Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
andy_galro spune:
teomaria imi pare rau pt. incidentul tau....ai mare grija de tine...iti doresc multa, multa sanatate
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Teomaria
imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Sunt insa sigura ca daca vei urma sfatul medicului va fi bine, DD are grija de noi si de bebelushii nostri.
CD27, casa de piatra si sa ne pui multe pozici!
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
babytza spune:
TEO ai grija de tine ...Multa sanatate si te asteptam cu vesti mai bune... Sa dea Dumnezeu sa nu mai ai probleme.
Valentina
22 +
Asa creste gandacelul nostru
clau_geo spune:
Teo imi pare rau pt tine si sper sa se rezolve cat mai repede problema. Ai mare grija de tine.
CD fara emotii mai pisi ca altfel o sa fii stresata maine si tu ar trebui din contra sa fii cea mai fericita si radioasa
fa-ti gherutele si relaxeaza-te azi.
25+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
alexa si mami spune:
neata gagici! Ma bag si eu la o cafeluta cu lapte:) Am vazut gravidutele superbe de la intilneala
vreau si eu sa ma vad cu voi 
alexa si
mami
dyanira spune:
Neata burtici!
Astazi ne-am trezit mai dimineata pe la 8 dar deja se pare ca ne-a apucat somnul....
Azi sunt putin necajita ca m-am certat ieri cu mama care poate fi uneori super stresanta

In loc sa inteleaga si ea ca sunt intr-o stare mai speciala ea ma streseaza cu tampeniile ei.Ieri imi tot spunea sa nu ma mai merg des la medic ca dau banii de pomana...de parca erau banii ei!!!!Offf ce tare m-am suparat!
Fetelor v-am auzit ca v-ati tot uitat la poze si vreau si eu....Cine imi trimite contul comun si parola pe PM?Ca banuiesc ca acolo sunt pozele.
Va pupacesc pe toate si va urez o zi minunata!!!!
Ah si sa nu uit :FELICITARI NOCOM pentru vestile super bune!!!
Diana
27+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
touchy spune:
buna dimineata, burtici! sunt noua pe forum, sper sa ma primiti si pe mine printre voi, mai ales ca am un bebe de 24 de saptamani in burtica.. o fetita frumoasa pe care o iubesc mult, mult, mult! 
musettepink spune:
Neata!!!!!!
Nocom felicitari pt bebelina frumoasa!
Klemi felicitari pt bebelina!
Andreea and ma simt mai bine azi,ieri am dormit ca un prunc toata ziua si azi nopate la fel,dar ma oftic ca ma trezesc mereu pe spate,parca si tu ziceai ca ti se intampla.Si in definitiv care e faza?de nu putem dormi pe spate?
Teomaria sanatate multa!!!!!!!!
Andy galro felicitari pt semnatura!!!!!!!!
Felicic vazut pozele si acu imi pare rau ca nu am tras de mine sa vin si eu....ce de mancare si de cadouri v-au dat....ce mai am ratat o intalneala pe cinste!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+
LUCA
andy_galro spune:
diana ai PM
musette ...multumesc
...eu cred ca mai tarziu e faza cu dormitul pe spate...adica acolo pe la 8-9 luni cand burtica este sus si ne este mai greu sa respiram pe spate....in fine...eu nu imi fac probleme din astea....nu te mai stresa din orice si ai grija de tine, ok?
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"