Mamici norocoase de sept-oct 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

aveti poze de la intalnire aici http://good-times.webshots.com/album/563702032lufIWL
ptr admirarea vedetelor dupa pofta inimii va tb sa cumparati revista

alinushca: felicitari inca o data ptr bebe, iti imaginez ca te stresez cu masuratorile sapt viitoare, da?

nocom: vezi mai mami ca-i totul ok? sa va traiasca bebelina manechin, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

fetele, fara nominalizare, va pup pe toate!

in legatura cu inatalnirea, in afara de compania selecta, sa stiti ca mancarea afost excelenta, iar eu nu am lasat sa se risipeasca nimik, am mancat si ce n-au vrut fetele!V-ati prins ca intreb cu mancareaa eu am pus-o si am primit raspuns nesatisfacator

sa nu uit, dna dr a fost super, mi-a placut ca si-a spus parerea vs cezariana, fiecare mama ar tb sa aleaga cum naste, este optiunea ei, corpul ei si nu ar tb sa primeasca aprobari speciale daca isi manifesta dorinta de a face cezariana.
daca imi mai amintesc ceva, revin

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

n-am rezolvat nimic cu revista mami ca am uitat sa sun....soo ai bagat 6 chifleeiii lasa ca maine stau acasa si imi iau revansa si eu

andreea sigur ca va servesc eu v-as servi si la propriu dar sunt departe de voi, dar cred ca se poate cu fun curier , nu??

apropo am observat ca in zilele in care merg la serviciu deja pe la 1 sunt obosita iar pana la 5-6 cand ajung acasa sunt franta pur si simplu si bineinteles ca bag un somn pana pe la 8-9 seara si pe urma la 11 adorm iar(cum ar zice sotul meu|:"scoala-te ca sa te culci iar")...voi cum va simtiti in cursul saptamanii cand mergeti la munca?tot asa de obosite sau oi fi eu mai grasa si obosesc mai repede?

20+ DAVID

Mergi la inceput

feli nush de ce , dar, sincer cand am auzit ca ai fost si tu acolo mi-am inchipuit ca te-ai scapat in platourile aleasi deja salivam si eu ma gandeam beyy ce norocoase is fetele din bucuresti

offf si doar am frigiderul plin da parca cand esti servit asa pe tava e mai bun totul

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nusha, pai doar nu era sa le las sa se raceasca. Ca doar mi le-a trimis mama calde asa ca le-am papat pe toate. Am lasat zicala "e si maine o zi" pentru perioada de dupa sarcina, acum ne ghidam dupa "nu lasa pe maine ce poti face azi"

Felicic, am vazut pozele! Se pare ca a fost o intalnire reusita. Sunteti toate niste gravidute frumoase si radioase!

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

mi-am amintit, super cadouri si incerc sa le insir:
revista PREVENTION
carte gimnastica ptr gravide de anna selby
carte bebelusulsau prichindelul tau de anne marie mueser
trusa bayer cu forfecuta, penseta, unghiera si pila
oglinjoara(am uitat de unde)dar mi se pare ca are lupa
suzeta silicon Avent
set mustella creme(mama si bebe)
juralul viitoarei mamici
vacuta goflabila
port biberoane sau mancare bebe
tablete ptr igiena vaginala
revista PREVENTION
si poate isi mai amintesc fetele

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

aloooo cine-i graviduta cu toate bunatatile alea in fata??? bey da voi va jucati cu mine?? feli tu esti???

anca da chiar asa buna vb asta acum in sarcina cu :nu lasa pe maine ce poti face azi: o s-o transform in deviza mea

heiii maine fac 21+ yupiii suntem asa de mari(la propriu chiar m0am facut mare tare mi-e si rusine sa pun poze)

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor sunt super pozele de la intalnirea voastra!! Aratati foarte bine si radiati de fericire! Bravo voua!

Andreea23+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

feli nush de ce , dar, sincer cand am auzit ca ai fost si tu acolo mi-am inchipuit ca te-ai scapat in platourile aleasi deja salivam si eu ma gandeam beyy ce norocoase is fetele din bucuresti

offf si doar am frigiderul plin da parca cand esti servit asa pe tava e mai bun totul

20+ DAVID

stai linistita ca nu m-am dezmitit prosciuto, cascaval, pastrama, muschi file, rosii, castrav si branza de aia de care nu avem voie,bruschete cu somon(le-am mancat si pe ale magdei)placinta cu mere, cu branza si stafide, tarta cu fructe, croissant, salata

buuuuuun totul! si eu luasem si micul dejun, dar tot nu mi-a stat gura

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Asa ca m-am bucurat deoarece sotul pe 1 iulie nu e in tara si nu aveam nici un chef sa merg singura la eco. Deci cine doreste o programare la Herghelegiu la Sanador la ora 13.30 pe 1 iulie sa imi spuna si ii cedez programarea mea

clau, eu, ti-am trimis si PM
multumesc anticipat

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci nu stie nimeni sa-mi zica si mie de faza asta cu reducerea programului??

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan

Mergi la inceput