoi am mai fost o data internata fiindca aveam dureri pe sub burtica si doua zile am luat perfuzii.
Kid, eu nu ziceam ca simt inima lui bebe, doar ca am inceput sa il simt miscandu-se ca abia suntem in saptamana 19 si eram bucuroasa ca simt miscare.
Merci Clau si July (sper ca nu am gresit) de info. Interesanta faza cu efectele spermei asupra colului, chiar nu am mai auzit-o.
Vreau sa va intreb pe cele care mergeti la eco, ce eco faceti 3d sau 4d? Si costa 400 ron? Am inteles eu bine?
Tocmai am injurat reclama astora de la pampers ca nu mi-am putut continua mesajul de ei. Dar sotul mi-a zis un trick. Dai click de cateva ori pe ea si o deschizi, iar dupa aceea nu se mai deschide ca au contor in functie de ip si nu or sa plateasca la nesfarsit. asa am facut si vad ca ma lasa in pace, deocamdata.
Foarte harnicute sunteti la scris, o sa incerc sa tin pasul

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by Nocom

Salutare burtici,

M-am intors si ma tin de promisiune, numai vesti excelente avem!!!
Inainte sa le detaliez, multumesc pt sustinere burticutelor andeea_and, Kid, mami de alexa, angelynna x 3!!!

alinuscha, exact la timp, parca ai fi fost cu mine acolo!!!!

asa, acum sa detaliem. Bebelina mea aramas tot fetita si sunt in culmea fericirii!!!! Am multe poze frumoase cu ea, o sa le scanez si o sa le postez!! Dna dr mi-a zis ca e lunguta si slabuta si seamana cu mine, asa ca manechin o face mama!!! Am 3 foi de masuratori, toate organele, toate componentele, totul este in limite.

O singura intrebare am la cele care au facut eco la 24 de saptamani, cate grame avea bebelul vostru? Ca mie mi-a spus ca este slabuta, dar nu ingrijorator, are 600gr.

In rest stiu ca mai era o discutie despre fluxul pe arterele uterine, la mine sunt RI dreapta: 0.59 si RI stanga 0.62. Cat trebuiau sa fie sa fie normale??/

Si o alta bucurie: colulmeu s-a mai lungit, de la 2.5cm acum are 3.1, deci nu mai sunt asa de stresata si mi-a mai scos si din medicamente, adica nu mai iau utrogestan ci doar 2 magne / zi si 1 elevit/2 zile!!

Eu m-am tinut de cuvant cu vestile bune, acum e randul meu sa tin pumnii pentru fetele ce urmeaza sa mearga. Si o voi face!!!

Va pupacesc pe toate!!!

23+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

astea da vesti bune, crestearea bbilor variaza

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

CLAUDINNA multumesc

ANGELYNNA sa stii ca asta fac mult ceai cu multa miere si foarte multa lamaie, dar sa stii ca am mai luat si un faringosept doua ca vreau sa spun ca ma doare gatu de nu mai pot

Si mai vroiam si eu sa va mai povestesc ceva ce ma socat un pic, ieri cad am fost la dr. (pe linga faptu' ca am sta 3 ore, chiar si cu programare)mai erau cateva fete care asteptau cu mine numai ca doua dintre ele aveau diabet, eu nestiind lucru asta pina cand una dintre ele nu si-a scos un fel de borsetuta in care avea o gramada de chestii, de la pastile pina la aparat de masurat glicemia, probabil a simtit ceva ca si-a scos foarte repede borsetuta si-a lut sange si si la masurat pe aparatul acela, in secunda doi can a vazut ce ii arata aparatu' am mancat vre-o trei bomboane si la sunat pe sotu' ei care se plimba prin spital (de plictiseala probabil) sa se duca repede sa ii aduca un fruct ca a facut hipoglicemie, adevarul ca nu numai eu mam speriat toate de acolo am sarit sa o ajutam cumva, dar problema era ca ea stia cel mai bine ce este de facut asa ca ne-a refuzat frumos(am uitat sa spun ca, cred, ca era in luna a-8-a)mi sa facut o mila de ea si dr. am mai tinut-o si pe acolo vre-o 2 ore

21+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom si Kllemi felicitari pentru bebeline !!!!!!!!!!! Sa va bucurati de ele !!!
Va poop pe toate , ma duc cu fetita mea iubita la cumparaturi..

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

off

va pupam, noi mergem acasa ca suntem deja obosite, vorbim mai pe seara

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Valori normale IR artere uterine:
Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Asta e ceva ce am salvat eu, gasise Anca81 la un capitol anterior si am fost sigura ca o sa ma intreb si eu la un moment dat care e valoarea normala la artere. Sper sa va fie de folos si Anca sa nu se supere ca am citat-o.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

klemi, felicitari pt fetitza. multa sanatate!
nocom, felicitari pt micul fotomodel sanatoasa sa fie! la nume v-ati gindit?
noi plecam la socrela la curte, la un gratar

alexa simami

sa stii ca m-am gandit la o gramada de nume, dar inca nu mam hoatarat pe care sa il pun

21+ mami super fericita de

Mergi la inceput