Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

July nici al meu nu e el prea exteriorizat si nu-l vad cum m-ar ajuta acolo dar deocamdata imi doresc sa fie de fata. Iar daca in acel moment ma apuca vreo isterie, il trimit eu afara si cred ca va fi foarte ascultator. Prietena mea mi-a mai spus ca datorita lui, ea a reusit sa-si aminteasca mai bine desfasurarea evenimentelor cand le-a pus cap la cap caci ea singura isi cam pierduse mintile la propriu

kid vezi, tocmai de-aia ma bucur ca fiecare va spuneti parerea aici caci mamicile mai experimentate stiu mai multe. Ma gandeam eu ca serviciul acela sa dai copilul peste noapte la moase, nu o fi degeaba.

Mai adaug ca aici toate serviciile astea sunt pe asigurarea pe care o platesc eu lunar si nu trebuie sa platesc nimic in plus. Dar eu romanca ce mi-s, deja ma gandeam ce cadou sa-i fac moasei care se va ocupa de mine, si sigur o sa-i dau ceva.
Iar ca sa trec de la asigurarea generala la sectia privat, unde as primi loc intr-o camera doar cu un pat, cu dus, cu meniu la alegere, m-ar costa 2000 euro. Celelalte saloane pentru muritorii de rand sunt cu 3 maxim 4 paturi dar asa de mari ca te pierzi in ele.

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

piersicutza da, probabil ca depinde mult si de relatia fiecareia din noi pe care o avem cu sotul/partenerul. Stiu ca eu cat am avut probleme pe la inceputul sarcinii preferam sa ma duc singura la doctor si apoi vorbeam cu al meu, ii povesteam si discutam impreuna. Ma agita ceva ingrozitor :) Oricum, nota 10 pentru serviciile de care beneficiezi din asigurarea de sanatate. Cred ca daca te duci la un spital din RO si le zici ceva de aroma-terapie, ori esti cazuta din vreun film SF, ori te indruma spre sectia de psihiatrie.

Cand eram si io mai tanara si mai ne-experimentata si mai auzeam ca mamicile aleg sa doarma singure in salon, fara bebei, mai ales in primele zile de nastere mi se parea tare ciudat. Cand vad acum ce somn am in mine si ma gandesc cum as putea fi dupa... zic mersi daca exista serviciu d-asta

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cand am nascut eu nici nu era cu sistemul asta cu bebe in camera , dar eu cred ca e cel mai bine sa il lasi in salon cu ceilalti bebei.
Pe mine m-a ajutat foarte tare ca nu a fost fetita cu mine pentru ca asa s-a obisnuit cu program de masa si mi-a fost mult mai usor cand am ajuns cu ea acasa. Mai ganditi-va si la faptul ca este ultima voastra perioada in care sunteti singure. Dupa ce ajungeti acasa bebe depinde de mamica non stop.... Pot fi ultimele nopti dormite...
Eu am noroc de motata mea ca nu se trezea deloc noaptea. Dormea de la 12 pana la 6 cand era masa de dim. Dar stiu cazuri in care bebe confunda noaptea cu ziua si mamicile au facut muuuuulte nopti albe cu bebeii in brate...

Nu cred ca ne condamna nimeni daca apelam la moase pe timpul noptii..Avem o viata intreaga sa o petrecem cu ingerasii nostrii..

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am fost putin plecata si eu si ati zumzait un capitol si ceva. Mai are si omul treaba si abia-abia va prinde din urma :) Inca n-a, terminat, dar incercs a postez si eu aici :)

ratonelu la multi ani sotului! Nu ai PM activat inca. Daca imi dai o adresa de mail, iti scriu acolo. Poti sa-mi scrii si tu la buneasca@gmail.com.

CD casa de piatra si distractie faina pentru maine. Noi nu ne-am mai facut verighete de nici un fel, desi ne cam “streseaza” ai mei

babytza si tie casa de piatra, o sa mai am ocazia sa te urez pana in august [:D}

_giulianna_ felicitari pentru semnatura!

angelynna82 felicitari pentru bebelusa juscausa. Sa va faceti mari si frumoase :)

_irina_ mie in prima faza mi-au cerut sa le duc o adeverinta de la medical care ma are in evidenta, apoi cand le-am dus raportul medical si o hartiuta care zicea sarcina in evolutie 18 saptaamni mi-au zis ca era nevoie doar sa zic… Ori de zis le-am zis din luna a doua. Ia orice act care sa ateste o consultatie in timpul sarcinii si mergi cu ea la hr.

zambetmic la ce experiente neplacute in spitale de stat te referi ? Ti s-a intamplat ceva de curand?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

amanda bine te-am gasit! Sa ne scrii mai des; mai ales daca stai acasa, putem fi o companie simpatica :)

22+

Mergi la inceput