Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
JulyMorning spune:
La ultima nunta la care am fost, impreuna cu niste prieteni, le-am luat mirilor home cinema si un TV LCD. Momentan mirii stau cu socrii, dar le-am luat asta in ideea in care le pot cara cu ei, indiferent ca se muta in 2 sapt sau intr-un an.
Hm... eu zilele astea fac 11 ani de cand sunt cu al meu... da' nu mai stiu data exacta
. Imi aduc aminte ca la aniversarea de un an i-am luat o felicitare cu urmatoarea inscriptionare: "may your willy never die!" Hihihi... 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
Dya cu siguranta viata voastra se va schimba odata cu venirea bebelusului. El este cel care va fi centrul universului pentru voi, el este cel pentru care vei respira si vei muncii ca un sclav. El este cel care te va face sa zambesti doar gandindu-te la el....El va fi totul pentru voi ....Va fi dragostea voastra...sufletelul vostru....
Si nu trebuie sa te simti vinovata pentru gandurile astea...sunt normale...
Valentina
22 +
Asa creste gandacelul nostru
nushulica spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
nushu mobila aia de la unguri o gasesti la babydesign.ro. Dar e foarte scumpa fata de cat e la unguri.
_
Our future determines our past
Fasolicade S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
merci mult
uitasem care e siteul si nici nu l-am salvat
pai am vazut ca e mai scumpa da eu vreau sa iau doar modelul ca o fac aici la comanda si ma ajunge mai ieftin
oricum nu pot sa zic ca mi-a placut o camera intreaga adik toate piesele dintr-un set si o sa combin patutul de la un set cu comanda de la altul si tot asa
21+
DAVID
anca81 spune:
Alina, arunca un ochi www.dardenunta.ro" target="_blank">aici, poate vezi ceva dragut.
Mie mi-ar placea un aparat Espresso misto...daca te hotarasti pentru chestii de bucatarie, cred ca toata lumea le va cumpara mixere si prajitoare de paine, oale si seturi de servit masa ![]()
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
alinushca spune:
andy merci. ma gandesc la un set de pahare de cristal. ca cel mai frumos obiect din asta folosit uzual in casa mi se pare un pahar frumos si facut din cristal. trainicie, putritate. cu tembelizorul nu as vreau eu sa ii stric. ei nu prea sunt genul sa se uite la TV-eu si nici nu vreau eu sa ii tentez. People can be turned into vegetables by that thing! ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
20+

Piersicutza spune:
Salut burticutzelor
Am vazut si eu pozele de ieri, sunteti toate asa de frumoase si radioase, nu degeaba se spune ca gravidutele au o stralucire deosebita in ochi. Multumim mult pentru cele relatate. Va invidiez dar ma si bucur pentru voi ca ati ajuns acolo si ati plecat multumite.
Felicitari pentru schimbari de semnaturi, cresteti cresteti...
21+
Piersicutza
Nocom spune:
salutare si de la mine!!!
Chiar frumoase pozele de la intalneala. Eu v-am recunoscut, dar nu stiu cine este gravidutza blonda, cu parul prins in coada??? Sunteti super frumoase. Si mie imi pare rau ca nu am putut veni, dra daca organizam una intre noi fac pe ... in patru si tot vin!!
Multumesc tuturor pentru felicitari si gandurile frumoase despre fetita mea.
teomaria ai grija de tine, caci teo si maria pot si singurei acum... Ana are prioritateeeeee!!! pup
24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
clau_geo spune:
Nocom nici noi nu ne stiam cu domnisoara blonda, ne-am cunoscut acolo si este o graviduta de 30 s care va avea baietel. A fost o draguta.
25+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
Nocom spune:
ahaaaa, credeam ca mi-a scapat mie ceva....
cum spuneam am schimbat iar semnatura!!!! hihihihi
24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
alinushca spune:
quote:
Originally posted by anca81
Alina, arunca un ochi www.dardenunta.ro" target="_blank">aici, poate vezi ceva dragut.
Mie mi-ar placea un aparat Espresso misto...daca te hotarasti pentru chestii de bucatarie, cred ca toata lumea le va cumpara mixere si prajitoare de paine, oale si seturi de servit masa
O burtica mititica
Chiar ca e o idee buna. Mai ales ca de ea stiu sigur ca-i bautoare inraita. De cafea.26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
20+