Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc pentru PM!!!!
Acum ma delectez cu pozele si cu un castron mare de cirese

Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza.

teo imi pare rau sa aud ca te-ai speriat asa cu chestia asta. stai cuminte in pat si gandeste foarte pozitiv. noi iti trimitem cele mai bune ganduri sa se linisteasca colul nazdravan!

andy, felicic felicitari pentru bebeii maaaari!

Eu-s deprimata ca sunt la munca si azi... si nu mi se prea arata liber prea curand. Si am o shefa nasoala austriaca (pleaca la final de luna care nu cred ca o sa mai imi dea ceva facilitati). M-am plictisit de jobul meu in ultimul hal. Poate ma mut la CD sau la 300 dupa ce termin cu aceasta minunata companie americana...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele de la intalnire!!!!Acuma sa intervina una din fete si sa ne spuna care cum sunt in poze!Eu incerc sa ghicesc dar nu stiu daca nimeresc:cred ca cea in rochie albastra e July, cea in negru slabuta o fi felicic?Mai departe nu ma mai incumet ca nu stiu dac aam nimerit si pana acum.
Andy m-am uitat si pe pozele tale si ai o burtic ade toata frumusetea!!!Felicitari!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Musette, Andreea si toate celelalte care veti putea veni la urmatoarea intalnire, va asteptam cu drag.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Foarte frumoase pozele de la intalnire!!!!Acuma sa intervina una din fete si sa ne spuna care cum sunt in poze!Eu incerc sa ghicesc dar nu stiu daca nimeresc:cred ca cea in rochie albastra e July, cea in negru slabuta o fi felicic?Mai departe nu ma mai incumet ca nu stiu dac aam nimerit si pana acum.
Andy m-am uitat si pe pozele tale si ai o burtic ade toata frumusetea!!!Felicitari!

Diana

Diana m-ai botezat asa ca astept mielul cea in albastru sunt eu.

vezi ca scrie ordinea un pic mai jos sub poza

Mergi la inceput

Claudau mielul !!!Esti tare frumoasa si vesela

Diana

Mergi la inceput

Am pus si eu 2 poze ca sa ma vedeti si pe mine!!!
Mai caut prin calculator si mai pun!!!
Nu am facut prea multe poze nu tsiu de ce d ar parca nu prea imi place cum arat asa mare

Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Claudau mielul !!!Esti tare frumoasa si vesela

Diana

Saru-mana frumos insa m-am cam rotunjit incep usor usor sa ma rostogolesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Vreau si eu sa va vad.....Pe ce tb sa intru ?

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns touchy spune:

buna dimineata, burtici! sunt noua pe forum. ceva mai devreme am scris un mesaj si nu l-am sters eu, dar vad ca a disparut.. mi l-a sters cineva? e posibil? oare nu se mai accepta noi utilizatori???
sunt si eu insarcinata in 24 de saaptamani si o zi, port in pantece o bebelusa superba pe care o iubesc enorm..
intrasem, initial, pt claudinna ca sa-i raspund la o intrebare.
claudinna, poti sa-ti reduci programul de lucru in baza ordonantei de urgenta de urgenta a guvernului nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, art 13 .. vezi aici; http://www.protectiamuncii.ro/legislation/oug_96_2003.shtml
eu mi-am redus programul incepand cu sapramana 21 in felul urmator; am, prezentat la servici o adeverinta medicala eliberata de catre medicul de familie, impreuna cu cererea de rigoare, in care doream reducerea de program la 1/4 din cele 8 ore lucrate zilnic.
OUG 96/2003
Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
am colege care si-au redus programul de lucru incepand cu sapt 19 de sarcina, deci nu cred sa fie probleme.

Mergi la inceput