Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am pus si eu o poza in albumul meu dar este destul de veche...NU stiu cum de a ratat-o Tina si nu a sters-o si pe asta....

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la mine burtici si cate un pt. fiecare, fara exceptie!!
Super pozele de la intalnirea de ieri, sunteti niste mamici f. frumoase, radioase si cu burtici maricele!! A mea nu e asa mare, dar promite....
Teomaria, ai grija de tine si de bebe, stai cumintica in patut si totul va fi ok.
CD, iti urez casa de piatra si petrecere frumoasa dupa si nu uita sa ne pui poze!

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Saru-mana frumos insa m-am cam rotunjit incep usor usor sa ma rostogolesc

Si mie mi-au placut pozele. Si nu te rostogolesti! Inca! Dar poate la nastere asa e mai bine. Ca organismul trece prin maaaare consum de calorii atunci(la nasterea normala). Mi-e imi e asa de lene ca nici nu ma invrednicesc sa pun si niste poze cu mine.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diana, am vazut cele 2 pozici! Ce mamica frumoasa !

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

dianamultumesc...eu sunt tare mandra de burtoiu' meu mare...si tu nu te mai feri de poze ca arati bine exact ca o mami super fericita!!!

Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!

azi am schimbat semnatura am intrat in sapt 22 si tot de azi avem si colostru adik de azi noapte mai excat, ca m-am trezit cu tricoul patat de dimensiunea unor monezi cam devreme cred...sau aveti si voi deja?

teomaria ai mare grija de tine si de bebe stai la pat cat poti de mult, nu are cine sa te ajute cu ceilalti 2 copilasi?sa-i trimiti pe la bunici la tara vreo saptamana poate...

anca marimile la redoute corespund in mare adik eu la haine nu prea am luat tepe, sa nu te bagi la papuci in schimb ca am eu o gramada de per noi pe care nu le pot purta ca mi-s mici....mai ales la pijamalute si la tot ce e din material cu elastan nu-i pb iti iei aceeasi marime ca si aici

eu am dat alataieri o comanda cu niste sandalite joase si vreo 2 bluze din astea largi sper sa ajunga pana la reduceri si vad eu atunci ce mai iau

alinush sa treaca supararea de la serviciu , hai ca mai avem un pic si scapam

ma duc sa mai invart in gemul ala deja ma enerveaza cate drumuri fac la bucatarie

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor dar nu ma bagati deloc in seama.... Vreau si eu sa va vad ....Chiar nu ma iubiti deloc ?????? Ma ignorati total ....Imi spuneti si mie pe ce intru va roooooooog..

Valentina 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Alinush dulce

Nushu dr zicea ca e normal sa apara aceste svurgeri dar ca e bine sa nu masam masmelonul intentionat ca sa nu inceapa sa curga rau.
Deci fii linistia ca e normal

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nusha, multumesc pentru raspuns . Felicitari pentru semnatura

Babytza, ti-am trimis datele contului pe privat.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by babytza

Fetelor dar nu ma bagati deloc in seama.... Vreau si eu sa va vad ....Chiar nu ma iubiti deloc ?????? Ma ignorati total ....Imi spuneti si mie pe ce intru va roooooooog..

Valentina 22 +

Intri pe webshots. Contul este "mamici2008". Parola la fel ca la contul de DC.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput