MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
valentinag spune:
Monica,eu am cartea,daca esti din bucuresti putem sa be vedem sa ti-o dau,in format electronic nu am.Oricum,are site monty,poti intra acolo si vezi ce si cum!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
andanii spune:
teo stiu ca ai slabit ffff mult ai fost atunci un monument de ambitie , pai tu la 75kg la 1.80 esti acusa miss... pai la 70 o sa fi si mai si ... deci 30 intr-un an si ceva , super lejer, din cauza aia te poti mentine ca ai slabit frumos in timp nu brusc ... ma bucur pentru tine
daca tu vrei sa mai slabesti e ok, ma bucur sa te am aproape in lupta mea cu kg
acuma vad ca nu e america .. ce adormita eram aseara ca am citit america , cel mai important sa te simti bine acolo unde esti si ma bucur ca te simti implinita si ai facut alegerea buna
acusorule bravos, asa si trebe sa le pui inapoi, parca ma vad pe mine .... si eu tot imi iau dinaia cu fructoaza ... noroc ca la copil ii curge nasucul si nu imi cere inghe, iar sotului nu ii place inghetata .. iar eu , super tare ma abtin, ma uit si pun inapoi
ce sa va mai spun ... ma pregatesc de concediu , abia astept , desi zile sper sa mai dau jos pana atunci , mai am 17 zile trebuie sa merg sa-mi cumpar costum de baie
hai mai scrieti si voi ca eu scriu deja romane si voi nimic
aaaa era sa uit, i-a schimbat partenera de dans la copil ... cica nu se mai intelegeau si se certau si atunci nu au cum sa fie o echipa a vedem cum va fi in continuare
teo multumesc de intrebarea cu cupilu ... e bine .... am avut banchetul de sf de ciclu primar, maine e premierea
apropo pune si tu pozici sa te vada fetele , inainte si dupa
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
andanii spune:
monica trimite adresa de mail si ti le trimit pe ambele
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
mina spune:
Salut
Io as raporta azi ca maine nu stiu daca ajung la calculator...nu ma injurati....66.2 azi dimineata.
Meniul de azi:
dimineata o cafea cu zaharina
pe la 10 2 cremwursti haliti pe fuga ca intarziasem la o intalnire
acuma m-am intors si ma uit urat la cel de-al treilea cremv ramas...langa doua rosii....cred ca mananc doar rosiile mai incolo
diseara nu am idee ce o fi...maine seara plecam din bucuresti si mi-a pierit cheful de gatit....
Fetelor, au inceput sa atarne hainele pe mine....deja m-au somat colegele sa renunt la costumul meu de in cel preferat fiindca atarna turul rau de tot ..... Nu ca ma vait, dat tocmai fundu sa-mi scada primul? da' burta si soldurile cand???
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
melany72 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Fetelor va tot aud cu paine integrala.Imiputeti explica si mie cum de gasiti voi?Eu vad scris paine integrala dar cand citesc ce contine este imposibil sa nu aiba faina alba.Si atunci? =0
Exista vreo marca,vreun ambalaj ceva?
Sau aici la noi chiar nu face nimeni paine integrala.
Va rog daca puteti indrumati-ma si pe mine,.
Si mai am o rugaminte: daca are cineva cartea Monti as vrea si eu.
Ma bate un gand sa ma apuc si eu ,caci am ajuns la venerabila greutate de 86 cu 1,67 m.
SUNT GRASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RAU
va rog mulr cine a re cartea!!!!!!!!!!!
Monikka
Eu nu cumpar painea, o fac in casa din faina integrala cumparata de la plafar si ceva tarate.Am observat ca daca pun prea multe se acreste dupa 2 zile. Cel mai bine e calda.Singurele chestii care sunt integrale...dar nu stiu daca 100 la suta dar f aproape dupa gust si "fata"sunt niste covrigi si batoane, acum mai nou si sub forma de chifle negre-negre...dar care le-am vazut, numai dimineata, la cateva centre de paine.Nu stiu firma ca nu sunt ambalate...
Azi am zis ca sunt libera, dar ama avut treaba...am fost am platit bancile, am fost la posta sa ridic un colet de la quelle, la piata sa cumpar legume si fructe si gata s-a facut ora sa iau copilul de la gradi.I-am promis ca o iau la pranz ca de cateva zile tuseste ca magarul...si partida de tuse se termina cu o varsatura...asa ca am luat-o acasa. Am facut si niste snitele...neconforme.
Azi am mancat asa:
-cafea cu lapte , apoi un ou fiert, 2 triunghiuri de br topita, o rosie, un castravete
-un snitel neconform, dar ce bun a fost, cu o uriasa salata de varza (ca sa pacalesc pancreasul....) si o bucatica de sufleu de conopida
-la inot cu copilul o sa mananc un mar si gata...pofta in cui ca maine dau cu subsemnatul la cantar.....
valentinag spune:
Am mancat un piept de pui la hratar cu gogosari murati,acum pe seara o farfurie de ciorba de legume si am apucat si eu o bucatica din inghetata care a iesit super buna!m facut din nou,sa am si maine!
Melany sa porti cu placere fusta!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
Buna fetele!
Am intrat si eu scurt..suntem in Reggio Calabria ..e soare si bine si nu-ti vine sa te mai dai plecat acasa.
Va zic ca sunt cuminte de ma mir si eu...dar e mai simplu parca aici de mancat Monti decat acasa. Dulciuri nu cumpar deloc, mananc mult peste si legume deci e bine. Nu stiu daca o sa se vada sau nu la cantar dar macar nu ma simt umflata ca o purcica. Habar nu am cand venim acasa..suntem in negocieri..
Va pup pe toate!
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Valentina, merci...o sa ma imbrac zilele viitoare si vin cu poze...
Ele, vacanta placuta si nu va grabiti spre casa..
Hai ca a mai trecut o zi cumintica...
Maine am pus ceasul sa sune mai devreme ca sa am timp sa ma cantaresc corect inainte de servici.
Ziceam ca mergem 3 zile la mare...dar nu mai mergem...barbatul meu e stirb...i s-a scos o lucrare si ce a gasit acolo...durere...si banii i-am directionat catre stomatolog.
Vorbim maine, noapte buna.
Alexia27 spune:
Buna seara fetele! Eu inca nu m-am hotarat "definitiv si irevocabil" sa incep cu monti....da ma cam bate un gand....Numai ca ma gandesc la cat de lunga e faza 1 si acu vine ziua mandrei mele, si concediul....si sa nu beau si eu o bere, un vin, sau sa pap o pizza?
Eu as vrea sa dau jos 5 kg. Am 75kg la 1,80.
A! Sa nu uit: cine vrea cartea lui Montignac sa imi dea un PM cu mailul si i-o trimit!
Eileen Nicole