Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Neata la toate burticile,
Felicic, hai ca la tine ma gandeam acum cand am citit de programarea lui July..si ma gandeam sa ii scriu eu sa ti-o rezerv
.Am vazut ca tu esti in 19+, asa ca pe 1 iulie ai avea cam 23+? Asa ma duc si eu saptamana viitoare, tot la 23+ 6 zile
22+
bebe David
mercic, dar este vb de clau, am vb deja pe PM si a fost draguta si mi-a cedat-o. Acum ea face formalitatile, iti dai seama ca nu aveam cum s-o ratez Este perfecta ca si data, eu cautam ceva intre 20-23 sapt, Tutu m-a chemat la 20, fac una la iosup si asta doar asa, ca-i la herghe. 
Vasile19+
bibinika
foto
andy_galro spune:
Am uitat sa va spun ca ieri ni s-au incheiat 24 de saptamani iar de azi suntem in sapt.25!!!!! Yupeeeee!!!! Am mai crescut un pic!!!!

Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
felicic76 spune:
felicitari andy! sa cresteti si mai mari !si noi am schimbat ieri, am implinit 20 saptamani, am ajuns la jumatate

alinushca: si tu tb sa schimbi!
Vasile
19+
bibinika
foto
anca81 spune:
M-am trezit si eu, buna dimineata! Dau o cafea cu lapte, cine doreste.
Azi ajunge si sotul meu acasa, in sfarsit, am capiat aici singura intre pereti
.
Mey, sa stiti ca eu mai mananc sunca crud uscata, gen prosciutto, bine nu in fiecare zi dar din cand in cand ma loveste pofta. Si de asemenea, cate o conserva de ton. Lactate doar pasteurizate, inclusiv branza, dar chiar nu fac un capat de tara daca mi se face pofta de ceva. Si chiar si pate de ficat am mancat de vreo doua ori de cand sunt
. Hihihi, m-am cantarit dimineata, am fix 6 kg in plus luate de la inceputul sarcinii
.
Nushulica, vreau sa te intreb daca marimile de la Laredoute corespund cat de cat cu cele romanesti. Vreau sa-mi iau niste pijamalute si as alege marimea 38/40, oare mi-or fi mari?
Andy, felicitari pentru semnatura. Ati crescuuuuuut!
Yupeeeee AMR 92 de zile, de azi in exact 3 luni ar trebui sa nasc. Sa ma ajute DD sa ajung cu bine pana acolo 
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
tzitziri spune:
Felicic, tu de ce nu schimbi semnatura daca zici ca ai implinit 20?Si te duci la toate eco,nu? Ajungi si tu ca mine cu 2 morfofetale inainte de Herghe, si lasat Herghe asa..de final..cireasa de pe tort
.Da..de Clau era vorba...am aruncat o privire pe poze si imi ramasese July in cap
...Felicic, da' tu de ce iti ascunzi burta dupa July?(de aia ramasesem "setata" pe July
)
22+ 
bebe David
clau_geo spune:
Neata tuturor burticilor,
va invit la o cafeluta cu lapte si niste chec cu ciocolata :)
July si Feli ati fost de nota 10 atat cu povestirile cat si cu pozele
de la intalnire. July deja mi-ai facut pofta de paine de casa 
si noi am vrut sa cumparam o masinarie insa mereu au intervenit alte achizitii asa ca am tot amanat-o. Sper sa nu treaca anul si sa ne luam si noi una.
Andy si Feli felicitari pt semnaturile noi si aveti mare grija de burtici sa creasca mari 
Anca esti tare de tot cu 6 kg, iti tin pumnii sa nu iei prea mult si Carla sa fie totusi mare si sanatoasa.
aaaa si legat tot de discutiile de ieri de la intalnire:
- pt constipatie doamna dr. ginecolog zicea ca daca inainte de sarcina o cafea dimineata avea efect sa continuam sa bem si acum deoarece nu face rau bebelului intr-o cantitate mica (150-200 ml cafea cu lapte).
25+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
babytza spune:
Buna dimineata burtici! 
Va urez o zi buna si sper diseara sa reusesc sa vad si eu pozele de la intalnire, ca aseara nu am mai intrat si la servici nu imi permite server-ul sa le deschid.
Va poooooop
Valentina
22 +
Asa creste gandacelul nostru
CD27 spune:
Neatza burtici, noi ne-am trezit devreme nu mai avem somn, o fi din cauza emotiilor, ca maine e cununia ![]()
![]()
Multumim de informatii fetelor caqre au fost la intalnire,suna chiar interesant si revista prevention am mai citit-o, imi pare rau ca nu am ajuns si eu, data viitoare imi iau liber si vin cand se mai face vreo intalnire, da-l incolo de serviciu
, m-am staurat de It vreau sa stiu mai multe de bebici ![]()
Ma duc sa fac baitza si sa pap, apoi ma duc sa-mi fac gherutzele ca parca sunt o pisica jigarita, asa unghii am
. Apoi ma intorc la voi, ca de muncit nu mai muncesc azi 
A...am primit deja 3 cadouri de cununie: un set de lenjerie, rosie,foarte frumoasa, o pilota cu fulgi hi hi si un storcator de fructe si legume, pentru Mikul sa bea suc bunnn![]()
![]()
teomaria spune:
buna, fetelor!!!Intru pe fuga sa va scriu si eu 2-3 randuri(sa nu ma dati disparuta)!!
Scuze ca n-am mai intrat de ceva vreme, dar sunt consemnata la pat.V-am citit mai pe diagonala, insa de scris n-am avut starea necesara.La ultimul control (vinerea trecuta) dr. mi-a zis ca am colul pemeabil la1/2inferioara , in rest intredeschis;placenta anterioara jos inserata, asa ca ne-a dat tratament 3utrogestan/zi + 3no-spa/zi, calciu cu vit.D si repaus cat incape.Dar urmatoarele 2 zile sambata si duminica au fost ceva mai agitate cu copii (Maria a avut spectacol cu gradinita la mall la"Piticul de ciocolata", iar a doaua zi i-am scos putin in oras ca era ziua lor), in cosecinta m-am ales spre seara cu contractii si dureri de spate.M-am speriat suficient si de luni stau numai in pat ,atat cat se poate cu 2 copii care in permanenta au nevoie de cate ceva(dar nu s-a mai repetat incidentul),Ana e ff.miscareata ceea ce ma face sa cred ca e bine.Saptamana viitoare mergem la control iar si speram ca va fi mai bine.
Va pup
dulce pe toate!!!Ma bucur de fiecare data cand vad ca veniti cu vesti bune!!S-aveti grija de voi!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
24+ cu
ANA
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
andy_galro spune:
Multumesc clau_geo, felicic, anca....d-ne ajuta sa ajungem toate la 40 de saptamani cu bine si apoi sa punem poze cu bebeii nostri dragi! Nu mai avem mult fetelor!!!!
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

,