Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

de aratat, arata minunat! Inca nu am taiat-o, ma gandesc sa-l astept pe al meu sa-i arat minunea . De fapt miroase ceva intre paine si cozonac... acu' am fost si am mangaiat-o nitel

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

da e mai bine s-o tai mai tarziu abia se mai raceste oleak sa nu se incruzeasca, pofta buna!

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by claudinna

multumesc mult fetelor de raspunsuri!! ba m-ati ajutat!!
si mie tot asha mi-au aprobat reducerea programului, dar am un financiar cu capu mare care interpreteaza legile cum vrea el, se pare. cica ii tr nu stiu ce dosar de la medicina muncii...bla, bla...si ca n-as avea dreptul la program de lucru redus ca am conditii normale de munca, nu conditii grele...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

financiarul sa-si scoate capul dintre urechi, este vb de protectia maternitatii, nu de conditii speciale de munca ptr gravide(mediu toxic etc) atunci ar tb medicina muncii si pb ai obtine 3-4 ore de munca pe zi sau concediu medical pe toata perioada sarcinii datorita conditiilor de munca imposibile. Sunt chestiuni separate, tu da-i hartia si atat, asteapta ziua de salariu si daca nu respecta, da-i cu legea in cap

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

vecinico: m-ai "suparat" cu mangaierile! sa aveti pofta si de-abia astept masinaria!(sa-mi spui cum a iesit si astept primul cozonac!
nushulica, claudina: si noapte buna!

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noapte buna si de la mine! ma retrag sa mai mananc niste tarate si la somn!

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Eu is in mutari cu birourile si sunt franta nu de carat ca pt asta erau oameni dar pur si simplu de toata nebunia si statul in picioare

Nocom felicitari pt fetitza sanatoasa

Felicic super pozele de la intalneala. Vroiam si euuuuu
Sa va fie de bine ce ati papat. Poate scrieti si la poze numele burticilor frumoase ca sa va stim

Ma enervati cu piinea de casa, ma duc sa halesc pepen galben

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Neata burtici, eu am cazut din pat si nu mai pot dormi de la 6, asa ca va servesc eu azi cu laptic, poate poate adorm la loc sau cu cine vrea.
Super pozele de la intalneala, eu v-am recunoscut pe toate si sunteti niste frumoase si radioase! Felicic unde bagi mama atata mancare ca nu se vede?? Tu ziceai ca mananci salam de sibiu..pai eu poftesc la el de cand am ramas gravi da stiu ca am citit pe eticheta ca e din carne crud uscata si din cate stiu n-avem voie...da m-as risca...
July m-ai convins, cum prind sotul liber il pun sa-mi ia masina de facut paine.
Nushu multumim, am eu tot felul de gemuri pe-aici ca sotul mananca dar cand ai zis m-am gandit la mirosul de dulceata facuta in casa mmmmmmm asa, putin calda...hai ca chiar zici ca am cazut din pat, numai la mancare ma gandesc.
Laureta mai aveti mult cu mutatul?
Musette sper ca azi te simti mai bine .

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Felicic unde bagi mama atata mancare ca nu se vede?? Tu ziceai ca mananci salam de sibiu..pai eu poftesc la el de cand am ramas gravi da stiu ca am citit pe eticheta ca e din carne crud uscata si din cate stiu n-avem voie...da m-as risca...
25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

decat salam din ala de vara, rustic sau mai stiu ce minune care si miroase a usturoi si este facut din resturi si aditivi, mai bine un salam bun. Cu ce avem voie sau nu, eu am mai spus ca sunt pe pricipiul ca orice consumat cu moderatie nu are cum sa faca rau si ma feresc de chestiile flagrante, conserve, lapte nepasteurizat, etc, dar de gratare, micii, chestii care sunt la limita 'crudului' nu pot sa ma lasPoti sa mananci linistita 3-4 feliute, iti faci pofta , ca ieri, la intalnire, nu a zis nici un dr din cei prezenti sa se ia prosciuto si branza de pe masa. Si manca si dna dr care era gravida in 7-8 luni.
laureta: parca am scris pe acolo care cum suntem
clau: te-ai trezit? ca io-ti fac curte

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Andy galro multumesc mult, si eu ti-am admirat pozele in repetate randuri si chiar ma gandeam ca ne asemanam nu numai la nume. Pai eu de burta sunt mandra, de restul ma plang .

Clau multumim de completari, foarte interesant. Asteptam si noi pozele, hai Felicic!
Ma bucur ca dr tau a zis ca esti ok, si mai ales ca v-a dat liber la , hi hi hi cred ca vei fi mai ocupata de acum incolo.
Iepurila eu am simtit-o clar pe bebelina la 20 saptamani dar nu e o regula si nici acum nu o simt asa des ca alte fete de aici. Doar din cand in cand sa imi aduca aminte ca e acolo si e bine.
Alinush pai incearca si tu un concediu medical ceva daca se poate..prea multa oboseala si stres nu face bine la bebe.
Irina ti-as trimite eu dar nu ai pm activat...
Nushu maine ne servesti cu gem?

25+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Andreea este o scumpica sper sa avem si noi parte macar de cateva nopti de calitate deoarece nu vreau nici sa risc prea mult si sa apara probleme.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toate burticile,

Felicic, hai ca la tine ma gandeam acum cand am citit de programarea lui July ..si ma gandeam sa ii scriu eu sa ti-o rezerv.Am vazut ca tu esti in 19+, asa ca pe 1 iulie ai avea cam 23+? Asa ma duc si eu saptamana viitoare, tot la 23+ 6 zile

22+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata dragelor!!! Va pe toate!
andreea_and sa stii ca si eu am zile cand ma trezesc la 6 si apoi pe la 8-9 mi se face un soooooomn.....dar asta e....probabil ca asta va fi si programul lui bebe....eu inca ma bucur ca nu ma trezesc noaptea sa mananc ci doar sa ma duc la baie...multumim de cafeluta

Andreea23+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput