Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
angelynna82 spune:
Zambetmic imi pare rau sa uad ca ai probleme, vezi ce zice dr cardio si sa faci intocmai cum spune el.
22+ - 
Bebe
Eco
_irina_ spune:
Stiu ca multe sunt suparate pe o anume firma de scutece, numai ca am gasit ceva interesant la ei pe site si nu ma pot abtine sa nu va arat si voua. Daca selectati lunile mai avansate, apoi un anume tip de miscare se vede cum se misca bb si cred ca putem asocia ceea ce simtim noi cu un anume tip de miscare.
<http://w w w .p a m p e r s . r o /ro_RO/swf/discovering/discovering.php?age=101>
24+ 
angelynna82 spune:
Andreea ce bine ca ai reusit sa mergi la mare chiar si in interes de altceva decat disctractie, poate reusim si noi anul acesta.
Amanda sarcina usoara si bebe sanatos.
Clau multumim pentru detaliile de la curs.
As vrea sa nasc natiral dar vom vedea cum decurge sarcina mai ales ca bebelina este maricica.
22+ - 
Bebe
Eco
babytza spune:
Irina ai dreptate. Este foarte interesant...
Dar de ce sunt fetele nemultumite de aceasta firma?? Eu sunt mai noua si am pierdut discutia probabil...
Valentina
22 +
Asa creste gandacelul nostru
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Stiu ca multe sunt suparate pe o anume firma de scutece, numai ca am gasit ceva interesant la ei pe site si nu ma pot abtine sa nu va arat si voua. Daca selectati lunile mai avansate, apoi un anume tip de miscare se vede cum se misca bb si cred ca putem asocia ceea ce simtim noi cu un anume tip de miscare.
<http://w w w .p a m p e r s . r o /ro_RO/swf/discovering/discovering.php?age=101>24+
ce frumos, la mine a dus mai intai mana la gurita pe urma la ochisori...intr-un final a deschis ochisorii si se uita pe acolo...poate poate
22+ - 
Bebe
Eco
alinushca spune:
Nocom Cam acum incepe ecografia, asa ca iti tin si eu pumnii!! 

clau foarte interesant. cred ca a fost foarte placuta intalnirea. ce altceva s-a mai vorbit? ![]()
Tre sa schimb si eu semnatura dar nu am timp 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+

JulyMorning spune:
Ajunsei si io acasa de la intalneala, nu m-am mai dus la birou, fuse prea fain ca sa ma mai acresc pe la munci ![]()
Miruna e de fapt MommyMagda iar Miruna este bebelina din burtica, asta pt clarificare ![]()
Clau a fost sufletul intalnirii, campioana la pus intrebari.
Despre cezariana versus nastere naturala n-a fost chiar o dezbatere, doamna doctor prezenta acolo a fost de parere, cum zicea si clau, ca mama ar trebui sa poata alege singura cum vrea sa nasca, nu sa fie obligata de medic. Zicea ca si la nasterea naturala exista o gramada de probleme care pot aparea dupa aceea: incontinenta urinara, prolaps de ... (ceva, am uitat ce
) si inca unele pe care nu le-am retinut. Taietura la cezariana, fie ca este verticala, fie orizontala in general nu se face si in muschi, pentru ca nu e nevoie de atata spatiu pentru a scoate copilul incat sa taie si muschiul. Zicea ca in intreaga ei experienta nu a vazut decat 2 medici care sa taie si muschiul, dar din pacate n-am mai auzit si motivele. Mie mi-a placut de ea: din ce spunea reiesea ca e un medic si o femeie care trateaza gravidenia ca o stare naturala femeii, nicidecum vreo boala contagioasa in care tre sa ne protejam pana nu mai putem
. A zis si de mancatul in cantitati mari si a diferite alimente, ca daca organismul cere, asta e... trebuie sa-i dai, inseamna ca ceva semnalizeaza el ca ii lipseste. Si a manca 5-6 mese asa-zis mici pe zi poate fi problematic, pentru ca incarcatura calorica/energetica a mesei poate fi destul de mare si atunci ajungi sa mananci poate chiar mai mult decat a-i manca in 3 mese.
S-a mai zis ca din saptamana 25 de sarcina ar fi bine ca actul sexual sa se petreaca de asa natura incat sperma sa nu mai intre in contact cu colul uterin pentru ca datorita continutului de progesteron poate conduce la contractii si de aici scurtarea/inmu'ierea colului. Insa suntem femei si nu trebuie sa ne privam de a ne simti bine, asa ca nu e nici o interdictie, mai ales ca se pare ca bebele simte placere in timpul orgasmului femeii ![]()
S-a vorbit si despre masaj in timpul sarcinii si in general este permis, dar trebuie sa ne asiguram ca este executat de un profesionist si cel mai bine ar fi sa ne intrebam medicul curant daca ne recomanda pe cineva. Graviduta isi poate face si singura masaj, la spate, la gambe, cam pe unde poate ajunge cu mainile. In cazul in care apar carcei sau contractii musculare, cel mai bine e sa aplicam presiune pe zona dureroasa cu degele mari. Daca este interesata vreuna din voi, avem datele de contact al terapeutului care a fost prezent la intalnire.
Hmm.. la sfarsit am primit cadouri: mostre de la mustela, vreo 2-3 carticele, o jucarie gonflabila, pliante, o suzeta.... si inca vreo cateva chestii.
Cam atat imi amintesc in plus fata de ce a zis clau. Mancarea a fost bine-venita si gratuita si ni s-au mai promis si alte intalniri, lunare.
A, da! Cine e interesata, poate scrie pe adresa revistei prevention orice fel de intrebari, ele vor fi redirectionate catre doamna doctor si sigur vor primi raspuns pe mailul personal :)
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

pe toate.