Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
Daca vorbim de mancare eu azi am papat ca o purcica.... branza cu rosii ardei si un ou de Inaltare, sarmalute,3 placintele cu branza, nectarine ,pepene galben, cirese si caise (fructele cu bun simt nu o tona). Si inca mi-e fomica. Acasa o sa mananc ceva...Fcaem legume chinezesti cu pui si orez...
Valentina
22 +
Asa creste gandacelul nostru
alexa si mami spune:

toate, v-am citi toata ziua, dar abia acum reusesc sa scriu.
nocom
sa ne aduci vesti bune
angelina,
felicitari pt fetitza. super schimbare, la care sper si eu peste 2 sapt ![]()
miruna, sa ai vacanta placuta si distractie faina!
andreea, frumoase poze pe plaja! peste o luna o sa fiu si eu la mare, abia astept 
zimbetmic, suflul sistolic nu impune neaparat cezariana. vb ca si eu sunt in cauza. ce grad are? eu am un 2-3 si la prima nastere (naturala) nu au fost probleme, acum o sa se repete. merg la control, undeva pe 8 luni, un ekg, eco...
clau, july, pretioase informatii, multumim. ce bine ca v-ati intilnit!
anca
hai ca mai e putin si vine sotul. iti tinem noi de urit:)
amanda, bine ai venit!
alexa si
mami
angelynna82 spune:
Pe noi doua ne asteapta acasa cozonac
...socrela a avut sarcina sa cumpere azi mai ales ca este Inaltarea.
22+ - 
Bebe
Eco
andreea_and spune:
Anca stai linistita ca are Carla tot ce ii trebuie din organismul tau. Pe mine asa m-a linistit doctorul cand nu puteam manca nimic la inceput. Vitaminele si proteinele sunt pentru tine sa nu iti privezi organismul de cele necesare dar pt ca ai mancat mai multe dulciuri intr-o zi nu se intampla nici o tragedie. Bea niste apa cu lamaie sa iti treaca raul, incearca sa mananci putin sarat sau un fruct racoritor, pepene galben ceva.
Si nu-ti face griji pentru luni, tinem pumnii sa fie totul bine, si orice ar fi, doctorul iti va recomanda ce e mai bine pentru voi amandoua. Plus ca maine vine tati acasa 
Am vazut pozici frumoase cu Nerantula, Claudinna, Eva, AlyC, Sanziana, 300 si de mami Teomaria care nu a mai intrat demult pe forum.. Complimente mamici frumoase si radioase!
25+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
JulyMorning spune:
Chiar asa... piolica, maria, Boo, pe unde sunteti?
Boo parca urma sa plece in concediu, dar restul trupei?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
claudinna spune:
pup fete cu burtici!!
am si eu o intrebare...sau mai multe, legate de reducerea programului de munca
cele care ati obtinut, ce anume ati dus la serv??? au facut aia acolo comisie cu medicul de medicina muncii sa vada care va sunt conditiile si au judecat ei daca e cazul sa va scurteze programul, sau a fost suficient sa faceti o cerere insotita de o adeverinta medicala??
ca pe mine ma enerva azi un destept de la financiar si-mi strica ziua!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+
Florin Razvan
kllemi spune:
BUNA FETELE
toate burticile, cred ca a-ti si uitat de mine...... la cat de des intru eu mai ales sapt asta, nici nu stiu cu ce sa incep.......am fost la ECO si are mami o tititza forte frumusica si sanatoasa
cine ma trece si pe mine in listutza DPN este 11.10.2008
Pe deasupra mam mai 'procopsit' si cu o raceala de toata frumusetea, nu ma simt deloc bine dar tot sunt fericita
pt bebelina, mai ales ca asta neam dorit si eu si tati
20+
Nocom spune:
Salutare burtici,
M-am intors si ma tin de promisiune, numai vesti excelente avem!!!
Inainte sa le detaliez, multumesc pt sustinere burticutelor andeea_and, Kid, mami de alexa, angelynna x 3!!!

alinuscha, exact la timp, parca ai fi fost cu mine acolo!!!! 
asa, acum sa detaliem. Bebelina mea aramas tot fetita si sunt in culmea fericirii!!!! Am multe poze frumoase cu ea, o sa le scanez si o sa le postez!! Dna dr mi-a zis ca e lunguta si slabuta si seamana cu mine, asa ca manechin o face mama!!! Am 3 foi de masuratori, toate organele, toate componentele, totul este in limite.
O singura intrebare am la cele care au facut eco la 24 de saptamani, cate grame avea bebelul vostru? Ca mie mi-a spus ca este slabuta, dar nu ingrijorator, are 600gr.
In rest stiu ca mai era o discutie despre fluxul pe arterele uterine, la mine sunt RI dreapta: 0.59 si RI stanga 0.62. Cat trebuiau sa fie sa fie normale??/
Si o alta bucurie: colulmeu s-a mai lungit, de la 2.5cm acum are 3.1, deci nu mai sunt asa de stresata si mi-a mai scos si din medicamente, adica nu mai iau utrogestan ci doar 2 magne / zi si 1 elevit/2 zile!!
Eu m-am tinut de cuvant cu vestile bune, acum e randul meu sa tin pumnii pentru fetele ce urmeaza sa mearga. Si o voi face!!!
Va pupacesc pe toate!!!
23+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
claudinna spune:
kllemi, felicitari pt fetita!!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+
Florin Razvan
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by kllemi
BUNA FETELEtoate burticile, cred ca a-ti si uitat de mine...... la cat de des intru eu mai ales sapt asta, nici nu stiu cu ce sa incep.......am fost la ECO si are mami o tititza forte frumusica si sanatoasa
cine ma trece si pe mine in listutza DPN este 11.10.2008
Pe deasupra mam mai 'procopsit' si cu o raceala de toata frumusetea, nu ma simt deloc bine dar tot sunt fericitapt bebelina, mai ales ca asta neam dorit si eu si tati
20+
Ai grija cu raceala, bea multe ceaiuri si consuma lamaie cat cuprinde
22+ - 
Bebe
Eco