MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
teodraghici spune:
Acusor si andani, chiar ma bucur ca v-am regasit....si ca faceti treaba buna si pt voi si pt fetele din jur.
Da. la 180 si 75 kg, asa cum am eu acum, as fi ipocrita sa spun ca nu e ok...adica ma bate Doamne Doamne.
O sa pun poze, nush cand, erau ceva poze prin 2006 cred...ce a trecut vremea, nu-mi vine a crede: Maine vin in tara sa-mi vad galuscuta asa ca nu o sa am timp.
Alexia 27, se pare ca avem aceeasi inaltime si greutate, dupa parerea mea bea bere linistita, mergi in concediu si mai vezi tu pe urma...esti ok...
Tu nu ai kg in plus, daca ai avea, nu te-ai gandi la bere....
Succes pt toate fetele ambitioase1
sanse spune:
Buna fetelor
Aseara am venit de la repetitia fetelor la 22,20 si nu am mai intrat..
Azi in sfirsit am si eu ce raporta .Am mai dat si eu cateva sute de grame.
Andanii modifica si la mine 65,6kg.
Pentru asta trebuie sa mananc ultima masa consistenta la max. 16-16,30 iar pentru seara doar legume (salata).Oricum m-am obisnuit si foame mai simt pe la 19 cand rontai cate un castravete ,ardei si-mi trece.Nu am mai gustat alune,fistic si alte chestii bunutze
O sa pun pozici cu fetele mele la repetitii
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
Am pus cateva pozici .Aveti grija sa nu le stergeti
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
anca.b spune:
Azi e joi????!!!??? Jeeezzzz!!!!
daca nu era zi de raport nu-mi dadeam seama. ca mai am numai un neuron functinal si ala e ocupat cu alte lucruri, nu cu zilele din saptamina...
Deci raport: STAGNARE!!!!!.
si micul dejun: o cana de suc de portocale.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
lbelciug spune:
Raportez si eu, desi am intrerupt Montignac de ceva timp. Ma mentin la 70 kg de cca 2 luni, ceea ce cred eu ca e bine avand in vedere ca mananc si chestii nepermise, dar desigur nu multe.
Androix, mai da cate un semn si la Capsunei, te rog. Cu inscrierea la gardi a baiatului, ce-ai facut?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
Alexia27 spune:
Teo, da, asa e. S-ar zice ca la inaltimea mea 75 de kile nu-s multe, numai ca eu am plecat de la 77,5 tinand dieta Scarsdale, de care sunt fooooaaarte dezamagita, ca am dat doar 2,5 kg jos in 2 saptamani timp in care m-am chinuit ca Isus pe cruce!
Scopul meu e sa incap intr-o anumita pereche de blugi care deocamdata exista doar ca sa ma deprime pe mine. Nu mai vorbesc de straturile de celulita....in fine, probabil ca o sa incerc si monty.
Am si eu cateva intrebari la voi:
De unde luati voi cereale integrale?
De unde luati paste fainoase integrale? (parca Valentinag zicea ceva de ele)
Nu am inteles exact cum e cu cafeaua, e voie sau nu (cu lapte 0,1 grasime)
Ceapa poate fi combinata cu lipide (ulei, branza)?
Nu va suparati pe mine pentru tirul asta de intrebari, dar daca ma apuc de treaba as vrea sa o fac asa cum trebuie.
Multumesc su spor la slabit!
PS: Mi-am comandat ieri 2 carti de retete si meniuri monty. cand le primesc o sa postez din ele
Eileen Nicole
valentinag spune:
Alexia,sunt de la Barilla si Divella alea care le iau eu!Le vezi ca sunt maro inchis de tot!
Eu azi am inceput cu un iaurt mic,mai tarziu vad eu...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
acusor spune:
Hello!
Eu raportez maine, ca azi, n-am apucat sa ma cantaresc. Dar presimt ca nu e nici o schimbare .
Pastele pe care le cumpar eu sunt Divella si De Cecco. Barilla nu am vazut in Mega Image si Angst.
Cereale integrale gasesti si in supermarket-uri si la Plafar.
Ceapa poate fi combinata cu lipide.
Cafeaua ar trebui sa fie decofeinizata si cu 0,1 lapte. Dar eu beau normala ca ma apuca durerea de cap daca nu beau.
Retele Monty din al doilea volum, parca, le gasesti si pe site-ul unde punem poze. Personal, nu prea imi vine sa prepar ce scrie p-acolo. Mai mult frantuzisme, ca sa zic asa.
Bee spune:
Buna fetele.
64kg! 10 zile pana la mare si sigur ajung la 63! Costum de baie saptamana viitoare, daca voi gasi timp (dar tb musai ca n-am si n-am ce face). La fel si o rochita+ o pereche de blugi 3 sferturi. Am ochit eu azi un magazin Takko nou deschis aproape de mine, dar ce sa probez cu 2 pitici mici dupa mine. . Daaaaa, au probat ai mei copii 2 bal;oane cu care ne jucam acasa. Nu va zic ce mananc, ca nu mananc! Nu am nici timp sa ma duc la Wc singura. . Asa ca........slabesc. Sper sa nu se razbune nemancatul pe mine cand oi fi cu familia la Bulgari si or mai fi copiii si pe mana altora.
Spor la slabit! Hai ca vine vara, caldura, vacanta...........
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia