Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
andy_galro spune:
nushulica felicitari pentru semnatura ...si la mai mare!!!
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
nushulica spune:
claugeo
merci ca mi-ai zis...mi-am inchipuit eu ca e normal dar m-am gandit sa nu fie prea devreme, oricum luni cand merg la eco vb si cu dr mea
anca
babytza daca vrei parola zi-mi sa-ti trimit pm 
vreau sa va intreb de mult si tot uit...la un moment dat a dat cineva aici un site unguresc parca cu mobila pentru camera de bebe, si era si un site romanesc care comercializa aceeasi mobila...mai stie cineva ce site era??ca vreau sa incep sa ma uit de dormitor pentru david da ce-am gasit eu nu prea imi place
multumesc!
21+
DAVID
angelynna82 spune:
Buna "dimineata"
Aseara am dormit bustean dupa ce am devorat cozonac cu lapte iar acum iar imi este somn ![]()
Felicitari feletor care si-au schimbat semnatura si sanatate multa pentru Teomaria.
la toate fetele
22+ - 
Bebe
Eco
nushulica spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
nushulica felicitari pentru semnatura ...si la mai mare!!!
Andreea24+
Andrei
BEBE al nostru
saru'mana ca te-ai gandit la noi!!!
felicitari si voua pt saptamana 25
ce mari sunteti!!!
21+
DAVID
alinushca spune:
Offtopic: merg la o nunta la biserica numai saptamana viitoare si as vrea sa iau un cadou pentru proaspetii casatoriti. Ce idei aveti? Ei se vor muta in vreun an asa... in casa noua.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
20+

JulyMorning spune:
nushu mobila aia de la unguri o gasesti la babydesign.ro. Dar e foarte scumpa fata de cat e la unguri.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andy_galro spune:
alinushca noi la nunta am primit printre altele seturi de farfurii si de oale, tacamuri....stiu ca suna cam banal...dar chiar daca nu le folosim chiar acum, ne vor fi foarte folositoare pe cand ne vom muta la casutza noastra(care deocamdata este in constructie)....si cred ca e foarte fain sa ai lucruri noi cand te muti...alte idei, ce sa zic...si in functie de cat de bine ii cunosti si ce stii ca au sau nu: DVD, aparat foto(astea sunt mai scumpe)...cred ca cel mai bine este sa mergi prin oras sa te uiti si cu siguranta iti vor cadea ochii pe ceva....spor la ales!!!!!
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
dyanira spune:
Clau mai ai pana sa te rostogolesti....Si stai linistita ca te prind si eu din urma am pus si eu deja 6 kg si credeam ca nu o sa pun prea mult dar se pare ca nu scap sub 15
Anca , Andysarumana pentru laude!Chiar ma simt fericita sa stiti, mi se pare ca e un lucru minunat sa devii mama chiar daca in unele momente se impletesc sentimente de teama canu o sa ma descurc cu BB , ca nu o sa mai fie la fel aceeasi relatie cu sotul meu ca noi suntem obisnuiti doar noi 2 deja de 9 ani!Si bineintels sentimente de teama legate de nastere cum va fi , cum va trece...etc.Intelegeti voi.
Sa imi spuneti daca si voi va ganditi ca viata voastra se va schimba dupa venirea lui BB ca nimic nu va mai fi la fel, eu ma gandesc dar apoi am un sentiment de vinovatie ca si cum BB ar sti ca ma simt amenintata de prezenta lui.Off Doamne cate ganduri de garvidutza cu un singur neuron functional
Diana
27+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
Diana oricum tu esti inaintea mea cu 2 saptamani si ai mai putin cu 4 kg asa ca stai bine bine, eu sper sa scap sub 20 
25+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea

Valentina