Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Poate stabilim si noi o intalnire si reusim sa venim mai multe...Eventual in wk, ca in cursul sapt unele lucram si nu putem ajunge....

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Zambetmic, imi pare sincer rau sa aud ca ai probleme. Dar cu monitorizare la cardio sunt sigura ca va fi totul in regula. Ai mare grija de tine

Andreea_and, ce frumoase sunt pozele! Arati bine, sa stii, esti zambitoare si ai mult tonus, felicitarile mele

Clau_geo, July, multumim pentru detalii, asteptam mai multe info. Si poze, bineinteles!

Babytza, suntem suparate pe Pampers pentru ca ne seaca reclama evervanta de pe forum care ne tot sare in ochi si ne blocheaza mesajele. Na' c-am spus-o!

Mi-e cam rau la stomac, am macat o punga intreaga de napolitate Joe. Ma enerveaza cand mananc dulciuri ca o scrofita. Si deja m-am saturat sa stau singura, numai maine vine sotul meu acasa . Am o stare enervanta de mini depresie...sper sa treaca pana maine.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau si July multumim mult pentru rezumat, super intalnire ati avut. Eu as fi venit mai mult sa va vad pe voi dar se pare ca a fost si utila nu numai placuta.
Angelyna iti doresc sa ajungi la mare, eu nu am apucat sa fac baie sau plaja dar oricum a fost placut, eu iubesc marea.
AmandaR te asteptam mai des pe la noi. Ce problema ai de a trebuit sa stai in spital? Multa sanatate oricum iti doresc!
Kid imi place cum gandeste sotul tau, in sfarsit un barbat care a inteles.
Andreutac mercic mult, din pacate kg in plus se vad si ele...
Irina multumim pt link, nu am apucat sa ma uit.
Babytza nu suntem nemultumite de firma respectiva, doar ca ne-a exasperat reclama care apare peste mesaje si te impiedica sa scrii sau sa citesti.
Nocom
Alinush, Anca ce mai faceti voi?

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Asta asa este... si pe mine m-a disperat reclama lor bagareatza....

Valentina 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by anca81

Zambetmic, imi pare sincer rau sa aud ca ai probleme. Dar cu monitorizare la cardio sunt sigura ca va fi totul in regula. Ai mare grija de tine

Andreea_and, ce frumoase sunt pozele! Arati bine, sa stii, esti zambitoare si ai mult tonus, felicitarile mele

Clau_geo, multumim pentru detalii, asteptam mai multe info. Si poze, bineinteles!

Mi-e cam rau la stomac, am macat o punga intreaga de napolitate Joe. Ma enerveaza cand mananc dulciuri ca o scrofita. Si deja m-am saturat sa stau singura, numai maine vine sotul meu acasa . Am o stare enervanta de mini depresie...sper sa treaca pana maine.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

fata trista si frumoasa! Pana vine sotul maine stam noi cu tine. Am vazut si eu pozele si la cat de bine arati poti sa mananci si 5 pungi de Joe, una pt mine please. Multumesc de complimente, eu nu prea am facut poze de cand sunt gravi si m-a lovit ca o sa ma intrebe Mina cand va creste cum arata mami cu ea in burtica si mai mult de-asta le fac, ca la cum arat as fugi mereu de camera

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Altfel ma miram pentru ca eu am folosit-o la fiica mea si am fost foarte multumita de ea. Chiar mi se pare cea mai buna de pe piata.

Valentina 22 +

Mergi la inceput

Andreea_and, esti o scumpa, ca de obicei . Dar nu mai vreau sa mananc atat de mult dulce, acum am citit ce spunea July legat de cat iti cere organismul. Dar cum faci diferenta intre cat e normal sa mananci si pofta excesiva? Ca eu nu ma pot pur si simplu opri cand vine vorba de dulce. Am mancat azi asa: cereale cu lapte - OK, juma' de kil de capsuni - OK, supa de pui - OK si o punga de Joe - nu e OK deloc. Si mi-e rau asa ca nu mai pot manca altceva nimic pe ziua de azi. Si nu mi se pare normal ca poate Carla ar avea nevoie si de niste proteine si vitamine insa eu mi-am luat toate caloriile din dulciuri. Hai ca v-am innebuni, merg la televizor

Intr-adevar, sunt misto chestiile alea de pe site-ul Pampers, m-au binedispus putin. Mai ales faza cu sughitul bb-ului.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by anca81

Clau_geo, July, multumim pentru detalii, asteptam mai multe info. Si poze, bineinteles!

Babytza, suntem suparate pe Pampers pentru ca ne seaca reclama evervanta de pe forum care ne tot sare in ochi si ne blocheaza mesajele. Na' c-am spus-o!

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Esti o scumpa , am devorat azi asa: o punga de mini croissante, cartofi prajiti cu aripioare crocante de la impinge tava, plus apa si suc pana acum.

Stai linistita ca de dat jos ...ohooo ai timp destul.

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Clau si July multumim mult pentru rezumat, super intalnire ati avut. Eu as fi venit mai mult sa va vad pe voi dar se pare ca a fost si utila nu numai placuta.
Angelyna iti doresc sa ajungi la mare, eu nu am apucat sa fac baie sau plaja dar oricum a fost placut, eu iubesc marea.
AmandaR te asteptam mai des pe la noi. Ce problema ai de a trebuit sa stai in spital? Multa sanatate oricum iti doresc!
Kid imi place cum gandeste sotul tau, in sfarsit un barbat care a inteles.
Andreutac mercic mult, din pacate kg in plus se vad si ele...
Irina multumim pt link, nu am apucat sa ma uit.
Babytza nu suntem nemultumite de firma respectiva, doar ca ne-a exasperat reclama care apare peste mesaje si te impiedica sa scrii sau sa citesti.
Nocom
Alinush, Anca ce mai faceti voi?

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Si eu iubesc marea, anul trecut am fost de 2 ori plus in Bulgaria... anul acesta e mai nasol, am zis ca sunt TSUNAMI daca intru in apa [:))]

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Angelynna, dar nu-mi fac deloc (adica aproape deloc) probleme cu datul jos, spun doar ca in loc sa mananc sanatos mananc dulciuri si nu-mi mai iau aportul necesar de vitamine & co. Nu ma mai bagati in seama, mini depresia e de vina. Da, si poate si faptul ca luni ma duc la doctor in Cluj si n-am idee daca ma interneaza in spital iar sau nu asa ca mi-am pregatit un bagajel azi, just in case.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput