Timisoara, Impreuna! (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hellooooooooo! Ecoooooooou

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Daaaaaa.... te auuuud! Dar cred ca numa noi ce am mai ramas pe baricade.
Ma pregatesc sa plec la un primar, sa-l "consiliez". Si am un chef de numa, ca de la calmante o trecut durerea, da o si venit somnul.
Maria, si unde gasesc ceaiurile alea minune?
Katik pt conopida gratinata fierbi normal conopida si separat prajesti un pic de pesmet pe care-l amesteci cu un ou batut cu putin iaurt. Pui peste conopida fiarta smacul asta, amesteci un pciuletz, cat sa nu farami conopida prea tare, pui doua trei linguri de smantana, capacul si lasi la foc mic pana se incheaga oul.
Silva, pana la urma ce masina luati?

Restul trupei, numarati bani sau ....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si nu-l uitati pe Jerry al meu. Merci de voturile de pana cum, mai astept altele la:

http://www.tamagochi.ro/pet-Jerry-dulce-copil

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Am ajuns si noi acasa,fusaram plecate de dimineata buna fiindca io ca proasta am crezut ca Muschi are program de dimineata si cand colo avea de la ora 13.
Asa ca m-am dus pana la vara-mea ca sta in zona si la 13 m-am intors din nou la el.Nu are nimic in afara de muci,mi-o spus sa ii scot mucii cu ser fiziologic si batista bebelusului si sa-i pun picaturi cu antibiotic Ciplox si atata.
Apoi am fost la ai mei cat a fost potopul si ne-am intors acasa acum la 19,mis rupta de somn si Maya la fel ca nu a dormit decat 20 min in masina.

Kati eu fac altfel conopida.O fierb da sa nu o fierbi foarte moale,o pui intr-o strecuratoare mare la scurs.
Separat intr-un vas de iena il ung cu unt si pun pesmet peste toti peretii dupa care asez buchetelele de conopida.Intr-un vas bat 4-5 oua cu o cutie mare de smantana si vegeta/sare dupa care maglavaisul asta il torn frumos peste conopida.Cand este aproape gata scot din cuptor si pun cascaval ras sau telemea,ce am prin frigider.
Sper sa iti iasa faina.

Fetelor merg in pat ca mis muci.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

el fugitivo...
am vorbit cu Doris si e cu Radu la Judetean, il opereaza. acum e in operatie. abces pe colon. e cu febra 39 din ce zicea Doris, si era musai operatie cat mai repede sa nu dea in septicemie daca se rupea abcesul ala. de mai multe zile era pe calmante acasa. cand mai aflu detalii, io sau anda, bagam de stire aici.

dana, coada calului - in orice farmacie, marul lupului - in piata iosefin la taranul cu ceaiuri, stie toata piata de el. am asa un feeling ca mesajul asta o sa-ti cam dea fiori pe sira spinarii :(( aveti grija de voi

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

da si mie nr ei plz ca tocmai mi-am schimbat tel
am vb si eu mai devreme cu ei cind mergeau la spital.
doamne-ajuta! sa fie bine ca era stresata rau.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, sunt cu gandul alaturi de voi. Va pup

Dana, hyundai accent e masinuta, e noua, argintie si o cheama Rozi.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

silvana esti criminala scrofita, Rozi...a noastra se numeste Vilma
mai licitezi una bucata sot?

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

buna sara de la mine macar sa va urez daca nu ii
Doris sunt cu gandul alaturi de voi sa fii tare.te sun maine daca nu deranjez.stau aproape daca ai nevoie de ceva sa imi daiun bip ca tesun eu
Mariaa sa ne mai anunti si zici ca stai pe langa mine a?
aida gata umplem ecou...ce face emma?
silvana ce zici cumasinaaia?
mihi mi dor de tine......
katik scrii tu acolo''sa vedem daca facem bube''si citesc eu sa vedem daca facem bebe.stau ma gandesc ia uite mai ii mai venii de un copilas
Danitin sa rezolvi cu cuiu ala
Anda nu ne mai zici nimic?
Gongy bine ca nu e nimic grav
Va las ca sunt intre foi...nu mai pot imi iau acusi campii.o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor am vorbit acum cu Doris e terminata saraca de ea,cica acum seara au confirmat medicii ca Radu a facut septicemie si daca mai statea acasa astazi nu mai era in viata.
Doamneeeee....nu-mi vine sa cred,a spus sa ma rog pentru el ca nu e bine si de cum isi revine o sa aiba dureri....e pe tratament cu antibiotic pe vena,astia nu au absolut nimic in spital vai si amar de tarisoara asta
Cand am auzit prin ce a trecut cu Radu astazi mi s-o facut pielea de gaina.
Merg sa ma pun in pat ca nu mai is buna de nimic acum.

Doris sunte-ti in rugaciunile mele! Dumnezeu sa va ajute!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput