MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ica,ma gandesc ca daca sunt cu fructoza si branza fara grasimi merg!stai sa vedem ce zic si fetele,dar nu vad de ce n-ar merge!
Paste fara gluten sunt din faina de porumb si de orez!Daca imi fac din alea din faina de porumb cu branza,ma gadesc ca mananc mamaliga cu branza si smantana!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eu stiu ca nu poti combina paste de orice fel chiar si integrale cu grasimi mai mult de 0.2 %...deci mai bine nu...sau poti risca...dif nu e mare daca ti-e pofta.

Si eu sunt de aord...la mare ma duc sa ma simt bine nu sa-mi arat corpul altcuiva...asta nu inseamna sa ne lasam pe tanjeala.

Eu azi am mancat asa:
-kiwi+mar
-iaurt cu paine integrala

-3 cremwursti+legume la cuptor+o lingurita smanatana+o bucatica telemea
-capsuni urmate cred prea repede de cirese

-acum nu mi-e foame

Maine sunt liberaaaaaaaaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Ma bucur ca inca mai exista subiectul montignac si ca se numeste acum '' Stil de viata'' pentru ca asta este.
Eu ma mentin de anul trecut...chiar 2 ani...nu-mi vine sa cred...
Acum nu mai sunt prin tara, dar incerc sa nu mananc prostioare...
o sa trec mai des pe aici si o incep si eu drastic din nou....poate cine stie, mai dau jos ceva.
Andani...salutari...merge treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

teo, teo lume noua si totusi veche , nu-mi vine sa cred ca ai aparut pe aici dupa atata timp am crezut ca ne-ai si uitat
ce sa-ti spun despre mine ... merge binisor, am slabit deja 15 kg, si acuma sunt cam disperata ca stagnez, si stagnez deja de o luna ... stiu ca o sa-si dea drumul pana la urma dar nu mai am rabdare ... si tu ai avut praguri dinastea nu ???

la ce kg te mentii?? eu parca-mi aduc aminte , aratai super dupa ce ai slabit si mai esti si inalta .... cat mai vrei sa slabesti ???

vad ca esti in America , ce fain de tine ... cu loteria ai plecat ??? cum e ??? va place ??? hai ca te pup in speranta ca vei mai intra pe aici sa ma sustii si pe mine putin , te roooggg

resstul fetelor va pup

melany sunt de acord cu tine ... nu merg la mare ca sa fac parada modei si sa ma vada altii, dar la anumite kg incepi sa te simti complexat sa nu te ridici de pe sezlong de rusine si chestii dinastea , si m-am cam saturat de chestia asta.

azi m-am intalnit cu o tipa care se minuna ca la sf icoana ce mult am slabit si ce bine arat ... de-ar sti ea in ce stare sunt eu

va pup pe toate si haideti pe aici la scris , chiar asa sa somati

paste cu branza normala sunt permise doar cele facute cu faina integrala si tarate 50% si 50%

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Draga Andanii,
Eu am plecat in Anglia, sunt aici de o luna...
dupa cum stii...am stat pe forumul cu monti...mult, un an aproape...am slabit mult 30 si ceva de kilograme. Acum sunt la fel, ma mentin, am 180cm si 75-77 kg...nu m-am mai cantarit demult dar nu m-am ingrasat, ma simt atre bine, as vrea sa ajung la 70...o sa fie greu.
Am plecat din Romania pentru ca am ajuns sa muncesc prea mult pt bani prea putin dupa o viata de studiu (sunt medic...am avut salariul de 9 milioane ultimul...bataie de joc..), prin urmare am hotarat sa plec si nu am ales gresit!
Te sustin si te-am sustinut intotdeauna...stii ca se poate, eu am demonstrat asta...si sustin toate fetele care vor sa slabeasca...se poate, dar cu rabdare.
ce-ti face piciul?... sau ma insel?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare!
Teo! Ma bucur ca te mentii, eu mereu ma gandesc la tine, la ce vointa ai avut, mai ales de sarbatori. Dar degeaba, ma gandesc ca tot nu slabesc . Nu stiu ce se intampla ca oscilez desi mananc conform. Variaza cantarul chiar si cu 2 kg in plus. N-am dat raportul saptamana trecuta, ca eram peste kg din tabel.
Ieri am fost in supermarket sa-mi cumpar paste integrale si faina integrala si am poposit cu sotul si pe la raionul cu inghetate. Am vrut sa-mi cumpar una d-aia cu fructoza si el zice: ia o aloma d-asta ca e mai multa si mai ieftina. Am pus-o in cos, am plecat sa mai cumparam una alta, si am avut taria sa ma intorc sa pun inghetata la loc. I-am zis si lui si mie, ca dau banii de pomana pe paste si faina daca ma bag la inghetata. Dar tot o sa-mi iau o d-aia cu fructoza .

Va pup si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Am intrat doar sa va salut! meniu pe azi nu stiu...am inceput cu o cana de lapte...si atit.
ce bine ca voi puteti papa si mincare gatita si paste si piine monti si orez...eu cum pun carbohidrati in guritza, cum urca cintarul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor va tot aud cu paine integrala.Imiputeti explica si mie cum de gasiti voi?Eu vad scris paine integrala dar cand citesc ce contine este imposibil sa nu aiba faina alba.Si atunci? =0
Exista vreo marca,vreun ambalaj ceva?
Sau aici la noi chiar nu face nimeni paine integrala.
Va rog daca puteti indrumati-ma si pe mine,.
Si mai am o rugaminte: daca are cineva cartea Monti as vrea si eu.
Ma bate un gand sa ma apuc si eu ,caci am ajuns la venerabila greutate de 86 cu 1,67 m.
SUNT GRASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RAU
va rog mulr cine a re cartea!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Eu mi-am facut inghetata monty aseara,azi o incerc sa vad cum este!
Deocamdata am baut doar un pahar de cola si 2 patratele de cioco neagra,asa de dimineata

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput