Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by claudinna

deci nu stie nimeni sa-mi zica si mie de faza asta cu reducerea programului??

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

nu am fost pe faza, scuze, dar daca vrei reducerea prog la 6 ore, p platit integral ca 8 ore, medicul de familie tb sa ti-o dea. S-a punctat la intalnire, iar ti tb s-o duci la serv personal
sper ca nu bat campii si tu sa vb de altceva, dar nu prea am citit din urma

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Claudia, eu am dus adeverinta de la medicul de familie si atat. Stiu ca se mai poate scrie si o cerere de mana, dar depinde cum te intelegi cu cei din conducere. Mie mi-au acceptat-o asa, nu au chemat nici un doctor de medicina muncii care sa confirme sau mai stiu eu ce. Sorry ca nu te pot ajuta.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

vecinico: credeam ca v-ati culcat! monica zicea ca merge in grecia, in Thassos? Ca am vazut la stiri ca este epidemie de bruceloza in insula si se recomanda evitarea zonei....si parca am vazut aici ca destinatie de vacanta.....

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

ce sa ma culc, bre... al meu e pe autostrada, conduce.. .si la ce stil are, pana nu ajunge nu ma calmez. Asa ca am facut painica in casaaaaaaaa, iupiiiiiiiii!!! Acu' am scos-o din masina, am lasat-o sa se raceasca sa sap in ea, sa vad ce spanac am facut. Si, evident ca neuronul meu gravidos nici macar niste ingrediente nu a putut pune ca lumea, unele peste altele. Am primit la masina o lingura si o lingurita din plastic, pentru masuratori. La reteta scria sa pun 2 lingurite... datorita faptului ca pagina era inclinata cam cu 10 grada fata de pozitia de 90 de grade, eu am ajuns sa pun 2 ditai lingurile Ma rog, mi-am bagat mana pana la cot, am scos ceva de acolo, sper sa nu fie ca porcu' de sarata

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

ce sa ma culc, bre... al meu e pe autostrada, conduce.. .si la ce stil are, pana nu ajunge nu ma calmez. Asa ca am facut painica in casaaaaaaaa, iupiiiiiiiii!!! Acu' am scos-o din masina, am lasat-o sa se raceasca sa sap in ea, sa vad ce spanac am facut. Si, evident ca neuronul meu gravidos nici macar niste ingrediente nu a putut pune ca lumea, unele peste altele. Am primit la masina o lingura si o lingurita din plastic, pentru masuratori. La reteta scria sa pun 2 lingurite... datorita faptului ca pagina era inclinata cam cu 10 grada fata de pozitia de 90 de grade, eu am ajuns sa pun 2 ditai lingurile Ma rog, mi-am bagat mana pana la cot, am scos ceva de acolo, sper sa nu fie ca porcu' de sarata

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

auzi, da' miroase in casa a paine calda? ca pe mine asta ma intereseaza mai mult Daca nu iese, nu iese, mananc paine din comert, da' sa miroasa a paine calda in jurul meu!

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

miroase de numa'-numa'. S-a simtit inca de cand era in masinuta, apai cand am scos-o

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

miroase de numa'-numa'. S-a simtit inca de cand era in masinuta, apai cand am scos-o

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feli miroase din momentul in care incepe coacerea si tine mirosul cel putin o ora noi la inceput cand am luat masina abia asteptam sa fie gata si o mancam goala sau cu pate si rosii si nu eram gravida atunci

july felicitari pentru prima painita facuta in casa!!! cum a iesit?e crescuta? ca la mine prima a fost dezastru, dar pe urma am stiu exact ce gresisem si au iesit bune(nu puneam destula faina ca nu o cantaream puneam din oki)

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc mult fetelor de raspunsuri!! ba m-ati ajutat!!
si mie tot asha mi-au aprobat reducerea programului, dar am un financiar cu capu mare care interpreteaza legile cum vrea el, se pare. cica ii tr nu stiu ce dosar de la medicina muncii...bla, bla...si ca n-as avea dreptul la program de lucru redus ca am conditii normale de munca, nu conditii grele...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

Mergi la inceput

de aratat, arata minunat! Inca nu am taiat-o, ma gandesc sa-l astept pe al meu sa-i arat minunea . De fapt miroase ceva intre paine si cozonac... acu' am fost si am mangaiat-o nitel

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput