Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ILIA_99 maine este ziua ta . Eu nu cred ca intru maine. Ne apucam de camera si o sa fim tare ocupati.

LA MULTI ANI !!!!!
Sa fi fericita si iubita si sa ai un bb sanatos si frumos si destept...

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nocom felicitari, numai bine si la mai mare

Eu va invit la o salata de rosii, castravti, ardei gras, ceapa si branza.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

toate fetele
Am vazut si eu pozele, foarte frumoase mamici. Si platourile....

July, merci de explicatie si la toate celelalte care mi-ati spus cat v-a costat eco. Dar July, nu ne spui cum a fost painica?

Nocom si Klemmi, felicitari pentru fetite!!!!!!!!!!! Cam tarziu m-am trezit, dar m-am trezit

Teomaria, mare grija cu colul. Stai cumintica la pat ca in alte pozitii, adica in picioare sau stat pe fund, apasa micuta pe col si nu e bine.Sper sa fie bine la urmatorul control,dar daca cumva o sa mai fie probleme intreaba de cerclaj, ca daca e doar intredeschis inca il mai poate face.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Felicic felicitari pt intrarea in saptamana 20, mai ai un pic . Eu nu mai mananc mezeluri deloc, cu exceptia unui fel de kaiser afumat de la Luca care nu are aditivi/minuni d-astea. Si ala doar la paste, varza, etc. Mie doc mi-a specificat clar la inceputul sarcinii fara carne cruda, salam, somon afumat, sushi, dar de poftit poftesc doar la salamul ala de sibiu si cred ca pana la urma o sa cedez...
Andy galro , pana la urma am reusit sa adorm la loc si am dormit ca purcica pana la 11. Felicitari pt schimbarea semnaturii!
CD27 petrecere frumoasa maine si felicitari!! Casa de piatra! sa nu uiti de poze!
Teomaria imi pare rau sa aud de problema cu colul, stai linistita in pat si poate gasesti pe cineva sa te ajute cu piticii..Multa sanatate iti doresc!
Alina pai hai vino in Buc intr-un weekend si ne organizam in functie de asta..poate reusesc sa ajunga si alte mamici din afara Buc.
Dyanira super draguta mamica si burtica!
Musette stai linistita ca si eu ma trezesc in continuare pe spate si nu se intampla nici o tragedie..eu asa m-am saturat sa dorm pe stanga ca dupa ce nasc o sa dorm numai pe dreapta si pe burta, sac!
Nusha eu am colostru de prin luna a 3-a...sa vezi ce de lapte o sa am. Felicitari pt schimbarea semnaturii si tie!
Clau in cat timp ti-a venit tie comanda de LaRedoute? Salata cu branza ma apuc si eu sa fac acum, multumim.
July la si mai multi ani impreuna! And may his willy never die
Nocom inca o data felicitari

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Eu am fost ieri sa vizitez spitalul unde voi naste. Mi s-a parut excelenta ideea, astfel poti fi deja putin familiarizata cu locurile si nu te sperie cand ajungi acolo odata cu nasterea.
A fost multa lume si 2 moase care au tinut o prezentare si ne-au povesit:
- toate posibilitatile de nastere, avantaje-dezavantaje
- cum sa procedam cand suntem aproape de nastere
- am mai aflat ca alaptatul nu e chiar ceva usor si care merge din prima, trebuie invatat si exersat iar moasele acolo te ajuta si te instruiesc deja din primul moment
- am vizitat 2 sali de nastere, o sala de monitorizare unde ajungi inaintea nasterii si saloanele cu paturi
Noaptea exista posibilitatea sa dai copilul intr-o sala speciala in grija moaselor pentru ca mama sa doarma linistita. Sincera sa fiu nu stiu ce mama nu si-ar dori copilul mereu langa ea. Am vazut ca pentru mamicile cu sfarc foarte mic, exista un aplicator din silicon care-l pui pe san si prin care suge copilul si astfel nu te doare nici pe tine iar el e multumit ca are prin ce suge fara sa se chinuie.

Sala de nastere are un pat mare cu tot felul de setari pentru pozitie, multe aparate, o cada mare, o minge de gimnastica si un scaun maia din acela unde poate sta mama si tata pentru a diminua durerile contractiilor.
Pentru ameliorarea durerilor ne-au spus ca se poate folosi anestezia epidurala, acupunctura, aroma-terapie, statul in apa. Mamicile trebuie doar sa spuna ce prefera si ele se executa.
Nu stiu cum e in Ro dar aici partenerul are voie sa vina si sa asiste/ajute in tot timpul nasterii.
Pe al meu l-a speriat ideea, dar am pus-o pe o prietena de-a mea sa-i povesteasca ce mult a ajutat-o pe ea prezenta sotului la nastere si asa s-a mai convins si el.
Dupa sederea in spital (3-4zile) primesti o moasa din oficiu care vine acasa si te tot indruma profesional la alaptat, infasat, inbaiat si toate cele pe care o mama care e la primul copil inca nu stie.

Initial m-am speriat un pic cu gandul la ce ma asteapta, mai ales cand ne-a povestit ca durerile nasterii sunt de nedescris si nu se pot compara cu nimic din ce stim, dar daca am vazut ca atentia e indreptata asa mult catre mama si dorintele ei, m-am mai linistit.
Vorba voastra, nu suntem noi nici primele nici ultimele care trecem prin asa ceva.

Azi am sunat sa ma inscriu la un curs de pregatire pt. nastere si totul era ocupat . Mai caut in continuare...

toate mamicile frumoase

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Piersicutza wow!!!!! pai asa conditii mai zic si eu....ce bine de tine ca esti acolo si o sa ai parte de cel mai bun tratament! Super! Cand ma gandesc la noi cum este ma ia groaza ....dar asta e ...toate trec!!

Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Amanda painea s-a terminat aproape Al meu a mancat aseara si goala si la masa.. hihi. A iesit pufoasa rau si o idee mai spre cozonac pentru ca am pus lapte in loc de apa, dar e buna. Azi cre'ca trag un fel de prajiturica-cozonacel, cu zahar si suc de lamaie!

Piersicutza foarte frumos ce povestesti tu acolo despre spital si despre ajutoarele pe care le poti primi. Cat despre prezenta sotului/partenerului la nastere, asta vorbeam si cu fetele ieri la masa. Eu personal nu sunt foarte convinsa de beneficiile prezentei lui langa mine, sa ma vada chinuindu-ma in toate felurile, strambandu-ma de mama focului si cu ea expusa in cele mai exhibitioniste modalitati . Pe vremuri, cand femeia nastea acasa sotul era tolerat in casa in cel mai bun caz, asta daca nu era trimis la carciuma, nu prea era primit nici pe langa camera unde nastea femeia. Barbatii nu sunt construiti sa poata pricepe emotional prin ce trece o femeie in momentele alea. In cazul meu de ex, stiu sigur ca mai rau ar fi sa incerc sa-l conving sa participe, e o persoana destul de interiorizata iar sa ma vada pe mine suferind fara sa poata face mare lucru sa ma ajute....
Probabil ca daca barbatul e ceva mai in ton cu vremurile astea, asa zisul "metrosexual" al zilelor noastre, s-ar putea sa tolereze mai bine o astfel de experienta, dar al meu sigur nu! El a zis ca nici la cezariana nu vrea sa asiste ca sigur o sa-i stranga de gat pe medici ca ma taie

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sa va fie de bine intalneala fetelor, intr-adevar toate sunteti niste dragute!

Piersicutza, super idee cu vizitatul spitalului si acomodarea cu locul. Cu bebelul la sala moaselor sa stii ca e o idee f buna. Ai nevoie de f multa odihna dupa nastere, vei fi epuizata. Si asa prinzi puteri, daca dormi bine noaptea, ca acasa vei avea timp destul sa (nu) dormi cu bebe Sa stii ca eu am stat doar 2 nopti in spital, din care prima noapte dupa cezariana eram oricum droggy...asa ca acasa ajunsa dupa vreo 3 nopti imi doream sa ma intorc la spital sa las copilul cu asistentele

bb2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Felicic felicitari pt intrarea in saptamana 20, mai ai un pic . Eu nu mai mananc mezeluri deloc, cu exceptia unui fel de kaiser afumat de la Luca care nu are aditivi/minuni d-astea. Si ala doar la paste, varza, etc. Mie doc mi-a specificat clar la inceputul sarcinii fara carne cruda, salam, somon afumat, sushi, dar de poftit poftesc doar la salamul ala de sibiu si cred ca pana la urma o sa cedez...
Andy galro , pana la urma am reusit sa adorm la loc si am dormit ca purcica pana la 11. Felicitari pt schimbarea semnaturii!
CD27 petrecere frumoasa maine si felicitari!! Casa de piatra! sa nu uiti de poze!
Teomaria imi pare rau sa aud de problema cu colul, stai linistita in pat si poate gasesti pe cineva sa te ajute cu piticii..Multa sanatate iti doresc!
Alina pai hai vino in Buc intr-un weekend si ne organizam in functie de asta..poate reusesc sa ajunga si alte mamici din afara Buc.
Dyanira super draguta mamica si burtica!
Musette stai linistita ca si eu ma trezesc in continuare pe spate si nu se intampla nici o tragedie..eu asa m-am saturat sa dorm pe stanga ca dupa ce nasc o sa dorm numai pe dreapta si pe burta, sac!
Nusha eu am colostru de prin luna a 3-a...sa vezi ce de lapte o sa am. Felicitari pt schimbarea semnaturii si tie!
Clau in cat timp ti-a venit tie comanda de LaRedoute? Salata cu branza ma apuc si eu sa fac acum, multumim.
July la si mai multi ani impreuna! And may his willy never die
Nocom inca o data felicitari

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Andreea mie mi-a ajuns comanda in 9 zile si pot sa spun acum ca sunt multumita de ce am comandat. Pantalonii sunt super.
Pofta buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

Amanda painea s-a terminat aproape Al meu a mancat aseara si goala si la masa.. hihi. A iesit pufoasa rau si o idee mai spre cozonac pentru ca am pus lapte in loc de apa, dar e buna. Azi cre'ca trag un fel de prajiturica-cozonacel, cu zahar si suc de lamaie!

Piersicutza foarte frumos ce povestesti tu acolo despre spital si despre ajutoarele pe care le poti primi. Cat despre prezenta sotului/partenerului la nastere, asta vorbeam si cu fetele ieri la masa. Eu personal nu sunt foarte convinsa de beneficiile prezentei lui langa mine, sa ma vada chinuindu-ma in toate felurile, strambandu-ma de mama focului si cu ea expusa in cele mai exhibitioniste modalitati . Pe vremuri, cand femeia nastea acasa sotul era tolerat in casa in cel mai bun caz, asta daca nu era trimis la carciuma, nu prea era primit nici pe langa camera unde nastea femeia. Barbatii nu sunt construiti sa poata pricepe emotional prin ce trece o femeie in momentele alea. In cazul meu de ex, stiu sigur ca mai rau ar fi sa incerc sa-l conving sa participe, e o persoana destul de interiorizata iar sa ma vada pe mine suferind fara sa poata face mare lucru sa ma ajute....
Probabil ca daca barbatul e ceva mai in ton cu vremurile astea, asa zisul "metrosexual" al zilelor noastre, s-ar putea sa tolereze mai bine o astfel de experienta, dar al meu sigur nu! El a zis ca nici la cezariana nu vrea sa asiste ca sigur o sa-i stranga de gat pe medici ca ma taie

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Piersicuta super tari conditiile pe care o sa le ai, asa mai zic si eu sa tot nasti, insa sunt de cord cu July ca nu as vrea sa fie sotul langa mine cand nasc ca mi-e ca ramane traumatizat de ce vede, plus ca nu cred ca ar vrea nici el. Posibil sa stea pe parcursul travaliului dar atat.

Oricum felicitari pt conditii.

Mergi la inceput