FIV 181
Raspunsuri - Pagina 7
zouzounaki spune:
goggy
valeria72 felicitari si o sarcina cit mai usoara...si un bebe sanatos si vesel
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
miruna79 spune:
Goggy imi pare foarte rau, nu ti pierde speranta cu Dumnezeu ininte o sa reusesti si tu data viitoare.
dariaioanasper ca nu ti mai e asa rau, ai avut o productie buna, bafta la embrionotransfer , cind il faci?
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
dariaioanaxx spune:
Miruna - daca totul e bine sambata sau duminica, sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine ! durerile nu mai sunt decat mici, putin dureri de ovare insotite de intepaturi; multumesc si bafta si tie sa ne tii la curent !
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Moniland spune:
Daria, iti tin pumnii sa ai embrionasi frumosi si sanatosi care sa stea 9 luni in burtica.
Fetelor mult succes cu tratamentele, punctii, ET si teste.
Eu o sa lipsesc un picut de pe forum sa nu ma dati disparuta
. Ma duc la relaxare cu gasca de fete ![]()
cristiama spune:
Goggy,
Multumesc frumos de raspuns, nu stiam ca exista mai multe variante de ati implanta embrionul, oare la clinicile particulare or avea conditi mai bune?
Ca eu am facut vre-o 8 inseminari pana acum si doar la cele facute la Giulesti m-am simtit bine, de la celelate m-am umflat ca naiba si aveam dureri atroce.
felix76 spune:
Buna,
Imi cer scuze ca intervin in discutia voastra dar am cateva nelamuriri si cred ca voi ma puteti ajuta cel mai bine.
Echografic s-a constat ca endometrul meu e mititel in preajama ovulatiei (pe ciclu stimulat sau nu) si, din cate am citit aici pe forum, am vazut ca este buna l-arginina luata din prima zi a menstruatiei.
Mi-am comandat de pe un site de culturisti dar nu stiu ce concentratie sa iau pe zi si cat timp pe perioada unui ciclu!
De luna viitoare voi face stimulare cu gonal f (clomifenul nu m-a ajutat) pentru inseminare...
Va multumesc anticipat,
Felix
GiaDavid spune:
Valeria, felicitari! Sarcina usoara si bbei sanatosi!
Goggy, iubita, capu sus! N-a fost sa fie! Poate e data viitoare!
Pupici si multa bafta tuturor! Azi e ziua cea mare...speram sa primim si veste mare! hai A.
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
claudia_prea spune:
Buna fetelor!
Felix, iti vor raspunde fetele care stiu despre ce e vorba. Eu stiu ca este o l-arginina fara alte adausuri ce trebuie luata de la o anumita firma, asa citisem, dar nu stiu sa-ti spun ce si cum. Sigur va fi cineva care sa te ajute.
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi, pentru o prietena care se afla in focurile celor 14 zile, dintre cele care ati facut FIV la Gynera puteti sa-mi spuneti daca dupa ET ati stat mai mult timp pe masa, eventual cu picioarele in sus, sau in pat pe urma cat ati stat?
In general fetelor chiar si la alte clinici cum s-a procedat dupa ET, si ce stiti despre acest aspect, este mai bine sa stai linistita cu picioarele in sus, sau cobori imediat si pleci?
Astept raspunsurile voastre, multumesc frumos.
Pupici tuturor! Imi doresc sa terminam toate cat mai curand cu tot acest stres si toate aceste intrebari, si sa ne amintim din postura de mamici de toate acestea!
Week-end placut!
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
am sunat la clinica si dna dr. embriolog mi a spus ca s au fertilizat 4 din ovocitele mele din 6 cate au puse de ieri la fecundat si azi le a pus si pe celelalte 4 care ieri erau imature; probabil luni dim. va fi embriotransferul; cu Dumnezeu inainte !
va pup si bafta tuturor
dariaioanaxx spune:
duminica dimineata , pardon; ma bucur ca este o zi sfanta ca si ziua de ieri !